Umarım Beğenirsiniz ;)
efograf ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 May 2008 Mesajlar 235 Tepkime puanı 10 19 Haz 2008 #2 loockle bunları çok kıskanabilir onunkileri amipe benzettik seninkileride bişeye benzetmek lazım şimdi terliksilere benzemiş böyle çalışmalar yapın ya ben sık masaüstü değşitiren biriyim alıp kullanırım
loockle bunları çok kıskanabilir onunkileri amipe benzettik seninkileride bişeye benzetmek lazım şimdi terliksilere benzemiş böyle çalışmalar yapın ya ben sık masaüstü değşitiren biriyim alıp kullanırım
Hepyek 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 3,069 Tepkime puanı 84 19 Haz 2008 #3 Ben bunu illüstrasyona benzetemedim ???
I Irmak:) 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 6 Ara 2007 Mesajlar 261 Tepkime puanı 4 Yaş 33 19 Haz 2008 #4 illustrasyondan ziyade bi kaç filtrenin üst üste kullanılmasını anımsattı bana gibi... Son düzenleme: 19 Haz 2008
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 19 Haz 2008 #5 güsel ama photoshopda yapılmış sanki filtrelerle
efograf ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 May 2008 Mesajlar 235 Tepkime puanı 10 19 Haz 2008 #6 filtre miltre adam yapmış işte güzelde görünüyo emeğine sağlık fhotoshop un diğer nimetlerinden de faydalanmalısın ama
filtre miltre adam yapmış işte güzelde görünüyo emeğine sağlık fhotoshop un diğer nimetlerinden de faydalanmalısın ama
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 21 Haz 2008 #7 efograf' Alıntı: filtre miltre adam yapmış işte güzelde görünüyo emeğine sağlık fhotoshop un diğer nimetlerinden de faydalanmalısın ama Genişletmek için tıkla ... tmm yapmış eline sağlıkta ılustratorde yaptım diye konu açmış başkalarını yanıltması yanlış değilmi sizcede??:wink:
efograf' Alıntı: filtre miltre adam yapmış işte güzelde görünüyo emeğine sağlık fhotoshop un diğer nimetlerinden de faydalanmalısın ama Genişletmek için tıkla ... tmm yapmış eline sağlıkta ılustratorde yaptım diye konu açmış başkalarını yanıltması yanlış değilmi sizcede??:wink:
G Guwencin ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Mar 2008 Mesajlar 185 Tepkime puanı 3 24 Haz 2008 #8 Irmak:)' Alıntı: illustrasyondan ziyade bi kaç filtrenin üst üste kullanılmasını anımsattı bana gibi... Genişletmek için tıkla ... eeheh aynen internet tutorialleri gibi dimi
Irmak:)' Alıntı: illustrasyondan ziyade bi kaç filtrenin üst üste kullanılmasını anımsattı bana gibi... Genişletmek için tıkla ... eeheh aynen internet tutorialleri gibi dimi
Gökhan TEKİN ARTniyetli 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 4,702 Tepkime puanı 74 24 Haz 2008 #9 Arkadaş sanırım illustrasyonu illuzyon ile karıştırmış öyle bir yanlışlık yapmış . Bu yanlışını fark edip mesaj yazarsa konu başlığını düzeltiriz...
Arkadaş sanırım illustrasyonu illuzyon ile karıştırmış öyle bir yanlışlık yapmış . Bu yanlışını fark edip mesaj yazarsa konu başlığını düzeltiriz...
Özlem BAYIR 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 Ara 2007 Mesajlar 538 Tepkime puanı 17 24 Haz 2008 #10 bunlarda amipleri yapan arkadasın dna sına benzio
spelf 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 18 Haz 2008 Mesajlar 5 Tepkime puanı 1 24 Haz 2008 #11 evet biraz öyle oldu galiba.. düzelttiğin için sağol admin