Gökhan YILMAZ
🏆Pro Tasarımcı🏆
3D MAX - Photoshop - Vray
Gokhan Yanlış Anlamazsan Benim İlk Denememe Benziyor ve Henüz Yeni Birşey Tamamlayabilmiş Değilim Hala Bir Organik Model Üzerinde Çalışıyorum Referanssız Çalıştıgım İçin Uzun Sürüyo. Genel İtibariyle Hergünü Ayırdıgın Bir Program İçin Çok Ço Başarılı Değil,
Duvar Çok Düz Gibi Geldi Yani İnşaat Yeni Bitmiş Ne Badana Ne Bişey, Atmışlar Koltuk Takımlarını Hemen. Konu Başlığın Beyaz, Keşke Parke Gibi Yapmaya Çalkıştıgın Şeye Mermer Havası Verseydin Daha Hoş Olabilirdi, Çalışmalarına Yorum Yaparken Üstüne Basa Basa "Biraz Kastır Makinanı Büyük Render Al da Detay da Görünsün" Cümlesini Masaüstüme Atıp Copy Paste Yapcam Nerdeyse
Güzel Çalışmalarını Bekliyoruz..
çok güsel olmuş şık görünüyor emeğine sağlık
gookhan82
? Çok Acele Etmişsin Final Render Almak İçin Anlatmak İstediğim Buydu. Yetenekle Ne Alakası Var Bunun? Tahminen 3 Hafta Oldu daha Organik Modelim Bitmedi Bipedleriyle Ugrasıyorum. Modelleme Bitince Fikir Almak İçin Siteye Yükledim ve Bekliyorum Şuan Bitmesini.Deneme Çalışmalar Bölümünü Kullandım Yoruma Çok Açık Oldugu İçin.? İnsanlar Benim Görmediğimi Görüp Paylaşımda Bulunsunlar Diye?.. Sen Bu Benim Finalim, Çok İyi Olmasada Koydum mu Diyosun? Yorumumu Mazur Gör, Dalga Geçer Gibi "Sen Demekki Daha Yeteneklisin" Demek, Bazı Zamanlar Yermek İçin de Kulllanılabilir.Söylermisin Hangi Anlamda, Ne İçin Kurdun O Cümleyi?..
Arkadaşlar gerekli yorumları yapmışlar.İrdelemeye gerek yok güzel bir çalışma emeğine sağlık...
Sanırım konularınızı gözden kaçırmışım.:utann:Teşşekür ederim yorumunuz için damla hnım, bende uzun zamandır adınızı, yorumlar kısmında görüyordum benim sayfama neden gelmiyor, niye bana da yorum yapmıyor benim neyim eksik, gibi cümleler kuruyordum kendi kendime,
yorumunuz benim bu işe olan hevesimi bir anda zirveye çıkardı saolun,
Anlaşılan milli piayangodan bir amortide bana çıkmış