Öyleyse bu arkadaşın mesleğinde grafiker yazmasıda büyük bir hata olduğunu buradan anlayabiliyoruz. Zaten kendiside bu konuyu itiraf ettiğine göre sanırım en kısa zamanda bunu değiştirecektir.
Yapıcı eleştirilerin tamamına alınmam, aksine beni geliştirdiği için bana memnuniyet verir. Ancak şu konuda düzeltme yapmak isterim, amatörden kastım tecrübeydi. Nasıl ki doktora çıktığınızda uzman mı istersiniz diye soruyorlar ve böyle bir ayrım yapıyorlarsa, aynen bu şekilde bende logoda uzman değilim. Bu forumda sadece logodan oluşmuyor..
Kısaca bahsetmek isterim. Ben 8 yıldır corel ve photoshop la ekmeğimi kazandım. Ek iş olarak yaptım. Bu esnada bikaç bölüm bitirdim üniversitede. Yaptığım işler ise kartvizit, el ilanı, broşür, katalog, afiş ve özellikle de son 1 yıldır anahtarlık, bardak altlığı, kalem. yani sadece tasarımla uğraşan biri değilim. Tüm bunların satış ve tahsilatını da kendim yapıyorum. Bir mekana bağlı değilim. İşçisi de patronu da grafikeri de benim. Yani mesleğimi değiştirmeme gerek yok.
Öte taraftan logo hakkında yorum yazmıştım. Bu logoyu geliştirmeme yardımcı olursanız memnun olurum. Yani anıt resmini kullanmam gerekli. Onu çizmelimiyim yoksa başka nasıl yapabilirim? bu yönde önerilerde bulunursanız benim için çok verimli olur.