Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bi no smoking afişi de benden.

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sadecedİze ArkaŞim Neden BÖyle BİŞey Sordun Bİlmİyorum Ama Aklima Gelen Ve En Basİtİnden Bİ ÇaliŞma Yapsaydim 2 Dal Sİgarayla Çarpi Yapar Altina Sİgarayla İlgİlİ GÜzel Bİ Slogan Yazardim.3. Sİgarayi Da Sİgaranin İ Harfİnİ Yazmakta Kullanirdim.
Karakule
DedİĞİn Bayagdir Benİmde GÖzÜme Çarpiyordu.onu DÜzelttİm Ama Buraya YÜklemedİm Tekrar.kİmsenİn Dİkkatİnİ ÇekmemİŞtİ.helal:)tİpoya YaptiĞin EleŞtrİyİ Anlamadim.kullandiĞim Font Zaten Sade Bİ Font..?

kara kule

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
o gün yorum yaparken ikinci resmi yüklememiş ve bu da benim dikkatimden kaçmış. en alttaki güzel olmuş diyebilirim.

ama şimdi de aklıma başka bişey geldi.
Acaba diyorum. Yukarısı sadece dumanlarla kaplı ve çok boş görünüyor.
Oraya üstten aşağıya doğru; siyahtan transparana giden bir gradiant atsak. bu transparanlık da alttaki resmi gösterse hafiften. sonra da yazının siyah olan kısmına beyaz kontör verip beyaz olan kısmını da olduğu gibi bırakıp o zeminin üstüne oturtsak. Nasıl olur :)

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
düşüncen için teşekkür ederim karakule.inan artık bu afiş üstünde uğraşmak istemiyorum.pazartesi okul açlıyor.uzun süre burada olamayacağım.şimdiden herkese başarılar diliyorum.herkese yorumları için teşekkürler...

Dracan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
paintit black kendi bulduğun slogan bence çok hoş onu kullanmanı şiddetle öneririm :)

musa__fb

🌱Yeni Üye🌱
gzl çalışma olur inş !

bence bu afişin üstüne şu yazı gelebilir ( sigara başlamanın iki yolu biri başkasının vermesi biride istiyerek almak ) resmede uygun !!! kolay gelsin ;)

hsyinilahe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben öyle düşünüyorum
kadın çoçuklara sigara veriyo.. afrikalar pek az insanları çok sigara eroin.. vb. bunlar çok içiyorlar öyle bir anlam geliyo çoçukları bagımlılık yapıyo diye...
bir örnek:Somali ülkesi
buna dogrumu arkadaşlar ?

medenikarpuz

🌱Yeni Üye🌱
slogan ; Beyaz kadınlar Sigara İçmeyin Yoksaaaa!
Çocuğunuz Siyah Doğar :))))))))