Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bi İçeri Gelin :)

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
Beyfendi hanımelini ben kazandım wamobies37 benim :)

senin olmayan tasarımlarla övünme ;)

ayriyetten 2. attıgın linkte benimkine benzer bişey göremedim gözlerinizde problem varsa eğer doktor parasını karşılarım ;)

Son düzenleme:

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
Baranbeyy kaçmakla biryere cıkışınız olamaz inanmazsanız inanmayın wamobies37 benim giripte size resim atabilirim + dosyaların hicbiri sizde bulunamaz idemama dagıtım yapmadıysa vede yaptıgım tasarımların hepsini gösterebilriim + burada beni kötüleyipde millete kepaze edeyim derken cekememezliginiz yüzünden siz kötü duruma düştünüz.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet sayın seyirciler son raunddayız, baranbeyy den bi sol kroşe ama tnrkbk37 gardını aldı ve savuşturdu o da ne sayın seyirciler tnrkbk37 den çok sert bir sağ kroşe geliyor ve baranbeyy yere düşüyor.... :D:D:D

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 nakaaaaavt nakaaaaavt... :D

Kazanan wamobies37. :D:D:D

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Martin sen canını sıkma

Ben hala diyorumki deviantart sitesini aktif olarak kullananlar bu tasarımların alayının oradan buradan alındığını tahmin edecektir. Unutmayınki Hırsızlığa seyirci kalanda hırsızdır. Yine d,yorum o inşaat logosunu gördüm ve buna karar verdim. ama arkadaş ona bi açıklık getiremiyor. nedense duygusal ve damardan bakıyor olaya. Yok kepaze m,i edecen benide şu da buda

https://browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=construction+logo#/d2l39ql

ciğerim bunu açıkla. başka bi diyeceğim yok. mesaim bitti yarın devam ederiz. ve bunu kanıtlıyacağım emin ol :)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Martin sen canını sıkma

Ben hala diyorumki deviantart sitesini aktif olarak kullananlar bu tasarımların alayının oradan buradan alındığını tahmin edecektir. Unutmayınki Hırsızlığa seyirci kalanda hırsızdır. Yine d,yorum o inşaat logosunu gördüm ve buna karar verdim. ama arkadaş ona bi açıklık getiremiyor. nedense duygusal ve damardan bakıyor olaya. Yok kepaze m,i edecen benide şu da buda

https://browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=construction+logo#/d2l39ql

ciğerim bunu açıkla. başka bi diyeceğim yok. mesaim bitti yarın devam ederiz. ve bunu kanıtlıyacağım emin ol :)

Hanımelinden girişin sakat oldu be dostum, kaldı ki arkadaş konu da açmıştı hanımeli tasarımı ile idemamanın açtığı yarışmada birincilik kazandım diye. :D

Şöyle de diyebiliriz, iftiraya seyirci kalan da iftiracıdır.

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
Kardeşim sürekli o deviartın linkini atıyorsun bakıyorum sürekli ama benim yaptıgım tasarımların hic birisine benzemiyor?

Senin görüpte benim göremedigim logo hangisi orda ya :D

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kardeşim sürekli o deviartın linkini atıyorsun bakıyorum sürekli ama benim yaptıgım tasarımların hic birisine benzemiyor?

Senin görüpte benim göremedigim logo hangisi orda ya :D

Sanırım bunları kastediyor.

xwBa1.jpg

ecJu9.jpg

plenty

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Başarılı çalışmalar, özellikle ambalajlar çok güzel.

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
herkez taklit eder ama kendinden bişiler katmazsan o resmen çalıntı oluyor. yapmayalım bunu !!! beğenirsin esinlenirsin biraz ondan biraz bundan derken bi bakmışsın senin eserin çıkmış ama hiç taklit olmayan bişi ortaya çıkmış rengini beğenirsin fontunu beğenirsin objesini beğenirsin ama hepsinide aynı işte kullanmazsın :D anlayan anlamıştır umarım

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
herkez taklit eder ama kendinden bişiler katmazsan o resmen çalıntı oluyor. yapmayalım bunu !!! beğenirsin esinlenirsin biraz ondan biraz bundan derken bi bakmışsın senin eserin çıkmış ama hiç taklit olmayan bişi ortaya çıkmış rengini beğenirsin fontunu beğenirsin objesini beğenirsin ama hepsinide aynı işte kullanmazsın :D anlayan anlamıştır umarım

Olayı banamı çarpıttınız?

SARI KARTAL

🌱Yeni Üye🌱
Ambalaj Tasarımı Gayet Başarılı Yalnız Kartvizit'lerde Logo Çokmu Köşeye Yaslıyosun ...

Alleyezonme

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hepsi iyi tasarımlar özgün ve olması gerektiği gibi
emeğine sağlık