Harika Yıldız
🌟Usta Tasarımcı🌟
Yeşil Deniz
Moderatör tarafında düzenlendi:
merhaba, benim sanatım dedim ben sanıçıyım demedimki aralarındaki farkı görelim lütfenbenim çektiğim fotoğraflar orda ben vardım benim bakış açım doğal olarak benim sanatım oluyor ,fotoğraf çekmek bir sanatır uzmanmı acemimi benim için hiç önemli değil (manevi yönden )zaten işin madi yönünde insanlarımız seçimlerini çok iyi bir şekilde yapıyorlar en yakın takipçisiyim kimse bilnçsiz değildir içiniz rahat olsun beli bir söre o dediğiniz insanlar göndemde oluyor ondan sonra toz oluyorlar ,zaten benim böyle bir idam da yok sadece çektiklerimi sizinle paylaşmak istedim
Bakın birincisi sanatı sanatcı yapar benım sanatım demek ise ben bir sanatcıyım demektir.Emin olun arasında bir fark yok.Sözlerimde de belirtiğim gibi sanat göreceli bir seydir yani herkesin yaptıgı bır sanattır zaten sanatcının bakıs acısı dıye bır deyim vardır.Sanatcının ise acemiside,ustasıda,mükemmeli vardır ama herkes daha iyisi olabilmek için cabalar sanatın asıl kavramıda budur bence. Benim anlatmak istediyim , yaptıgın sey tamam bır sanat fakat gercek bır sanatcı ben sanatcıyım dıye meydana cıkmaz cıkmamalıda benım anlatmak ıstedıyım sey bu.
Ayrıca sizden bir rica Dante'nin "makro denemelerim" adlı konusuna bakmanızı istiyorum. İşte sanat ve sanatcı orda...Başka söze gerek yok...