Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Berlin Günlüğü

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
Berlinde kalınan 61 gün sürenin sonunda alman ve türk halklarının yaşam, kültür vb özelliklerinin karşılaştırma ve yorumlanmasının gözlemlendiği kadarıyla anlatılmaya çalışıldığı bir kitaptır. Kapak henüz basılmadı fakat onaylanmıştır..
tabiki değerli yorumlarınıza :)

Benzer konular

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir çalışma
yalnız arka tarafta bulunan yazıların okunması konusunda renk zorluyor gibi acaba 'berlin günlüğü' nde kullanılan renk kullanılırsa nasıl bir etki olur diye düşünüyorum ama tabiki onaylandı sanırım
ellerinize sağlık

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
güzel bir çalışma
yalnız arka tarafta bulunan yazıların okunması konusunda renk zorluyor gibi acaba 'berlin günlüğü' nde kullanılan renk kullanılırsa nasıl bir etki olur diye düşünüyorum ama tabiki onaylandı sanırım
ellerinize sağlık

Aslında orjinalde herhangi bir sıkıntı mevcut değil, demo baskıda rahatlıkla okunuyor :) Nezaketiniz için teşekkür ederim:)

rhinokurt

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba ;
unled1copyh.jpg

Başlık yazısı için önerdiğim düzeltmeler:
E ve r harfinin birleştiği yerdeki bozuk yer düzeltildi.
İ harfini noktası diğer noktalarla uyumlu hale geldi.
Nasıl ki b harfi ile e harfi birleşmiyor çünki b harfinim sağa doğru kancası yok, g harfi le ü harfinin de birleşmemesi lazım. (Aynı şekilde ğ ile ü) Bu yüzden ayırdım.
Ü'lerin noktalarını biraz aşağıya indirdim böylece l harfine değmesini de engellemiş oldum.
Ğ'nin şapkası için kullandığınız aslında eksi (minus) işareti. Ben daha estetik duran Tilde işaretini tercih ettim.

Gelelim arka kapağa:
Satırbaşları aynı hizada değil, hizalamalı. Ayrıca satırbaşı boşluğu azaltılırsa daha güzel durur.
İsterseniz satırbaşını tamamen iptal edebilirsiniz de... O da bir tercihdir.

Yazılar her iki yana yaslanacaksa bence tirelenmeli. Yazı tirelenmediği için bazı satırlar dar bazı satırlar sünmüş halde çünkü. Tirelenmiyecekse sola hizalı yapılabilir. Tabi bu da benim fikrim...

Bu uzun biyografik yazı da bir de fotoğraf kullanılabilir aslında.
Ayrıca temsili olsada bir barkod koyun arkaya. Bazen barkod yüzünden tasarıma müdahele etmek bile gerekebiliyor..

Sırt yazısını da henüz yazmamışsınız galiba. Aman unutmayın...

Kolay gelsin...

Son düzenleme:

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
Merhaba ;
unled1copyh.jpg

Başlık yazısı için önerdiğim düzeltmeler:
E ve r harfinin birleştiği yerdeki bozuk yer düzeltildi.
İ harfini noktası diğer noktalarla uyumlu hale geldi.
Nasıl ki b harfi ile e harfi birleşmiyor çünki b harfinim sağa doğru kancası yok, g harfi le ü harfinin de birleşmemesi lazım. (Aynı şekilde ğ ile ü) Bu yüzden ayırdım.
Ü'lerin noktalarını biraz aşağıya indirdim böylece l harfine değmesini de engellemiş oldum.
Ğ'nin şapkası için kullandığınız aslında eksi (minus) işareti. Ben daha estetik duran Tilde işaretini tercih ettim.

Gelelim arka kapağa:
Satırbaşları aynı hizada değil, hizalamalı. Ayrıca satırbaşı boşluğu azaltılırsa daha güzel durur.
İsterseniz satırbaşını tamamen iptal edebilirsiniz de... O da bir tercihdir.

Yazılar her iki yana yaslanacaksa bence tirelenmeli. Yazı tirelenmediği için bazı satırlar dar bazı satırlar sünmüş halde çünkü. Tirelenmiyecekse sola hizalı yapılabilir. Tabi bu da benim fikrim...

Bu uzun biyografik yazı da bir de fotoğraf kullanılabilir aslında.
Ayrıca temsili olsada bir barkod koyun arkaya. Bazen barkod yüzünden tasarıma müdahele etmek bile gerekebiliyor..

Sırt yazısını da henüz yazmamışsınız galiba. Aman unutmayın...

Kolay gelsin...

Tavsiyeleriniz ve uğraşınız için teşekkür ederim duruma göre düzeltmeye gidebilirm aslında:)