Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bebeto kids giyim

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence 3ncü calısman gayet ideal renkler. İki cinsiyetide barındırıyor ve sadelik kazandırmış ..
eline sağlık arkadasım Güzel olmuş.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
nihayet favori çalışmamı beğenen biri çıktı:Dya aslında ben onu sadece erkek ve kızı baz alarak o renklerde yaptm yani hep genelde renkli olrya öyle bir farklılık olsn diye öyle yaptım.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
1 ve 3 çok hoş olmuş ama sanki 3. Logo daha agır basıyor bana göre emegine sağlık büşracım

medarim

🌱Yeni Üye🌱
ilk 3 logoya baktığımız zaman genel olarak aynı oyunlar var. bir büyük harf bir küçük harf,ve e harfleri ile olan oyunlar. o yüzden çok büyük bir ayrıp yok desem bana kızmazsın umarım. arkadaşlarında sölylediği gibi 1 numara kendini öne çıkarmış,dikkatimi çeken ilk e harfi önde kalmış iken diğer harfler iç içe geçmiş durumda,o yüzden önde olduğu için çok dışarıda duruyor. 4.logo çalışmanı ben daha çok beğendim.sol kısımda ayırdığın (kulak yada burun) şekli farklı bir renkte denesen daha güzel olur gibi. ellerine sağlık arkadaşım. Kolay gelsin

Bencede 4ç. logo ve arkadaşa kayılıytorum farklı uyumlu renklerle biraz ciddidlikten kurtarılıp denenebilir

begumilin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk 3 logoda oldukça hareket var. Bu logolar küçüldüğünde deforme olacakmış gibi bir his uyandı maalesef içimde özellikle 1.deki kenar çizgileri basına bela olacakmıs giibi. 4. Logoda renk tonlamalarıyla oynayabilirsin hanı bu renk yerine farklı bi ton... Ama gülen yüz imgesi cok tanıdık geliyor... Ve bundadada size sorun yaratacak durumlar söz konusu.
Bence Bebeto gibi sevimli ve insan içinde sevgi ulandıran bu tanıma uygun daha farklı neler olabilir, öncelikle bunları arastırmalısınız. Unutmadan logo tasarımında cok fazla hareket dikkat dağıtır eğer hareket kullanlacaksa bu "iste bu" dedirtecek bir espriyi içinde barındırmalıdır. Yani tek bir hareket verdiğiniz mesajı tamamlıyorsa o hareket doru olmuş anlamına gelir.
Ama ilk denemeler için gayet normal bir kaç denemede sorun çözülür. Emeğinize sağlık.Kolay gelsin.

mine_20

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birinci logon güzel olmuş diğerleri çocuk grubu için sade olmuş ama birinci çalışman üzerinde birazdaha uğraşabilirsen iyi olur

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
tşk ederim.müşteri 1le3arasında kaldı ve sonunda 3e karar kıldı.şimdi kurum kimliğine başlıyorm.

arzutoprak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım öncelikle ellerine sağlık hoş olmuş. bende logo çalışmaları yapıyorum arasıra paylaşımın için teşekkürler. bana kalırsa 4. çalışma derim. ben bu çalışmaya bakınca bir biberon çağrışımı yaptı. yada ben öyle olmasını hayal ettim. bence üzerinde oynamalar yap ve onu birde biberonlu konsept haline getir. bence daha da hoş bişey çıkıcak. kolay gelsin. sadece nacizane fikrim ;)

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
tşk ederim iyi fikir aslında ama müşteri 3de kararlı aynısını ben portfolyom için yapıcam ama saol.

measa

♾️Grafik Gurusu♾️
4. Logo cok hos olmus :) ellerine sağlık

abdullatif

🌱Yeni Üye🌱
Bence 1. logo hoş değil. e harfleri dişleri dökülmüş yaşlı bir adamı anımsatıyor.
2. logo en güzeli olmuş.

Meltemartistiq

🌱Yeni Üye🌱
İç engelleri aşmak, dış engelleri aşmaktan daha zordur, çünkü iç engelimizi göremeyiz

Logolar gayet güzel omuş cıvı cıvıl tebrikler