Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bilim atölye çalışması

shnbrs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba arkadaşlar,
yapacağmız bir etkinlikte ilköğretim öğrencilerinin atölye çalışması standı için yaptığım bir çalışma. aynı zamanda logo kısmını da değerlendirebilirseniz sevinirim.

teşekkürler...

bilimatolyekopya1.jpg

pLayer1_mtn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.videonette.com
Yazı boyutunu küçültürsen biraz göze daha hoş gelir diye düşünüyorum ve sağ alt köşeyede bi obje daha ekleyebilirsiniz,mesela mikroskop olabilir.Renkler falan hoş olmuş buna bişey diyemiyecem birde yazıda saydamlık mı var acaba biraz,bana varmış gibi geldi eğer varsa o saydamlığıda en az indirgemelisiniz veya hiç saydamlık katmamalısınız.

s.aşık

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok göz alıcı :S

shnbrs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yazı boyutunu küçültürsen biraz göze daha hoş gelir diye düşünüyorum ve sağ alt köşeyede bi obje daha ekleyebilirsiniz,mesela mikroskop olabilir.Renkler falan hoş olmuş buna bişey diyemiyecem birde yazıda saydamlık mı var acaba biraz,bana varmış gibi geldi eğer varsa o saydamlığıda en az indirgemelisiniz veya hiç saydamlık katmamalısınız.

yazı da evet saydamlık var. büyüklük konusunda haklısınız küçültülebilir. ahzırlık aşamasında sadece beyin kullanmak ve hani atölye çalışmasında sadece düşünerek bir şeyler yapılması konusu geçtiği için böyle bir şey hazırlamıştım. ama haklısınız ilaveler yapılabilir.

yorumunuz için teşekkürler...