Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir başka 3d logo Sabah Haberleri

mesh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar alttaki haberleri kısmının uygunsuz göründüğünü biliyorum.Sabah yazısı askıda kalmasın diye yazdım onu.
Yorumlarınızda "haberleri" kısmını görmezden gelirseniz sevinirim:angel:

Sabah_by_meshdesign.jpg

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
anlaşılmıyor renkleri degiştirmelisin bence biraz karışık belki renklerde oynarsan daha anlaşılır olabilir tabiki beyaz rengi degiştirip denemelisin diyer renkler hoş gözüküyor
degişik bir çalışma

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
h harfi çok anlaşılır değil. yukarı kaldırıp daha belirgin hale getirebilirsin... emeğine sağlık güzel çalışma.

mesh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel görünüyor. alttaki haberleri yazısınıda logoya biraz uydurursan daha güzel olacak gibi. logodan çok ayrı duruyor en azından logo boyunca bir şerit çekerek içine yazmak gibi bir alternatifte yapabilirsin.

başarılar dilerim.

Arkadaşlar alttaki haberleri kısmının uygunsuz göründüğünü biliyorum.Sabah yazısı askıda kalmasın diye yazdım onu.
Yorumlarınızda "haberleri" kısmını görmezden gelirseniz sevinirim:angel:

bu arada yazını şimdi okudum. ilk yorumumu sadece logona bakarak yapmıştım:)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Algı açısından çok karmaşık bir çalışma.

Görsele bakınca; Şahan, Şahah, Şabah, Sabah, Saban. Şaban gibi bir sürü algı çıkıyor ortaya. Acaba hangisi karmaşasını yaşıyor insan. Tabi logonun nyanında bir de logoyu algılama klavuzu vermeyecekseniz...

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Logo tasarımında ilk önce dikkate alınacak şey anlaşılır olmaktır. bir tabelaya bakma süresi çok düşüktür. dolayısıyla anlık bir algıyla akılda kalıcı şekilde tasarım yapılmalıdır. sizin çalışmanız göze hoş gelebilir ama sanki ekstra bir çaba harcanmış anlaşılır olmaktan çıkmak için. bence verdiğiniz efektler karmaşa için değil anlaşılır olmak için olsun. iyi çalışmalar.

bymuammer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikkent.net
Algı açısından çok karmaşık bir çalışma.

Görsele bakınca; Şahan, Şahah, Şabah, Sabah, Saban. Şaban gibi bir sürü algı çıkıyor ortaya. Acaba hangisi karmaşasını yaşıyor insan. Tabi logonun nyanında bir de logoyu algılama klavuzu vermeyecekseniz...

bende aynı fikirdeyim

mesh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslına bakarsanız bu logoyu oluştururken amacım 3d harfler elde etmekti. Bu harflerin her birini teker teker başka logolarda kullanabilirdim ama yan yana nasıl durduklarını merak ettim.
Logo nun niteliği hakkındaki görüşlerinizi ben de paylaşıyorum.Zaten bu logo ayrı ayrı yapıldığı için baya uğraştırmıştı beni.
Teşekkürler

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok karışık birşey gözüküyor logoya pek benzemiyor ama düşünce güsell biraz değişimle güsel birşeyler çıkabilir

mesh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınız için teşekkürler

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Aslına bakarsanız bu logoyu oluştururken amacım 3d harfler elde etmekti. Bu harflerin her birini teker teker başka logolarda kullanabilirdim ama yan yana nasıl durduklarını merak ettim.
Logo nun niteliği hakkındaki görüşlerinizi ben de paylaşıyorum.Zaten bu logo ayrı ayrı yapıldığı için baya uğraştırmıştı beni.
Teşekkürler

logo bir kaç süslü yazıyı bir araya getirmek değildir. yani her bir harfi bir başka logoda kullanman iyi bir logo çıkarmaz ortaya. logo sektöre çalışılır. yaptığın görsel şekil çalışmayı yaptığın şirketin yapısını yansıtmalıdır. sadece güzel görünüyor diye logo yapılmaz. saygılar

mesh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo bir kaç süslü yazıyı bir araya getirmek değildir. yani her bir harfi bir başka logoda kullanman iyi bir logo çıkarmaz ortaya. logo sektöre çalışılır. yaptığın görsel şekil çalışmayı yaptığın şirketin yapısını yansıtmalıdır. sadece güzel görünüyor diye logo yapılmaz. saygılar

SADECE güzel görünmesi yetmez elbette.Ancak sadece güzel görünüyor diye de logo tasarlanabilir. Şirketin yapısıyla uyuşması hatra gelmesi açısından önemli ancak bazen de şirketin isminde geçen harfler logoyu şekillendirir.
Sonuç olarak dediğiniz aslında doğru ama her zaman için değil.