Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Benim Sanatım :)

ozkan_artas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ozkanartas.com
oncelıkle fotoğrafla urfaşmanız güzel..çalışmanız sızın için buyuk bır heyecan ben bakarken o heyecanı hıssettım..bende devam..:)

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekürler arkadaşlar:) meslek olarak yapmasamda burda fotoğraf nasıl çekilir öğrenceğimden eminim saygılar :)

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
O an

acemice ama :)hoşuma giti sizlerlede paylaşmak istedim

img0169ea5.jpg

YILMAZ364

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tebirkler çalışmalarınızın devamını diliyorum

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
doğa manzara fotoğrafLarından pek hazetmem ama diLersen kurgu çaLışmaLarıma bakabiLirsin iLgiLenirsen
FiLDisi's deviantART Gallery

sevgiLer, Akın

Baktım, çok hoş çalışmalar, devam kendi sitilini yaratmışsın bu da bir başarı, benim çok yönlü çalışma imkanım olmadığı için bende bunlarla yetiniyorum :)benden de saygılar

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
fotoğraf çekimi fotoğraf makinasıyla tek başına olmuyor 1 zaman 2 mekan 3 eğitim ( fotoğraf özerinde çalışmalar yapmak için programlar...) yani iş fotoğraf çekimiyle bitmiyormuş grafikerler.net te öğrendim

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu güzel fotoğraflar için teşekkür ediyorum,ellerinize sağlık.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kadrajınızı biraz daha gökyüzüne doğru çekebilirdiniz. Sağ ve sol tarafı da kesip atmışsınız binayı mesela.

Ayrıca hepsinden önce ışık ters =) Mümkün olduğu kadar ters ışıktan kaçının. Hatta ters ışık varken özel bir efekt yaratmak istemiyorsanız ters ışıktan hep kaçının =D

Merhabalar.Öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim.Emeğinize sağlık güzel görünüyorlar.Ben arkadaşın yorumuyla ilgili soru soracağım!Ters ışık derken ne demek istedi?Burada ters ışık hangisi?Yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum açıklarsanız çok sevinirim!
Saygılar

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhabalar.Öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim.Emeğinize sağlık güzel görünüyorlar.Ben arkadaşın yorumuyla ilgili soru soracağım!Ters ışık derken ne demek istedi?Burada ters ışık hangisi?Yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum açıklarsanız çok sevinirim!
Saygılar

merhaba:)beğendiğinize sevindim...ben sadece çekerim fotoğraf nasıl çekilmeli konusu hakkında uzman arkadaşlar sizi bilgilendirmesi daha doğru olur...yeniyim diyorsunuz bazı yeniler bazen uzman fotoğrafçılardan daha güzel çekimler yapabiliyor...durmadan foto çekin zamanla uzmanlaşırsınız…çekimlerinizde burada görmek isterim:)saygılar