Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

beymar market insert

Gurbet

🌱Yeni Üye🌱
Çok Güzel Bir Paylaşım. Emeğe Saglık. Bana Bu Şekilde a3 Broşür Şablonu Lazım. bu konuda yrdımcı olabilirmisin?

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gayet başarılı insört mantığı ve çizgisi. Yeşil yazınızın yerine beyaz kullanabilirdiniz. Kırmızının üstünde hoş durur aksine renk biraz göz yoruyor

mahonii1987

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
meettomy.site
Gayet başarılı insört mantığı ve çizgisi. Yeşil yazınızın yerine beyaz kullanabilirdiniz. Kırmızının üstünde hoş durur aksine renk biraz göz yoruyor

teşekkür ederim haklısınız fıstık yeşili belki orada yanlış durmuş beyaz olabilirdi bi dahakine inşallah

scokguler

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık renkler bıraz koyu ama guzel

evinamin33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emirgrafik.com
aslında çok fazla hata var. ama en önemlileri, beymar ismi kapakta çok küçük aynı şekilde fiyat etiketleride küçük. ön taraftaki ürünleri çok küçük tutmuşsun üsteki ailedeki çocuğun gözleri babanın çenesi gitmiş. iyi çalışmalar dilerim

mahonii1987

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
meettomy.site
aslında çok fazla hata var. ama en önemlileri, beymar ismi kapakta çok küçük aynı şekilde fiyat etiketleride küçük. ön taraftaki ürünleri çok küçük tutmuşsun üsteki ailedeki çocuğun gözleri babanın çenesi gitmiş. iyi çalışmalar dilerim

haklısın kardeşim senin çalışmalarından başka bir arzunuz varmı olan maskotu çaldım ama üzerinden çizdim umarım kızmamışsındır

beymarın logosunu büyütmeyin diyor sahibi memnun logosunun büyüklüğünden fiyatlar dediğin gibi biraz daha büyük olabilirdi

evinamin33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emirgrafik.com
haklısın kardeşim senin çalışmalarından başka bir arzunuz varmı olan maskotu çaldım ama üzerinden çizdim umarım kızmamışsındır

beymarın logosunu büyütmeyin diyor sahibi memnun logosunun büyüklüğünden fiyatlar dediğin gibi biraz daha büyük olabilirdi

niye kızayımki helal olsun güle güle kullan.