Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Baktım, çok hoş çalışmalar, devam kendi sitilini yaratmışsın bu da bir başarı, benim çok yönlü çalışma imkanım olmadığı için bende bunlarla yetiniyorum benden de saygılar
Baktım, çok hoş çalışmalar, devam kendi sitilini yaratmışsın bu da bir başarı, benim çok yönlü çalışma imkanım olmadığı için bende bunlarla yetiniyorum benden de saygılar
fotoğraf çekimi fotoğraf makinasıyla tek başına olmuyor 1 zaman 2 mekan 3 eğitim ( fotoğraf özerinde çalışmalar yapmak için programlar...) yani iş fotoğraf çekimiyle bitmiyormuş grafikerler.net te öğrendim
fotoğraf çekimi fotoğraf makinasıyla tek başına olmuyor 1 zaman 2 mekan 3 eğitim ( fotoğraf özerinde çalışmalar yapmak için programlar...) yani iş fotoğraf çekimiyle bitmiyormuş grafikerler.net te öğrendim
Kadrajınızı biraz daha gökyüzüne doğru çekebilirdiniz. Sağ ve sol tarafı da kesip atmışsınız binayı mesela.
Ayrıca hepsinden önce ışık ters =) Mümkün olduğu kadar ters ışıktan kaçının. Hatta ters ışık varken özel bir efekt yaratmak istemiyorsanız ters ışıktan hep kaçının =D
Merhabalar.Öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim.Emeğinize sağlık güzel görünüyorlar.Ben arkadaşın yorumuyla ilgili soru soracağım!Ters ışık derken ne demek istedi?Burada ters ışık hangisi?Yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum açıklarsanız çok sevinirim! Saygılar
Merhabalar.Öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim.Emeğinize sağlık güzel görünüyorlar.Ben arkadaşın yorumuyla ilgili soru soracağım!Ters ışık derken ne demek istedi?Burada ters ışık hangisi?Yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum açıklarsanız çok sevinirim! Saygılar
merhababeğendiğinize sevindim...ben sadece çekerim fotoğraf nasıl çekilmeli konusu hakkında uzman arkadaşlar sizi bilgilendirmesi daha doğru olur...yeniyim diyorsunuz bazı yeniler bazen uzman fotoğrafçılardan daha güzel çekimler yapabiliyor...durmadan foto çekin zamanla uzmanlaşırsınız…çekimlerinizde burada görmek isterimsaygılar