Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Berat (Hellim Peyniri) Logo Çalışması

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhaba arkadaşlar birkaç logo çalışmamı sizine paylaşmak istedim sizce hangisi daha güzel yorumunuz bekliıyorum şimdiden teşekkürler :angel:

beratlogobr7.jpg

uzfeyzi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.byajas.com
tebrikler

ben bu siteye biryıl dan beri üyeyim ancak 15-20 gündür ciddi ilgilenmeye başladım. çalışman güzel olmuş. 1 ve 6 güzel hoş görünüyorlar.

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür ederim yorumunuz için :)

deluxeland

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence de 1 ve 6 hoş olmuş. Diğerleri basit kalmış onların yanında...

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Peynir görseli olan çalışmalar maalesef çok tatmin etmiyor ama 6. çalışma bence diğerlerine nazaran daha doyurucu.Tabi daha canlı bir turuncu ile.Emeğinize sağlık.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
hmm ewt biraz daha farklı fontlar deneyebilirsin fakat çalışmalrın genel olarak güsel meğine sağlık..

filmet

🌱Yeni Üye🌱
Vurgu aslında hellim peynirindeyken, denemelerinde hellim yazısı markaya göre çok arka planda kalmış. Sanki bakar bakmaz görülmesi gereken "Berat hellim" gibi geldi.
Nerden gördüm şimdi bu hellim peynirini?

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
genel olarak güzel çalışmaların 1 6 8 benim beğendiklerim:) 6.nın fontunu değiştir bence yeşil ve sarı bu fontta ii olmamış.. emeğine sağlık:)

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Teşekkür ederim yorumlarınız için bi logoyu kullanıyor şuan

Vurgu aslında hellim peynirindeyken, denemelerinde hellim yazısı markaya göre çok arka planda kalmış. Sanki bakar bakmaz görülmesi gereken "Berat hellim" gibi geldi.
Nerden gördüm şimdi bu hellim peynirini?
hellim peynir türü zaten burada logo altında yazmamı istediler....Sadece peynir logo adı "berat" diyoruz bu logo şuan kullanıyor yorumunuz sağol

Cilipart+font dışına çikip orjinal çalışmalar yapmayi deneyebilirsiniz...

Haklısınız bunu yapacaktım gerçekten ama zamanımı yok aceleyle yaptım yazının hayvan fontu çevirdim kısa zamanımı yapmamı için ama basitmiş teşekkür ederim yorumunuz için

Moderatör tarafında düzenlendi:

filmet

🌱Yeni Üye🌱
Hellim peyniri markanın altında yazılabilir. Demek istediğim "Hellim peyniri" yazan yeri biraz daha büyütmekti. Marka adı ile arasındaki büyük farkı ile biraz oynamaktı.

Lucienne

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1 deki hayvan çok tatlı, ona uygun bi karakter kulanırsan güzel birşeyler ortaya çıkacağına inaniyorum :)

jiyanlice

🌱Yeni Üye🌱
6. orjinal olmuş arkadaşında belirttiği gibi biraz daha canlı bir turuncu kullanırsan çok güzel olacak emeğine sağlık

filmet

🌱Yeni Üye🌱
Logodaki hayvanların varlığı "Kasap havası" verebilir. Bu nedenle bence hellim peynirinde bunların kullanılması riskli olabilir.

Hellim diyince Amerikan farelerinin peşinden koştuğu peynir değilde, şöyle ızgaranın izlerin olduğu birşeyler geliyor aklıma..

hellimsalata.jpg

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
6. gayet iyi fakat ''hellim peyniri'' yazısını logonun altına ortalasan daha iyi olur iyi çalışmalar. Emeğine sağlık.

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
evet çok güzel düşüncelisin bunu dikkatle alırım şu logoyu kullanıldı ama bi deneme değer

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Logodaki hayvanların varlığı "Kasap havası" verebilir. Bu nedenle bence hellim peynirinde bunların kullanılması riskli olabilir.

Hellim diyince Amerikan farelerinin peşinden koştuğu peynir değilde, şöyle ızgaranın izlerin olduğu birşeyler geliyor aklıma..

hellimsalata.jpg

Çok güzel düşüncelisin bunu dikkatle alırım şu logoyu kullanılıyor ama bi deneme değer umarım öneriniz için teşekkür ederim

arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim