Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Beyaz

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
3D MAX - Photoshop - Vray

21525514.jpg

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
yeni çalışmalarınızda kendinizi çok geliştirdiğiniz anlaşılıyo.. elinize sağlık.. oldukça güzel görünüyo..

bi tek duvar lambalarının yaydığı ışık hoşuma gitmedi.. bir de hazır model var mı? var sa hangileri ?

gunesinkizi

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir çalışma olmuş.tebrikler

grafikezban

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışma tebrik ederim fakat tavan kısmında hata var sanırım simetride :)

Son düzenleme:

huseyinnss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.huseyinsevindik.com
Gökhan eline sağlık güzel bir çalışma arizek in dediği gibi duvardaki ışıklar olduça rahatsız edici ışık ayarlarını tekrar gözden geçirebilirsin birde ışık olarak ne kullandın bilemiyorum ama içmekanlarda ben vraylight la güzel sonuçlar alıyorum tavsıye ederim.kolaye gelsin

semadedim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerinize sağlık güzel olmuş fakat gölgelerde sorun var sanki

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Arizek :) : seni görmek güzel başka formlarda'da raslaşıyoruz, ilk başladığım günlerden beri , modelleme ağırlıklı çalışıyorum biliyorsun, bu çalışmada sadece kupanın yanındaki insan kafası heykeli ve masanın üzerindeki 1 adet bira 1 lt'lik bardağı hazır model olarak kullanıldı :) oda canım çektiği için, yorumun için teşşekür ederim, nasıl çalıştığımı bazı yerlede yazıyorum, inşallah daha iyi işler çıkartıcam,

Duvardaki spotlar için şunu söylemem gerekiyor sanırım, vraylight ışık kütlesi yapmak diye bişey var , ben aslında onu kullanarak yapıyordum, fakat bi arkadaşın tavsiyesi üzerine bu şekilde yaptım ve pişman oldum :) inanın bende beğenmedim, ışığın hatları çok keskin, hoşuma gitmedi, halbiki vraylight olsaydı ışık dağlarak yumaşak geçiş yapıyordu,

Güneşin KIZI : Yorumun için çok tşk ederim, avatardaki kişi bizzat sizseniz, 2 kere teşşekür ediyorum :) benim için şereftir ,

Grafikezban : eleştiri şeklin çok hoş aynı sizin gibi, fakat konuyu biraz daha açabilirseniz, bende bilmediğim bir konuyu sayenizde öğrenmişolurum, yani smetride nasıl bi hata var sizce, eminim farkında olmadığım için yada bilmediğim bi konu olduğu için gözden kaçmıştır, yardımcı olursanız sevinirim,

hüseyinss : aynen katılıyorum, ışıklar hoş değil, senin dediğin gibi vraylight 1 numara :)
buarada seni msn ye ekledim özelden bidaha atarsan sevinirim

farklı yorumları ve eleştirilerinizi bekliyorum ilginiz için tşk

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Gokhan Yanlış Anlamazsan Benim İlk Denememe Benziyor ve Henüz Yeni Birşey Tamamlayabilmiş Değilim Hala Bir Organik Model Üzerinde Çalışıyorum Referanssız Çalıştıgım İçin Uzun Sürüyo. Genel İtibariyle Hergünü Ayırdıgın Bir Program İçin Çok Ço Başarılı Değil,
Duvar Çok Düz Gibi Geldi Yani İnşaat Yeni Bitmiş Ne Badana Ne Bişey, Atmışlar Koltuk Takımlarını Hemen. Konu Başlığın Beyaz, Keşke Parke Gibi Yapmaya Çalkıştıgın Şeye Mermer Havası Verseydin Daha Hoş Olabilirdi, Çalışmalarına Yorum Yaparken Üstüne Basa Basa "Biraz Kastır Makinanı Büyük Render Al da Detay da Görünsün" Cümlesini Masaüstüme Atıp Copy Paste Yapcam Nerdeyse :D
Güzel Çalışmalarını Bekliyoruz..

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
gökhan;
duvardaki ışık için IES ışıkları bi araştır, hatta elimde olanları birazdan siteye upload ederim.. çok daha güzel sonuçlar alacaksındır..

yukarıda bir arkadaşın bahsettiği simetri hatasına gelince, 3D çalışmada simetrik olması gereken ne var ki simetri hatası olsun ?
yukarıdaki sorun kamera açısı ve ışıklardan kaynaklanıyo.. gölgeler aynı yere düştüğünden detaylar kaybolmuş.. daha iyi bir ışıklandırma ile ve daha farklı bi kamera açısından sorunsuz görüntü alınabilir tahminimce..
zamanla bu problemler de düzelecektir..

