Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bi anlık düşüncem ;)

azap0

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Siyah beyaz resim üzerinde oynama
Yorumlarınızı bekLiyorum. ...

41254214.jpg

512351234.jpg

Benzer konular

ozlem aslan

🌟Usta Tasarımcı🌟
fena deıl ama mavı calısma yapsaydınız gozlerde daha ıı olurdu ekemege saygımız sonsuz...

@WES

🌟Usta Tasarımcı🌟
gözler güzel olmuş
ama ceketteki kesimler keskin olmuş çok belli oluyo:D

akabe

🌱Yeni Üye🌱
dudaklar tatlı pastel kirmizi ve pembe karışımı bir rek olsa süper olurdu

gözler kesinlikle açık mavi veya yeşil

çeketin üstüne gelen saç biraz eritilebilir...

matbaaa

🌱Yeni Üye🌱
dudakları pembeye yakın birşe yapsaydın daha ii olurdu

azap0

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Düşünce siyah beyaz üzerine kırmızı çalışmaktı onun için başka renk kullanmadım.
Yorumlarınız ve eleştirileriniz için teşekkürler

ozlem aslan

🌟Usta Tasarımcı🌟
RENKLENDİRME Bi anlık düşüncem ;) BUNADA BAKALIM MI
41254214jpg.jpg

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
bence olmamış çok emanetmiş gibi duruyor.ama deneye deneye daha güzel şeyler çıkaracağınıza inanıyorum.daha iyi olabilirdi.

ozlem aslan

🌟Usta Tasarımcı🌟
reyhan hamım sızden de alalım bır calısma bakalım olmamıs ıse olanı yapın da gorelım degıl mı emege saygı dıyorum....

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
ben çocuğun yüz dokusuna takıldım... Siz oynama yaptınız mı yoksa bu haldemiydi ?

Elinize sağlık :)

azap0

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aynen böyleydi yüz dokusu.
özlem hanım ruj taşmış sanki :D
Ceketine dökülen sacları cok iyi seçmişsin

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
reyhan hamım sızden de alalım bır calısma bakalım olmamıs ıse olanı yapın da gorelım degıl mı emege saygı dıyorum....

eğer yazdığım yazıyı iyi okusaydınız ne demek istediğimi çok iyi anlardınız ama okumadığınız anlaşılıyor.daha iyi olabilirdi dedim.bu sadece bnm fikrim olayı başka yönlere çekmeyelim lütfen.emeğe tabikide saygımız var iş ne olursa olsun zaman ayırıp yapmıştır.ve eğer siteye resmi koymuşsa yorum yapılması içindir bende yorumumu yaptım.eğer rahatsız olduysa yapan arkadaşımız o eleştirisini yapsın siz değil.ben burda tartışma konusu görmediğimden sadece yorumumu yazdım.ama siz eleştiriyi kabul etmeyenlerdensiziniz galiba olsun önemli değil.ama iyi yada kötü yoruma açık olmanız lazım.biraz daha uğraşırsa iyi şeyler çıkaracağından eminim.

whampir19

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renklerin keskinliği biraz alsaydınız daha gerçekçi olurdu ama böylede güzel olmuş

azap0

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eğer yazdığım yazıyı iyi okusaydınız ne demek istediğimi çok iyi anlardınız ama okumadığınız anlaşılıyor.daha iyi olabilirdi dedim.bu sadece bnm fikrim olayı başka yönlere çekmeyelim lütfen.emeğe tabikide saygımız var iş ne olursa olsun zaman ayırıp yapmıştır.ve eğer siteye resmi koymuşsa yorum yapılması içindir bende yorumumu yaptım.eğer rahatsız olduysa yapan arkadaşımız o eleştirisini yapsın siz değil.ben burda tartışma konusu görmediğimden sadece yorumumu yazdım.ama siz eleştiriyi kabul etmeyenlerdensiziniz galiba olsun önemli değil.ama iyi yada kötü yoruma açık olmanız lazım.biraz daha uğraşırsa iyi şeyler çıkaracağından eminim.

Ben sizin ne demek istediğinizi anladım. Eleştiri ve yorumunuz için teşekkürler. öbür ark.sizi yanlış anladı heralde

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
anlamanıza sevindim.eğerki benim yaptığım işler çok merak ediliyorsa ki siteye yüklemeye pek fırsatım olmuyo ama bi çalışmamı yüklemişim.bakıp yorum yapabilirsiniz.ve bakın olumsuz eleştirilerde aldığım halde onların bana sadece yol gösterdiğini göreceksiniz.öylede olmalı zaten.iyi çalışmalar.