Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Belediye imsakiye çalışmam...

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
renkler cok güzel...özellikle türkiyenin tanıtım logosunu unye olarak kullanman +1 bence ...tebrikler iyi calışmalar

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
umarım bu şekilde basılmamıştır çünkü hata var birincisi fıtı degir fitir ikincisi yazım şekli sadaka-i fitir dir

teşekkür ederim...merak etme yeniden düzenlendi bunlar...

cumhur: bu çalışmamın farklı renkleri eski çalışmalarımda var...bakarsan iyi olur...sağolasın...

cumhur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ok bakarım emeğine sağlık :)

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkür ederim...merak etme yeniden düzenlendi bunlar...

cumhur: bu çalışmamın farklı renkleri eski çalışmalarımda var...bakarsan iyi olur...sağolasın...

son halini görmeden yorum getirmem artık
2 hafta olmuş zucker :) zahmet olmassa:angel:

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
renk uyumu güzel görünüyo, bitince daha da güzel olacagi simdiden belli emegine saglik

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
son halini görmeden yorum getirmem artık
2 hafta olmuş zucker :) zahmet olmassa:angel:

mercano; bitmiş halide böyle tabiki ama sadece sayfalar biliyosun burda göründüğü gibi olmayacak...bu çalışma olmadı zaten başka bi imsakiye yaptık...emekler boşa...çok çeşit yapmak iyi bi fikir değil sanırım...:rofl:

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
mercano; bitmiş halide böyle tabiki ama sadece sayfalar biliyosun burda göründüğü gibi olmayacak...bu çalışma olmadı zaten başka bi imsakiye yaptık...emekler boşa...çok çeşit yapmak iyi bi fikir değil sanırım...:rofl:

boşver en azından bir firkir daha edindin Zucker arkadasım. Emekler harcanmış evet malesef olağan birsey bu. ama herzaman iyi yönünden bakmak lazım. Hergecen gün icinde Pratiğin artıyorsa ve yeni fikirlere sahip oluyorsan hicbir emeğin boşa gitmez mutlaka bir yerde karşılıgını alırsın ;) yeni çalışmlarında başarılar yorum icin bekliyor olucaz;)

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
duvar takvimi tipinde imsaki ilk defa goruyorum. bi çığır açabilirsin haberin olsun.
eline sağlık.

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben ilk çalışmanızı daha çok beğendim. Ama ikinci çalışma belediyeler için daha cazip olabilir. çünkü sade şeylerden daha çok reklamın göze battığı çalışmalar daha fazla tercih ediliyor. çalışmalarınızda başarılar dilerim

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
duvar takvimi tipinde imsaki ilk defa goruyorum. bi çığır açabilirsin haberin olsun.
eline sağlık.

:rofl: biz buna benzer bi takvim geçen senede yaptık ve çok beğenilmişti...çığır açma fikri kulağa hoş geliyor tabi...teşekkür ederim...

mercano: çok haklısın,böylelikle elimde baya geniş bi arşivim olyo...deneyimler artıyo...tabiki çalışmalarımı elimden geldiince yollamaya çalışırım..sizlerde yorumsuz bırakmayın ama...sağolasın arkadaşım...

tüm arkadaşlara teşekkür ederim ayrıca...kolay gelsin arkadaşlar...:angel:

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
renkler çok hoş olmuş ama biraz boş duruyor son halini bende görmek isterim emeğine sağlık...

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
renkler çok hoş olmuş ama biraz boş duruyor son halini bende görmek isterim emeğine sağlık...

:rofl:he he bu son hali hemde en son hali...boş duruyo evet o yüzdende olmadı zaten...sanırım belediyeler sadeliği sevmiyo...bende inatla sade yapıyorum...birgün tabuları yıkmayı ümit ediyorum...başka bi taane yaptıkm o oldu...daha sonra paylaşırım sizlerle...:angel:teşekkür ederim grafikxo...

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
bişey değil, çalışmalarını beğeniyorum sonunda yapıcağına inanıyorum ben...

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
bişey değil, çalışmalarını beğeniyorum sonunda yapıcağına inanıyorum ben...

bende yavaş yavaş inanmaya başlıyorum, ama onlarda haklı reklam reklamdır...imsakiyelerin binlerce kişinin evine girdiğini düşünürsek, belediyeler için en güzel reklam araçlarından biri...inançlarını boşa çıkarmam birgün kabul ettirirsem eğer mutlaka haberin olur...sağolasın arkadaşım...kolay gele...:rofl:

dolphin55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ellerine sağlık çok güzel bi çalışma olmuş. Kütük takvim tipi bir iki yerde daha görmüştüm. Güzel duruyor.
Hangi ajansta çalıştığını merak ettim..

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Ellerine sağlık çok güzel bi çalışma olmuş. Kütük takvim tipi bir iki yerde daha görmüştüm. Güzel duruyor.
Hangi ajansta çalıştığını merak ettim..

teşekkür ederim dolphin55,ajansımızın ismini veremem burdan doğru olmaz...hani reklam falan derler neme lazım..:rofl::rofl::rofl:

dolphin55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim dolphin55,ajansımızın ismini veremem burdan doğru olmaz...hani reklam falan derler neme lazım..:rofl::rofl::rofl:

özelden yollayabilirdin ama neyse önemli değil sadece merak ettim.

İyi çalışmalar dilerim