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Gokhan Yanlış Anlamazsan Benim İlk Denememe Benziyor ve Henüz Yeni Birşey Tamamlayabilmiş Değilim Hala Bir Organik Model Üzerinde Çalışıyorum Referanssız Çalıştıgım İçin Uzun Sürüyo. Genel İtibariyle Hergünü Ayırdıgın Bir Program İçin Çok Ço Başarılı Değil,
Duvar Çok Düz Gibi Geldi Yani İnşaat Yeni Bitmiş Ne Badana Ne Bişey, Atmışlar Koltuk Takımlarını Hemen. Konu Başlığın Beyaz, Keşke Parke Gibi Yapmaya Çalkıştıgın Şeye Mermer Havası Verseydin Daha Hoş Olabilirdi, Çalışmalarına Yorum Yaparken Üstüne Basa Basa "Biraz Kastır Makinanı Büyük Render Al da Detay da Görünsün" Cümlesini Masaüstüme Atıp Copy Paste Yapcam Nerdeyse :D
Güzel Çalışmalarını Bekliyoruz..

arkadaşım demek ki senin kadar yetenekli değilim, zor gelişiyorum, ama dediğim gibi sabırlı bi yapım var, zamanla daha iyi olur inşallah, :rofl: yorumun ve eleştiri uslubun için teşşekür ederim,

ARİZEK

IES ışıkları bi araştır, demişsin :)) bende tam şuanda onunla ilgileniyordum :) bu kadar olmaz yani :) smetri konusunu bende tam anlamadım neden bahsedildiğini, fakat merak ediyorum, bir kaç formda daha böyle bi eleştiri görmüştüm, ne anlama geliyor ? bilgi verirseniz sevinirim

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güsel olmuş şık görünüyor emeğine sağlık

alkanatmurat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel olmuş hatalar olabilir ama çalışta hatalarda biter ellerine sağlık

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
çok güsel olmuş şık görünüyor emeğine sağlık

Serap hanım Kısa, öz ve etkiliyici yorumlarınız çok teşvik edici, teşşekür ederim,

Arkadaşlar burdan unuttuğum bi konuyu paylaşmak istiyorum, bu çalışma aslında bana çok şey kattı diyebilirim, bildiğim yöntemlerin farklı yollarını keşfettim, bu da demek oluyorki, bir işlemi, birkaç yoldan yapamilme bilgisini, insanın kendisinde var olduğunu bilmesi güzel bir his, bu çalışmaya nasıl başladım, aslında çok basit, dikkat eden üyeler olmuştur, konubaşlıkları içinde

Eğitici 3DS MAX iç mekan modelleme render PDF 94 sayfa başlıklı bir döküman var, namasteeee arkadaşımız paylaşmış, bu PDF 94 sayfa gazi teknik üniversitesi profesörleri tarafından hazırlanan bir ders, ben dökümana ilk gün saat 09:00'da başladım, 3 sayfa yaparım sonra başka bişeye geçerim dedim ama aynı gün sabaha karşı 03:30'da 94 sayfa bitti :rofl:

dökümanı indirenler sahnenin ordakine benzediğini görücekler, tabiki birebir aynen uygulamadım, öğrenenmem gereken teknikleri öğrendim, gerisini kendimce yorumladım,

aslında bu çalışmada ne kadar gerçekçi yada ne kadar güzel olduğu benim için pek önemli değildi, en önemlisi, yeni şeyler öğrenmekti, ben bu dökümanı hazırlayan kişilere çok teşşekür ediyorum, ayrıca Eğitici 3DS MAX iç mekan

modelleme render PDF 94 sayfa
namasteeee Arkadaşıma bu başlığı açtığı için ve dersi bizimle paylaştığı için kendisine ayrıca teşşekür ederim, herkeze tavsiyem, programı ne kadar iyi bilirseniz bilin, mutlaka içinde yararlanacağınız bilgiler olucaktır, faydalanmanızı tavsiye ediyorum,

kısacası, çalışmayla fazla uraşamadım, çalışmalarımı arşiv yapıyorum bu yüzden sizin her tavsiyenizi uygulamaya çalışarak, en iyi sonucu yakalamaya çalışıyorum, herkezin yorumlarını , eleştirilerini, bilgilerini paylaşmasını bekliyorum

herkeze başarılar

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
gookhan82

arkadaşım demek ki senin kadar yetenekli değilim, zor gelişiyorum, ama dediğim gibi sabırlı bi yapım var, zamanla daha iyi olur inşallah, yorumun ve eleştiri uslubun için teşşekür ederim,

? Çok Acele Etmişsin Final Render Almak İçin Anlatmak İstediğim Buydu. Yetenekle Ne Alakası Var Bunun? Tahminen 3 Hafta Oldu daha Organik Modelim Bitmedi Bipedleriyle Ugrasıyorum. Modelleme Bitince Fikir Almak İçin Siteye Yükledim ve Bekliyorum Şuan Bitmesini.Deneme Çalışmalar Bölümünü Kullandım Yoruma Çok Açık Oldugu İçin.? İnsanlar Benim Görmediğimi Görüp Paylaşımda Bulunsunlar Diye?.. Sen Bu Benim Finalim, Çok İyi Olmasada Koydum mu Diyosun? Yorumumu Mazur Gör, Dalga Geçer Gibi "Sen Demekki Daha Yeteneklisin" Demek, Bazı Zamanlar Yermek İçin de Kulllanılabilir.Söylermisin Hangi Anlamda, Ne İçin Kurdun O Cümleyi?..

