Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Belediye imsakiye çalışmam...

n@ji-e

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben bir kusur bulamıyorum...harika diyebiliyorum sadece:) ellerine fikrine sağlık arkadaşım...

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
ben bir kusur bulamıyorum...harika diyebiliyorum sadece:) ellerine fikrine sağlık arkadaşım...

teşekkür ederim n@ji, kusurları görmek istememiş olabilirmisin:):)güzel baktığın için güzel görmüşsün sağol...eksikliklerim var tabiki ama bence de güzeller ya...:rofl::rofl::rofl:

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
görseli birazdaha büyük kullansan ve yeşil rengi azatsan yada resmi yeşil kullanmasan çok daha hoş olur diye düşünüyorum kolay gelsin

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bina neden yeşil:S

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
sevgili volkan tekin ve casmin aslında bina yeşil değil ama neden böyle görünüyo anlamadım...teşekkür ederim eeeee zaten ramazan geldi çattı artık bakalım seneye inşallah...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
sevgili volkan tekin ve casmin aslında bina yeşil değil ama neden böyle görünüyo anlamadım...teşekkür ederim eeeee zaten ramazan geldi çattı artık bakalım seneye inşallah...

Eğer o görselin yeşil olma sebebini bilemiyorsanız baskıda size sorun yaratmıyor mu?

jaNNat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Cmyk -- rgb dönüsünden kaynaklanabilir baskıda bi sorun çıkmaz bence güzel çalışma eline sağlık

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
sevgili Volkan Tekin, dün de demiştim bilmiyorum diye ama bi baktım ki gerçekten ben yeşil yapmışım ben bikaç çalışma yüklediğim için ilk çalışmaya bakmışım...yeşili zemine uygun olsun diye yapmıştım...teşekkür ederim...sağol...

Cmyk -- rgb dönüsünden kaynaklanabilir baskıda bi sorun çıkmaz bence güzel çalışma eline sağlık

sorun çözülmüştür jaNNat, teşekkür ederim...kaloy gelsin...:rofl:

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ünye belediyesi yazı karakteri hariç hepsi güzel...

mavideniz47

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmalarınızı fırsat buldukça takip ediyorum.renk uyumları konusunda oldukça başarılısınız.emeğinize sağlık güzel çalışma...

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmalarınızı fırsat buldukça takip ediyorum.renk uyumları konusunda oldukça başarılısınız.emeğinize sağlık güzel çalışma...

güzel yorumun için teşekkür ederim arkadaşım...sağol... çalışmalarımı takip etmen hoşuma gitti mutlu oldum...:angel:

enesduran

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence renkler uyumlu değil. karadenize-orduya ait bi renk yeşil kullansaydın daha iyi olurdu bence. onun dışında gayet güzel.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
bence renkler uyumlu değil. karadenize-orduya ait bi renk yeşil kullansaydın daha iyi olurdu bence. onun dışında gayet güzel.

içinde tek çalışma yok eğer baksaydın görürdün yeşili arkadaşım...teşekkür ederim...:smile:

cinegro

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sinegro.com
En tepedeki Ünye Belediyesi'nin fontu olmamış. Diğer kızımlar güzel. Bu arada bende Orduluyum.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
En tepedeki Ünye Belediyesi'nin fontu olmamış. Diğer kızımlar güzel. Bu arada bende Orduluyum.

teşekkür ederim...ordulu olmana sevindim...ünye festivalinede gitmişsindir sen şimdi..ben gidemedim...tekrar sağol...kolay gele...

pessimistic

🌱Yeni Üye🌱
Ben grafiker değilim ama grafiker arkadaşlarım belediye isminde yoğunlaşmanız gerektiğini söylediler. :)

ramazanteke

🌱Yeni Üye🌱
güzel çalışma olmuş, ama bence de boş alan çok ünye ile ilgili fotolar girebelirsin.
Bu arada bende ünye belediyesine bir kaç iş yapmıştım. bundan 2 dönem önceki belediye başkanının seçim kampanyasını hazırlamıştım.
Eline sağlık

ramazanteke

🌱Yeni Üye🌱
güzel çalışma

Herşey keşke grafikere bırakılsa...
üstelik birde belediye, Hiç bir belediye yoktur ki tek resimli bir işi kabul etsin
bu arada bende ünye belediyesini bir kaç iş yapmıştım. Seçim arifesi faaliyet raporu bilbord ve raket afiş hazırlamıştım. Belediye başkanının seçim kampanyasını hazırlamıştım.