Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peynir görseli olan çalışmalar maalesef çok tatmin etmiyor ama 6. çalışma bence diğerlerine nazaran daha doyurucu.Tabi daha canlı bir turuncu ile.Emeğinize sağlık.
Vurgu aslında hellim peynirindeyken, denemelerinde hellim yazısı markaya göre çok arka planda kalmış. Sanki bakar bakmaz görülmesi gereken "Berat hellim" gibi geldi. Nerden gördüm şimdi bu hellim peynirini?
Vurgu aslında hellim peynirindeyken, denemelerinde hellim yazısı markaya göre çok arka planda kalmış. Sanki bakar bakmaz görülmesi gereken "Berat hellim" gibi geldi. Nerden gördüm şimdi bu hellim peynirini?
Haklısınız bunu yapacaktım gerçekten ama zamanımı yok aceleyle yaptım yazının hayvan fontu çevirdim kısa zamanımı yapmamı için ama basitmiş teşekkür ederim yorumunuz için
Hellim peyniri markanın altında yazılabilir. Demek istediğim "Hellim peyniri" yazan yeri biraz daha büyütmekti. Marka adı ile arasındaki büyük farkı ile biraz oynamaktı.