Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bilgisayarınız konuşsaydı size ne söylerdi ?

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
bir logo çizcem diye beni açtın sabahtan beri anneni kandırmaya utanmıyormusun hayırsız evlat:D birde gözlük takmıs sanki çok etkisi olcak ya otur otur benim karsımda sonra gözlerim agrıyor diye sızlan oh olsun sana... madem ai yi açtın niye coreli açıyorsun kardeşim ikisindede yapacagın işlemi yapabilirsin illa beni zorluycan demi :lol: bıktım senden güç kaynagıma elektrik vermiycem akımsız kalıp intihar edicem yakında :lol: derdi sanırım:D:D:D

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
bir logo çizcem diye beni açtın sabahtan beri anneni kandırmaya utanmıyormusun hayırsız evlat:D birde gözlük takmıs sanki çok etkisi olcak ya otur otur benim karsımda sonra gözlerim agrıyor diye sızlan oh olsun sana... madem ai yi açtın niye coreli açıyorsun kardeşim ikisindede yapacagın işlemi yapabilirsin illa beni zorluycan demi :lol: bıktım senden güç kaynagıma elektrik vermiycem akımsız kalıp intihar edicem yakında :lol: derdi sanırım:D:D:D

şimdiye kadar okuduğum en güzel yorum :rofl: çok saol gülmeye ihtiyacımız varmış :) harika vallahi, kandırma anneni ayıptır, madem ai yapıcan corelle ne işin var ne yapıyorsun sen öyle :smile:

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
şimdiye kadar okuduğum en güzel yorum :rofl: çok saol gülmeye ihtiyacımız varmış :) harika vallahi, kandırma anneni ayıptır, madem ai yapıcan corelle ne işin var ne yapıyorsun sen öyle :smile:

teşekkür ederim :) benim bir kötü huyum var tüm programlar açık olcak en kolay hangiyle oluyorsa onu kullancam:D bu kötü huyda bilgisayarı rahatsız ediyor farkındayım:rofl:

bugün bilgisayarım--- vayyy canan bugün çok seri çalışıyorsun:D arada su iç susuzluktan ölcen :)) aferin bugün beni zorlasanda iyi işler çıkardın:wink: derdi :D:D:D

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
teşekkür ederim :) benim bir kötü huyum var tüm programlar açık olcak en kolay hangiyle oluyorsa onu kullancam:D bu kötü huyda bilgisayarı rahatsız ediyor farkındayım:rofl:

bugün bilgisayarım--- vayyy canan bugün çok seri çalışıyorsun:D arada su iç susuzluktan ölcen :)) aferin bugün beni zorlasanda iyi işler çıkardın:wink: derdi :D:D:D

vayy canan bu gün hem seri hem çok espirilisin :rofl: aferin aferin kızımıza iyi yorumlar çıkardın bugün :artipuan: :alkis:

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
sahibim sen olacagına gargamel olsaydı bu kadar acı çekmezdim... madem öldürcen niye acı çektiriyorsun bana :D şu ellerini her dk yıkamaktan usanmadın klavye kardeşim sıvı sabun kokuyor artık :)) fareyi hiç düşünemiyorum bile :D haha yakaladım arada gözün dalıp gidiyor ne düşünüyorsun bakayım :D:D seni gidi seni.. iyiydi hoştuda bugün beni çok yordun sahip :D bi ai bi ps dıkandım haaa :D:D:D

derdi bugün :))

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
allahım ben de sadece word excel kullanan, sadece msn de chat yapan bir kullanıcıya sahip olamazmıydım neydi benim günahım:))

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
benide götür, bende bilgisayarımı getirim :rofl: bilgisayarlarımızı tanıştıralım, belki bi Yazıcı sahibi oluruz :angel:

:D:D:D yok benim bilgisayarım öle her bilgisayara bakmaz özellik arar :D bir kerem 4 çekirdekli işlemcisi olcak :D harddiski 320den aşagı olmaz:D sonracıma ram 3gb aşagısını kabul etmeyiz :D:D:D eee sonucda bir evin tek bilgisayarı demi ama :rofl:

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
:D:D:D yok benim bilgisayarım öle her bilgisayara bakmaz özellik arar :D bir kerem 4 çekirdekli işlemcisi olcak :D harddiski 320den aşagı olmaz:D sonracıma ram 3gb aşagısını kabul etmeyiz :D:D:D eee sonucda bir evin tek bilgisayarı demi ama :rofl:

heeee :) anladım , yok bizim oğlumuz öyle özllikde değil, fakir am gururlu makinam, :emo1: