Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Benim Sanatım :)

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yeşil Deniz
img0362rg1.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

krtlonr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba;

öncelikle belirtmek isterim ki fotoğraf çok ağır bir meslek uzaktan göründüğü kadar kolay değil ama zorluğu kadar da zevkli.
sizde fotoğraftan zevk alan birisiniz sizi bu yüzden kutluyorum ama her zaman çalışmak gerekir..
çok daha güzel kareler yakalamanız dileğiyle..
iyiçalışmalar

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba,Teşekürler iyi dilekleriniz için ,elbete çok zor bir meslektir fotoğrafçılık ben sadece zevk amaçlı yapıyorum,fotoğraf çekince çok rahatlıyorum heleki güzel karelerde yakaladımı dahada mutlu oluyorum :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

alabanga

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kadrajınızı biraz daha gökyüzüne doğru çekebilirdiniz. Sağ ve sol tarafı da kesip atmışsınız binayı mesela.

Ayrıca hepsinden önce ışık ters =) Mümkün olduğu kadar ters ışıktan kaçının. Hatta ters ışık varken özel bir efekt yaratmak istemiyorsanız ters ışıktan hep kaçının =D

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba,fotoğraf çekerken bu kadar dikat etmemiştim bir dahaki sefere daha dikatli olurum :)

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim...

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
fotograf bakmak ile gormek arasında ince bir çizginin deklanşör yardımı ile objektifimize dustugu anıdır hayatın.. sız bakmakla kalmayın.. baktıgınız yerde ne olup bıttıgını baska nelerın oldugunu, renklerı, golgelerı, ınsanları, ısıgı görün.. görmeye basladıgınızda objektıfe dusen goruntu cok daha guzel olacaktır

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekürler arkadaşlar,amacım grafikerlik bölümüne gitmek, kendi tasarımlarımı sizlere paylaşmak işallah burda bir çok şey öğreneceğim ve öğreneceğiz :)

atalay43

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok zevkli çalışmalar tebrik ederim ilk resimde kadraj biraz daha geniş olsaydı izlemeye doyulmayabilirdi.
İkinci resimde güzel olmuş.Hayvancağızları fotoğrafın tam odak ortasına alsaydınız gerçektençok güzel olurdu..
Tabi bunlar kendi gorüşlerim

Eline, gözüne sağlık, Makinana uzun batarya ömürleri diliyorum.:D:D

Son düzenleme:

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekür:) her türlü olumlu olumsuz eleştiriye açığım saygı sınırları içinde olduğu sürece :)

mypolat

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle paylaşman takdire şayan bir eylem.
Onun dışında hadi biraz sert olayım :);
Fotoğraf çok cansız duruyor doğa güzelliğine kendimi kaptıramadım bir türlü.

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
İstanbul Kanatlarının Altında

Teşekür :) herkesin bakış açısı farklı saygı duyarım :)

img0360yu8.jpg

grafibsn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kadrajı sevdim ama biraz renkler soluk canlandırman lazım ışığın bol olsun :)

burakosar

🌟Usta Tasarımcı🌟
sizce "benim sanatım " başlığı biraz iddalı olmamış mı?? tamam sanat göreceli bir şeydir ama birseyler ureten bir insan ben sanatcıyım diye cıkarsa olmamış demektır onun yaptıgı seylerın sanat sıfatı alabılmesı için cok fırın ekmek yemesi gerektiğine inanıyorum ve işte gorunuyor... sözlerimde bir yalışlık varsa lütfen uyarın...

saygılar...

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba, benim sanatım dedim ben sanıçıyım demedimki aralarındaki farkı görelim lütfen :)benim çektiğim fotoğraflar orda ben vardım benim bakış açım doğal olarak benim sanatım oluyor ,fotoğraf çekmek bir sanatır uzmanmı acemimi benim için hiç önemli değil (manevi yönden )zaten işin madi yönünde insanlarımız seçimlerini çok iyi bir şekilde yapıyorlar en yakın takipçisiyim kimse bilnçsiz değildir içiniz rahat olsun beli bir söre o dediğiniz insanlar göndemde oluyor ondan sonra toz oluyorlar ,zaten benim böyle bir idam da yok sadece çektiklerimi sizinle paylaşmak istedim

burakosar

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba, benim sanatım dedim ben sanıçıyım demedimki aralarındaki farkı görelim lütfen :)benim çektiğim fotoğraflar orda ben vardım benim bakış açım doğal olarak benim sanatım oluyor ,fotoğraf çekmek bir sanatır uzmanmı acemimi benim için hiç önemli değil (manevi yönden )zaten işin madi yönünde insanlarımız seçimlerini çok iyi bir şekilde yapıyorlar en yakın takipçisiyim kimse bilnçsiz değildir içiniz rahat olsun beli bir söre o dediğiniz insanlar göndemde oluyor ondan sonra toz oluyorlar ,zaten benim böyle bir idam da yok sadece çektiklerimi sizinle paylaşmak istedim

Bakın birincisi sanatı sanatcı yapar benım sanatım demek ise ben bir sanatcıyım demektir.Emin olun arasında bir fark yok.Sözlerimde de belirtiğim gibi sanat göreceli bir seydir yani herkesin yaptıgı bır sanattır zaten sanatcının bakıs acısı dıye bır deyim vardır.Sanatcının ise acemiside,ustasıda,mükemmeli vardır ama herkes daha iyisi olabilmek için cabalar sanatın asıl kavramıda budur bence. Benim anlatmak istediyim , yaptıgın sey tamam bır sanat fakat gercek bır sanatcı ben sanatcıyım dıye meydana cıkmaz cıkmamalıda benım anlatmak ıstedıyım sey bu.

Ayrıca sizden bir rica Dante'nin "makro denemelerim" adlı konusuna bakmanızı istiyorum. İşte sanat ve sanatcı orda...Başka söze gerek yok...

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bakın birincisi sanatı sanatcı yapar benım sanatım demek ise ben bir sanatcıyım demektir.Emin olun arasında bir fark yok.Sözlerimde de belirtiğim gibi sanat göreceli bir seydir yani herkesin yaptıgı bır sanattır zaten sanatcının bakıs acısı dıye bır deyim vardır.Sanatcının ise acemiside,ustasıda,mükemmeli vardır ama herkes daha iyisi olabilmek için cabalar sanatın asıl kavramıda budur bence. Benim anlatmak istediyim , yaptıgın sey tamam bır sanat fakat gercek bır sanatcı ben sanatcıyım dıye meydana cıkmaz cıkmamalıda benım anlatmak ıstedıyım sey bu.

Ayrıca sizden bir rica Dante'nin "makro denemelerim" adlı konusuna bakmanızı istiyorum. İşte sanat ve sanatcı orda...Başka söze gerek yok...

Çok ilginç bir insansınız benim sanatım başlığı ben sanatçıyım demek için açmadım siz bunu bir türlü anlamak istemiyorsunuz sanki ben sanatçıyım demişimde, benim çektiğim fotoğrafların bir sörü hatası var sadece çekmeyi seviyorum ve paylaşıyorum, benim de tanıdığım bir çok fotoğraf sanatçısı var, herkes istediği başlığı açabilir,Türkiyede insanlar hep aynı tutum içinde bari bu zevklerimize yasıtmayalım hep eleştiri, ben bir meslek olarak bakmıyorum sadece paylaşım bende daha çok fotoğraf var ben ne için açtığımıda size açıkladım siz bir başlığa takılıp kalmışsınız lütfen artık bu başlık yazışmasının bir sonu olursa çok sevinirim saygılar..

Son düzenleme:

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Sitedeki profesyonel fotoğrafçıların çekimlerine bakarsan, biraz fikir edinebilirsin.

Bu sana bakış açısı kazandırır.

Siyah Mamba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslında denizi biraz daha pırıltılı çekebilseymişsin , yani güneşin vurduğu zaman ters bi açıdan çekseymişsin , çok canlı bir foto olucakmış :)
Ama sanırım , yukardan bir yerden çektiğin içinde öyle bir açıyı yakalaman biraz zorgibi gözüküyor..Ama genede harika bir tablo yakalamışsın ; biran kendimi orada hissettim :)