insaflı davranmış diyorsun yani
Bu insaflı davranmış hali ise
Ne kadar da benziyorlar değil mi
Teşekkürler hasan bey bilgilendirme için.
Yaratıcı lık var ama, dikiş atmış t harfine?
Gerçekten benzerliği farketmemek mümkün değil.Esinlenmek sanırım insanlarda bu duyguyu çağrıştırabiliyor.
Benzerini koysa en azından bu yukarıda ismi geçen firmaya ait derdik ve geçerdik...
Ama bu daha vahim; editleme...Gerçekten üzücü bir olay...Hırsızlık bu değil bence çünkü hırsız aldıgı malı yerine koyarsa affedilir en azından belki. hırsızlıktan daha acısı istemeden almak ve bunu kendine göre değişirip bu benim diye koyabilmek... kişi ortada bir emek varken bunu alıp değiştiriyorsa bunu kendine yakıştırıyorsa önüne bakmıyor demektir ki hergün karşılaşıyoruz bu olaylarla, bu tasarımın veya logonun basit veya kötü olması değil kendine ait olmaması...Logoya lafım yok çok güzel olmuş ama yapanın eline sağlık editleyenin değil...En azından kötü bir çalışma olsa neresinin kötü oldugu söylenir ona göre değiştirilip güzle birşeyler çıkabilir ve kişi bu BENİM ÇALIŞMAM diyebilir.
Anlamak zor gerçekten madem grafiker-grafik tasarımcı-ya da en basitiyle bakalım tasarımcı diyebiliyor sa insan kendine bunu en azından kanıtlamalı...nasıl mı?...yaptıgı işlerle...
Bu konuya neden değindim; aradan büyük bir zaman geçmiş bu onun yaptıgı çalışmaya yarar sağlamayacaktır fakat en azından bu çalışmaları örnek alan bu işe yeni başlayan kişiler için örnek olsun diye.
Çalışmaya dönelim editlenmiş bir çalışmadan daha fazla bir sonuç beklemeyin derim ben; elbette bir emek vardır ama emek sadece yorulmak değil düşünüp yeni birşeyler yaratmakta ister.
Emeğinize sağlık.
Saygılarımla.