Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam elinize sağlık gerçekten güzel bir çalışma anlaşılan sizden öğreneceğimiz çok şey var bi şey sormak istiyorum renk seçimi hakkında bilgi vermemişsiniz amaçlı bir kırmızı siyah seçimi yoksa bir anlamı varmı teşekkürler kolay geslin
Öncelikle ellerinize sağlık Cahit Hocam. Çalışma her yönüyle, tasarım, sunum ve bütünlük açısından gözü doyuruyor. Genel olarak çalışmalarınız, açıklamalarınız ve düşünsel anlamları (zihin oyunları) zaten bir ders niteliğinde. Forumda nadiren "logo nedir?" sorusu ile karşılaşıyorum. Cevabını merak edenlere iyi bir örnek oldu.
Grafik tasarım alanında verilen olumlu örnekleri incelediğinizde, hepsinin zihinsel temellerinin, çok sağlam olduğunu göreceksiniz.
Bu çalışma tipografik temelli olmasına rağmen, biçimsel ögelerle anlamlaştırılmış bir çalışmadır. Bu bağlantıyı tipografik yapıyla bağdaştırabilmek için hem sanatsal yeterlilik hemde üst düzeyde tipografik bilgi şarttır.
Renkle ilgili söylenecek pek fazla söylenecek birşey olmadığı için açıklama yapmadım. Çünkü çalışmadaki renk kombinasyonunda sadece estetik seçim söz konusudur.
bu çeşit tasıramlar gördükçe iştahım kabarıyor çalışma azmi geliyor hele birde buşekilde açıklayıcı olduğu zaman tadından yenmiyor.Teşekkürler ellerinize sağlık.İyi Çalışmalar
tek nokta var takıldığın kişisel görüşüm ( terazi burcu olduğumdan sanırım hep bir yere takılıyorum ) B harfi E arkasında kalsa bütünleşmeseler sanki görüntüde daha çekici olacak tabi görmeden ve uğraşmadan anlaşılmıyor elinize sağlık...
orada olmayan tek şey renkler..fotoğraf..güzellik.. çağrışım... ya renkler? fontun kalınlaşması zerafeti bozmaz kaba duran seçmiş olduğunuz sert renkler...
hocam ellerinize sağlık. portfolyonuzdaki tüm çalışmalarınız gibi bu da çok güzel. sanırım sektörle ilgili renkler, sektörü çağrıştırıcı objeler, sektöre uyumlu yazı karakterleri gibi şeyler olmadan ne kadar güzel bir logo yapılabilineceğini anlatmışsınız. bu tip materyallerin kullanılması gerektiği yönündeki sabit fikirliliğe iyi bir cevap olmuş. sıradan bir yazı karakteri, sıradan renkler, yazı üzerinde ufak ama etkili oynamalar... tekrardan ellerinize sağlık...