Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mercano; bitmiş halide böyle tabiki ama sadece sayfalar biliyosun burda göründüğü gibi olmayacak...bu çalışma olmadı zaten başka bi imsakiye yaptık...emekler boşa...çok çeşit yapmak iyi bi fikir değil sanırım...:rofl:
mercano; bitmiş halide böyle tabiki ama sadece sayfalar biliyosun burda göründüğü gibi olmayacak...bu çalışma olmadı zaten başka bi imsakiye yaptık...emekler boşa...çok çeşit yapmak iyi bi fikir değil sanırım...:rofl:
boşver en azından bir firkir daha edindin Zucker arkadasım. Emekler harcanmış evet malesef olağan birsey bu. ama herzaman iyi yönünden bakmak lazım. Hergecen gün icinde Pratiğin artıyorsa ve yeni fikirlere sahip oluyorsan hicbir emeğin boşa gitmez mutlaka bir yerde karşılıgını alırsın yeni çalışmlarında başarılar yorum icin bekliyor olucaz
Ben ilk çalışmanızı daha çok beğendim. Ama ikinci çalışma belediyeler için daha cazip olabilir. çünkü sade şeylerden daha çok reklamın göze battığı çalışmalar daha fazla tercih ediliyor. çalışmalarınızda başarılar dilerim
:rofl:he he bu son hali hemde en son hali...boş duruyo evet o yüzdende olmadı zaten...sanırım belediyeler sadeliği sevmiyo...bende inatla sade yapıyorum...birgün tabuları yıkmayı ümit ediyorum...başka bi taane yaptıkm o oldu...daha sonra paylaşırım sizlerle...:angel:teşekkür ederim grafikxo...
bende yavaş yavaş inanmaya başlıyorum, ama onlarda haklı reklam reklamdır...imsakiyelerin binlerce kişinin evine girdiğini düşünürsek, belediyeler için en güzel reklam araçlarından biri...inançlarını boşa çıkarmam birgün kabul ettirirsem eğer mutlaka haberin olur...sağolasın arkadaşım...kolay gele...:rofl: