Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bebek İllüstrasyon çalışmam

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
bebekq.jpg

Kullanılan Program: Photoshop Cs3

Mouse ile çizilmiştir.

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrik ediyorum..Çok başarılı..Yanlız kırmızı başlık yerine lüle bir saç daha beğeni toplardı..Kolay gelsin..

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederim,aslında lüle saç düşündüm ama şapka yerine değil,şapkanın boyunla birleştiği yerlerden çıkmış gibi hayal etmiştim,onu da denerim:)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzel olmuş ama dediğin gibi şapkadan saç çıksaymış daha güzel olurmuş. Eline sağlık

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Saç çizimi konusunda iyi değilim ama birde o şekilde deneyip ekliyim.Teşekkür ederim Fatoş:)

bebek1.jpg

Saçların eklenmiş hali de böyle:) Gerçi biraz mısır püskülüne benzedi ama mouse ile bu kadarını yapabildim.

Son düzenleme:

dsdsds

🌱Yeni Üye🌱
guzel olmuş:)
photoshop cs3 le bunu nasıl yapıyorun ya:)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Photoshopu uzun zamandır kullandığım için kolay geliyor.Pen tool , burn ve dodge tool yalnızca bu üçünü kullanıyorum.Beğenmene sevindim.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
eline sağlık ilknur abla çok güzel ve şirin bir bebek olmuş:D

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok başarılı olmuş saçlı haliyle de sevimli fakat alnına düşen bukle olmasa daha iyi olurdu diye düşünüyorum emeğine sağlık

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğine sağlık güzel ve tatlı bir bebek olmuş :)

Teşekkür ederim Filiz .

eline sağlık ilknur abla çok güzel ve şirin bir bebek olmuş:D

Teşekkür ederim ASlıcığım.

Çok başarılı olmuş saçlı haliyle de sevimli fakat alnına düşen bukle olmasa daha iyi olurdu diye düşünüyorum emeğine sağlık

Hımm birde öyle deneyelim:) Teşekkür ederim damla beğenmene sevindim.

bebek22.jpg

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
çalışmalarına öncelikle çok imrendiğimi söylemeliyim.Grafik dalıyla uğraşmak için çalıştığın işten çıkmışsın benimde böyle bir fikrim ama hala beklemede:)Kursa mı devam ediyorsun yada hangi eğitimleri aldın diyeyim?Bebek çalışmanda gerçekten çok tatlı bende nacizane bir kaç öneride bulunsam kızar mısın?Şapkanın ipleri ve arka plan(renk)değişse mesela siyah yıldızlı aydedeli bi akşam olsa:)Tekrar mouse una ve photoshopuna sağlık:)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Öncelikle teşekkür ederim Karantina,ayrıca öneride bulunursan tabiiki de kızmam,birde bahsettiğin şekliyle denicem:) Grafik dalıyla ilgili herhangi bir eğitim malesef almadım,çizim konusunda da bir eğitimim yok.Kursa gitmiyorum,kendi çabamla bişeyler yapmaya çalışıyorum şu an.İnsan sevdiği şeyi yaparken sıkılmıyor ve daha iyisini yapmak için çabalıyor,bakalım inşallah çabalarım boşa çıkmaz.İşimden ayrıldım evet,bi yerden başlamam lazımdı çünkü.Tekrar teşekkürler.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
fikirlere bu kadar çok açık olup uygulamanız gerçekten taktir edilesi. Çoğu karakterdeki insanlar bu yaklaşımları farklı algılayabilir öncelik olarak bunu belirtmek istedim.
Çalışmanıza gelince beceremediğim ama ilgi duyduğum alan ve sizde gayet başarılısınız. Her haliyle inceledim. Hepsini ayrı ayrı kullanabilirsiniz. Yanlışsam düzeltiniz. Şapka kulak kısmından çok fazla yapışmış (sıkı bağlanmış) havasında olduğu için sonradan eklenen saçlar çok yapmacık geldi gözüme. kulak kısmından saçın çıktığı alanlara doğru bir bollaşma yaparsanız çok daha iyi ve doğal görüneceğine inanıyorum.
emeğinize sağlık

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
o zaman helal olsun diyorum ayakta alkışlıyorum :)

:) Teşekkür ederim çok sağol.

fikirlere bu kadar çok açık olup uygulamanız gerçekten taktir edilesi. Çoğu karakterdeki insanlar bu yaklaşımları farklı algılayabilir öncelik olarak bunu belirtmek istedim.
Çalışmanıza gelince beceremediğim ama ilgi duyduğum alan ve sizde gayet başarılısınız. Her haliyle inceledim. Hepsini ayrı ayrı kullanabilirsiniz. Yanlışsam düzeltiniz. Şapka kulak kısmından çok fazla yapışmış (sıkı bağlanmış) havasında olduğu için sonradan eklenen saçlar çok yapmacık geldi gözüme. kulak kısmından saçın çıktığı alanlara doğru bir bollaşma yaparsanız çok daha iyi ve doğal görüneceğine inanıyorum.
emeğinize sağlık

İyi niyetle yaklaşan herkes mutlaka anlaşılır ve bu iyi niyeti kabul edip kulak vermeliyiz bence.
SAçlar evet yapmacık sonradan yapıldığı için malesef o şekilde bir hava veriyor,çizimin orjinalinde saç yoktu o yüzden şapka sıkı görünüyor.Ama haklısınız bahsettiğiniz şekilde olmalı aslında.Teşekkür ederim güzel sözleriniz ve yorumunuz için.

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben de photoshop kullanıyorum ama böyle bir şey yapamam. gerçekten tebrik ederim. pen tool ile bu kadar şeyi çizmek bana kafayı yedirirdi, ayrıca sabrınız da takdire layık :)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
:) Teşekkür ederim,zaten bir resmi çizmeye ilk başladığınızda bişeye benzemiyor her an bırakası geliyor insanın ama üzerine düştükçe şekillenmeye başlıyor.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok başarılı bir çalışma olmuş emeğinize sağlık... ne gözler öyle çakmak çakmak çok tatlı valla.. ama sanki dudak ve burun delikleri çok renkli olmuş birde sağ ve sol üst kiprikler simetrik değil gibi geldi bana. emeğinize sağlık çok hoş bi çalışma.. insanın bi makas alası geliyor

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederim,bahsettiğiniz detaylara dikkat edicem,özelliklede kirpiklerde ki simetriye.Beğenmenize sevindim:)