Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bilişim sitesi arayüz tasarımı

dvrN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
bostanciogludevran.wordpress.com
calismag.png

Arkadaşlar CSS ve JavaScript konusunda kendimi geliştirmeye çalışan biriyim. O yüzden sürekli böyle deneme siteler tasarlıyorum. Önce photoshopta böyle arayüzünü tasarlıyorum. Sonra CSS'e döküyorum bunu. Tabi bire bir dökemesem de hemen hemen aynı oluyor. Sizlerin yorumlarını almak istedim bu arayüz karşısında? Şimdi CSS'e uygulama zamanı bunu :)

rao322

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık harika olmuş, yalnız alttaki sosyal ağ sembolleride minimal tarzda olsaymış tam olcakmış diyebilirim. :)

BaranK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eğer bu tasarım gerçekten seninse harika birşey olmuş. Fakat logoyu değiştirmelisin.
Başarılar.

dvrN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
bostanciogludevran.wordpress.com
eline sağlık harika olmuş, yalnız alttaki sosyal ağ sembolleride minimal tarzda olsaymış tam olcakmış diyebilirim. :)

teşekkürler hocam hemen dediğinizi yaptım. aşağıdaki tasarımda;

Eğer bu tasarım gerçekten seninse harika birşey olmuş. Fakat logoyu değiştirmelisin.
Başarılar.

yemin ederim ben yaptım :) şaka bir yana tasarım gerçekten bana ait .psdsi elimde zaten daha çok yapıp ekleyeceğim buraya. işte şuan css'ye dökmeye calısıyorum. bu arada logo aslında süs olsun diyeydi ama seni kırmadım logoya birde interneti simgeleyen bir dünya koydum, aşağıda;

calisma.png

ayrıca o iki tarafa ok olan en üst yeri javascript'te geçişli haber kısmı olarak ayarlayacağım. (slider)