Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir Dilek Tut - İllüstrasyon Çalışmam

Gökhan Ulu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yine döktürmüşsün Filiz süper olmuş bu kadar işin arasında bravo diyorum arada gel bizim işlerede yardım et olurmu :D

Gökhan Ulu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:D Tamam anladım ben teşekkür ederim Filiz Hanım :D Yardım yok yani :) neyse şaka yeter bu kadar sinirlenmeden , çok güzel gidiyorsun biraz daha fazla çalışsan epey yol alabileceğine inanıyorum kumaş özellikle çok güzel olmuş o etkiyi vermişsin eline sağlık takip edicem çalışmalarını gezmekten zaman bulursam :D

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
başarılı çalışma aynı zamanda da gayet anlamlı :) özellikle kumaş çizimine bende hayran kaldım... tebrikler...;)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
:D Tamam anladım ben teşekkür ederim Filiz Hanım :D Yardım yok yani :) neyse şaka yeter bu kadar sinirlenmeden , çok güzel gidiyorsun biraz daha fazla çalışsan epey yol alabileceğine inanıyorum kumaş özellikle çok güzel olmuş o etkiyi vermişsin eline sağlık takip edicem çalışmalarını gezmekten zaman bulursam :D

:D ne diyeyimki ben sana, teşekkürler :)

başarılı çalışma aynı zamanda da gayet anlamlı :) özellikle kumaş çizimine bende hayran kaldım... tebrikler...;)

Güzel yorumun için teşekkürler Volkan :)

BEYZAMERCAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kumaş dokusuna bende bayıldım çok güzel olmuş,uğur böceğide çok güzel eline sağlık.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık Filiz

Sibel122

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renkler çok güzel göz alıcı olmuş elinize sağlık.