Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Beyaz

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
rica ederim yanlış anlaşılan bir durum sözkonus değil :) bende sizin iş hayatınızda başarılar dilerim, yeni çalışmalarınzı bekliyor olucam, sizide en kısa zamanda sahalarda görmek isterim, :)

Sibel122

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel emeğinize sağlık.

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Serap hanım Kısa, öz ve etkiliyici yorumlarınız çok teşvik edici, teşşekür ederim,

Arkadaşlar burdan unuttuğum bi konuyu paylaşmak istiyorum, bu çalışma aslında bana çok şey kattı diyebilirim, bildiğim yöntemlerin farklı yollarını keşfettim, bu da demek oluyorki, bir işlemi, birkaç yoldan yapamilme bilgisini, insanın kendisinde var olduğunu bilmesi güzel bir his, bu çalışmaya nasıl başladım, aslında çok basit, dikkat eden üyeler olmuştur, konubaşlıkları içinde

Eğitici 3DS MAX iç mekan modelleme render PDF 94 sayfa başlıklı bir döküman var, namasteeee arkadaşımız paylaşmış, bu PDF 94 sayfa gazi teknik üniversitesi profesörleri tarafından hazırlanan bir ders, ben dökümana ilk gün saat 09:00'da başladım, 3 sayfa yaparım sonra başka bişeye geçerim dedim ama aynı gün sabaha karşı 03:30'da 94 sayfa bitti :rofl:

dökümanı indirenler sahnenin ordakine benzediğini görücekler, tabiki birebir aynen uygulamadım, öğrenenmem gereken teknikleri öğrendim, gerisini kendimce yorumladım,

aslında bu çalışmada ne kadar gerçekçi yada ne kadar güzel olduğu benim için pek önemli değildi, en önemlisi, yeni şeyler öğrenmekti, ben bu dökümanı hazırlayan kişilere çok teşşekür ediyorum, ayrıca Eğitici 3DS MAX iç mekan

modelleme render PDF 94 sayfa
namasteeee Arkadaşıma bu başlığı açtığı için ve dersi bizimle paylaştığı için kendisine ayrıca teşşekür ederim, herkeze tavsiyem, programı ne kadar iyi bilirseniz bilin, mutlaka içinde yararlanacağınız bilgiler olucaktır, faydalanmanızı tavsiye ediyorum,

kısacası, çalışmayla fazla uraşamadım, çalışmalarımı arşiv yapıyorum bu yüzden sizin her tavsiyenizi uygulamaya çalışarak, en iyi sonucu yakalamaya çalışıyorum, herkezin yorumlarını , eleştirilerini, bilgilerini paylaşmasını bekliyorum

herkeze başarılar

Ben teşekkür ederim Gökhan bey

...

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Elinize sağlık güzel görünüyor sadece koltukların olduğu kısımdaki halının kenarında bir sorun var gibi geldi ,kolay gelsin iyi çalışmalar.