ozkan_artas
🌟Usta Tasarımcı🌟
oncelıkle fotoğrafla urfaşmanız güzel..çalışmanız sızın için buyuk bır heyecan ben bakarken o heyecanı hıssettım..bende devam..
tebirkler çalışmalarınızın devamını diliyorum
doğa manzara fotoğrafLarından pek hazetmem ama diLersen kurgu çaLışmaLarıma bakabiLirsin iLgiLenirsen
FiLDisi's deviantART Gallery
sevgiLer, Akın
Baktım, çok hoş çalışmalar, devam kendi sitilini yaratmışsın bu da bir başarı, benim çok yönlü çalışma imkanım olmadığı için bende bunlarla yetiniyorumbenden de saygılar
bence 1. kişinin kendisi 2. kostüm 3. mekanfotoğraf çekimi fotoğraf makinasıyla tek başına olmuyor 1 zaman 2 mekan 3 eğitim ( fotoğraf özerinde çalışmalar yapmak için programlar...) yani iş fotoğraf çekimiyle bitmiyormuş grafikerler.net te öğrendim
Bu güzel fotoğraflar için teşekkür ediyorum,ellerinize sağlık.
Kadrajınızı biraz daha gökyüzüne doğru çekebilirdiniz. Sağ ve sol tarafı da kesip atmışsınız binayı mesela.
Ayrıca hepsinden önce ışık ters =) Mümkün olduğu kadar ters ışıktan kaçının. Hatta ters ışık varken özel bir efekt yaratmak istemiyorsanız ters ışıktan hep kaçının =D
Merhabalar.Öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim.Emeğinize sağlık güzel görünüyorlar.Ben arkadaşın yorumuyla ilgili soru soracağım!Ters ışık derken ne demek istedi?Burada ters ışık hangisi?Yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum açıklarsanız çok sevinirim!
Saygılar