Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bi no smoking afişi de benden.

turuncum

🌱Yeni Üye🌱
Çalışma güzel ve anlamlı olmuş. Bir slogan yazmak, anlatılmak isteneni tamamlayabilir ancak Türkçe yazarsanız sadece Türkçe bilenler ingilizce yazarsanız sadece ingilizce bilenler anlayabilir, daha evrensel birşey için mesajı görsel olarak anlatabilmek gerekir. Bu durumda da zenci çocuk pek uygun görünmedi bana, tepki alabilir.
Düşünce olarak başarılı buldum devamını dilerim.

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam arkadaşlar.heleşukur çalışmayı bitirdim.sloganı da buldum.bayağ genel bir slogan oldu.bayağ güzel anlamlar çıkabiliyor..birkaç örnek var.dediğim gibi ingilizce ve türkçe olarak çalıştım.ben en çok ingilizceyi sevdim.umarım siz de beğenirsiniz..
afiimkt8.jpg

sigaraafiimzg4.jpg

sigaraafiimzms9.jpg

BLACK_WHITE

🌱Yeni Üye🌱
ilk çalışma güzel olmuş yazı düzenlemesi daha iyi .eline sağlık

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
50ye 70 e sığdırmak için resmi kesmek zorunda kaldım.2.afişte kesmeden yerleştirdim.ama en iyi bencede 1.si oldu...
çok sağooolun

N/A5

🌟Usta Tasarımcı🌟
Vallaha Haydi Çocuklar Sigaraya Gibi Bir slogan olmuş

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Vallaha Haydi Çocuklar Sigaraya Gibi Bir slogan olmuş

sloganı çok düşündüm ve bunu yapmakta kararkıldım.daha çok çocuğun kadının elinden sigarayı almasını oturtmaya çalıştım.aynı zamanda birçok anlam çıkıyor.beyazların zencileri artık affetmesi ve özgür bırkması,çocuğa gösterilen şiddetin son bulması karşılık olarak çocuğun kadını bu zehirden (sigaradan) kurtarması...

isaydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence şunu yaz "Size yakışıyor mu?"

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tipografi eksikkkk sadece! yani böyle bakınca hatunun tekinin elinden bi ufaklık sigarayı almaya çalışıyo! kendimi içecek? onun içmesini mi istemiyo? yoksa sigaraya vereceginiz parayı yardıma kullanın afrikalı çocuklar aç kalmsın gibi bi afişmi?

xtrax

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Slogan,

İkimiz içinde bir şey yap,YAŞA ve YAŞAT
Sigarayı Bırak,

xtrax

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hadi bakalım madem sloganı beğendin birde çalışma üzerine yerleştirde çalışman daha bir anlam kazansın ne dersin....birde bu halini görelim...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
selam arkadaşlar.heleşukur çalışmayı bitirdim.sloganı da buldum.bayağ genel bir slogan oldu.bayağ güzel anlamlar çıkabiliyor..birkaç örnek var.dediğim gibi ingilizce ve türkçe olarak çalıştım.ben en çok ingilizceyi sevdim.umarım siz de beğenirsiniz..
afiimkt8.jpg

sigaraafiimzg4.jpg

sigaraafiimzms9.jpg

Bence sloganla resim uymuyor. Eğer çocuğun elidnen sigarayı alıyor olsaydı iki parmağının ucunda tutarak almazdı. Alma eylemi üç parmak la daha mantıklı gibi geldi bana. Bu tutuş keyif için tutulan sigarayı gösteriyor. Eğer çocuk kadını kurtarmıyorsa:D

Koyu_Beyaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel olmuş çeşitli yönlere çekilebilecek çalışma. Bence slogan kesinlikle Türkçe olmalı, ingilizcenin esaretinden kurtulalım. Slogan iki mesajı bütünleştirmiş, ek önerim; "ya sigaranı söndür yada hayatını", böylece çocuğun sigarayı söndürmek için almaya çalıştığı izlenimini verebilir.

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
volkan hocam kadın sigarayı keyif için içiyor..onu bu durumdan da zenci çocuk kurtamak istiyor.
seni kurtarırsayı beyaz yazdım.çünkü beyaz kadına söylüyorum.
onu affedermisini de siyah yazarak zenci çocuğu temsil etmek istedim.
sonuç olarak bu sloganı beğenen kimse yok mu?

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yok sanıyorum:)
beyazlık siyahlık ilişkisini yazılarla anlatmıssın ama ben sen açıklayana kadar anlamadım! ya geri çekilip baktıgımda! hani bu tasarım bi şeyle tamamlancak! yani anlatım eksikligi var! bi şeyler oturmamıs gibi geliyo bana! belkide artık böyle cin fikirlerli sigara afişlerini çok gördügüm için, bu yetmedi bana! buna bi eleştiri dersen! valla diyemiycem bir şey! emegine sağlık! eline 3 tane sigara verselerdi sigaraya hayır afişi yap deselerdi nasıl yapardın?

nelly

🌱Yeni Üye🌱
ÇaliŞma Gayet İyİ Ama FarkedİldİĞİ Gİbİ Ufak Tefek Eksİkler SÖzkonusu, Belkİde İŞe Çocuk HarİÇ Resmİn Genelİnİ Gray Yapmakla ÇocucuĞun TazelİĞİnİ Ve CanliliĞini Da Onu Renklendİrerek Ön Plana Çikarmakla BaŞlayabİlİrsİn.

kara kule

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmaya baktığımda iki resim bir araya getirilirken çocuğun dekupesi için söyleyeceğim şey "parmakların dekupesi göze çarpıyor" olur. (rahatsızlık anlamında)

güzel bi atmosfer yakalaşmışsın.
ayrıca ebat meselesine gelecek olursak. normal ebatlardan uzak gibi geldi bana. bir 10x20 broşür olsa güzel otururdu. ama afiş olduğu için üst kısımdan biraz crop'laman gerekiyor sanki.

Tipo meselesine gelince tonlar koyu olduğu için dişi oturtma ve sade bir karakter güzel durur..