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çok hoş bir çalışma olmuş, emeğine sağlık

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
gookhan82

? Çok Acele Etmişsin Final Render Almak İçin Anlatmak İstediğim Buydu. Yetenekle Ne Alakası Var Bunun? Tahminen 3 Hafta Oldu daha Organik Modelim Bitmedi Bipedleriyle Ugrasıyorum. Modelleme Bitince Fikir Almak İçin Siteye Yükledim ve Bekliyorum Şuan Bitmesini.Deneme Çalışmalar Bölümünü Kullandım Yoruma Çok Açık Oldugu İçin.? İnsanlar Benim Görmediğimi Görüp Paylaşımda Bulunsunlar Diye?.. Sen Bu Benim Finalim, Çok İyi Olmasada Koydum mu Diyosun? Yorumumu Mazur Gör, Dalga Geçer Gibi "Sen Demekki Daha Yeteneklisin" Demek, Bazı Zamanlar Yermek İçin de Kulllanılabilir.Söylermisin Hangi Anlamda, Ne İçin Kurdun O Cümleyi?..

Arkadaşım senin çevrendeki insanlar sana nasıl davranıyorlar bilmiyorum fakat, ben senin çeverenden biri değilim, seni tanımıyorum, ama sen benim tavırlarımı formdan takip edebilirsin, kesinlikle dolanbaçlı kelimeler kullanamam, eğer mesajında rahatsız olduğum bir cümlen olsaydı, bunu açıkça söylerdim, seni yermek için ne demek ? ben kimim ki seni yericem, dalga geçicem, seni tanımaıyorum bile :) içten gelerek söylüyorum, bazı insanların, olayları algılama yetenekleri daha yüksek olabilir, tabiki yetenekle ilgili, televizyonlarda görüyoruz, 5 yaşında çocuk hiç bir eğitim almadan allah vergisi keman çalıyor, Grafik 3D alanlarında, bu işdede hayal gücü, gözlem ve yetenek ön planda, sen hayalindeki bir banyoyu yaparken, duvarların arasındaki izleri aklında canlandırabilirsin, sonucunda bumb uygularsın, işde sana yetenekli birinin çalışması, ben ise duvarlarımda yüzeysel çalışırım, sonuç olarak, bitmemiş inşaat görüntüsü olur, demek istediğim, sen, benden daha yeteneklisin, ilk yaptığın bnyo çalışmanıda hatırlıyorum, küvet duvara girmişti :) fakat gerçekçilik 10 numaraydı, senin ilk çalışmanda, bu işi çıkarman senin yetenekli olduğunu gösterir, bende yeteneğim var ise, çalışarak geliştiricem demek istedim, şu lafa çok inanıyorum (%10 Yetenek %90 Çalışma ) dünyanın en yetenekli sporcusu olsanda, eğer spor yapmıyorsan, o yetenek ne işe yarar ? her şeyden önemlisi çalışmak ve zaman, bu yüzden sizin her fikriniz benim için çok önemli, eleştirileri, yorumları bekliyorum,

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar gerekli yorumları yapmışlar.İrdelemeye gerek yok güzel bir çalışma emeğine sağlık...:)

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Arkadaşlar gerekli yorumları yapmışlar.İrdelemeye gerek yok güzel bir çalışma emeğine sağlık...:)

Teşşekür ederim yorumunuz için damla hnım, bende uzun zamandır adınızı, yorumlar kısmında görüyordum :) benim sayfama neden gelmiyor, niye bana da yorum yapmıyor benim neyim eksik, gibi cümleler kuruyordum kendi kendime,

yorumunuz benim bu işe olan hevesimi bir anda zirveye çıkardı saolun, :)

Anlaşılan milli piayangodan bir amortide bana çıkmış :)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşşekür ederim yorumunuz için damla hnım, bende uzun zamandır adınızı, yorumlar kısmında görüyordum :) benim sayfama neden gelmiyor, niye bana da yorum yapmıyor benim neyim eksik, gibi cümleler kuruyordum kendi kendime,

yorumunuz benim bu işe olan hevesimi bir anda zirveye çıkardı saolun, :)

Anlaşılan milli piayangodan bir amortide bana çıkmış :)
Sanırım konularınızı gözden kaçırmışım.:utann:
Bu dilden çıkan her söz, Yaydan çıkmış ok gibi...Güzel söz :wink:

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Cümlelerden Fazla Anlam Çıkardıgım Hissine Kapıldım Şimdi Birden.. Yanlış Anlama Diyelim O Zaman. Başarılar..