Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir Fermuar Şirketine yapılan logo ve kartvizit çalışması

ozkan66

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kartvizit'te İsim ve soyisim Baş Harflerini Büyük Harfle Yazsanız Daha iyi olurdu bence.

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama 12/01/2008 tarihinde ki bir çalışmaya tavsiyelerde bulunmaktasınız.Çalışma, olumlu ya da olumsuz muhakkak bir sonuca varmıştır.

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
Ne kadar da benziyorlar değil mi :)

295px-Telemundo.svg.png

Genel Bilgi:
Telemundo, Hialeah, Florida merkezli Amerikan TV kanalıdır.
En geniş içerikli ikinci ispanyolca yayın yapan kanaldır.. Univision'dan sonra Amerika'da da en geniş içerikli ikinci ispanyolca yayın yapan televizyon kanalıdır. 1954 yılında Angel Ramos tarafından kuruldu.

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
kopuk hasanın 7. sayfadaki koydugu resme bakarak yorum yapmak lasım bence. kendi fikrim agır olucak bıraz gercekten kopy paste yapmısın arkadasım bıde tebrikleri kabul edıyosun saolun diye :):)

duketarik

🌱Yeni Üye🌱
logoya diyecek bir şey bulamıyorum ama kartvizit sanki bayağı sade olmuş gibi backraundu beyaz sanırım siyah renk olsa daha ağır olur en azından tabi bu 1fikir sadece ellerine sağlık arkadaşım.

duketarik

🌱Yeni Üye🌱
:) fazla emek harcamadan kopi paste olayları bana ters:) teşekkürümü aldım geri.

gülümse_61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya hala nasıl böyle şeyler bu sitede oluyo anlamıyorum, bunları koyanlar hiç mi diğer yorumlara bakıp kendilerine pay çıkarmıyolar. bunları buraya koyarak boşuna zamanımızı çalmayın!!

hasan arkadaşımıza teşekkür ediyorum.eğer bunu söylememiş olsaydı bende yorum yapıcaktım. yorumum da şu olacaktı: logoyu bu kadar yaratıcı yapan biri nasıl olurda kartviziti bu kadar basit çalışır!

izmirli kizz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tasarım gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
insaflı davranmış diyorsun yani :)

Bu insaflı davranmış hali ise:)

Ne kadar da benziyorlar değil mi :)

Teşekkürler hasan bey bilgilendirme için.

295px-Telemundo.svg.png

;) Yaratıcı lık var ama, dikiş atmış t harfine?

Gerçekten benzerliği farketmemek mümkün değil.Esinlenmek sanırım insanlarda bu duyguyu çağrıştırabiliyor.

Benzerini koysa en azından bu yukarıda ismi geçen firmaya ait derdik ve geçerdik...
Ama bu daha vahim; editleme...Gerçekten üzücü bir olay...Hırsızlık bu değil bence çünkü hırsız aldıgı malı yerine koyarsa affedilir en azından belki. hırsızlıktan daha acısı istemeden almak ve bunu kendine göre değişirip bu benim diye koyabilmek... kişi ortada bir emek varken bunu alıp değiştiriyorsa bunu kendine yakıştırıyorsa önüne bakmıyor demektir ki hergün karşılaşıyoruz bu olaylarla, bu tasarımın veya logonun basit veya kötü olması değil kendine ait olmaması...Logoya lafım yok çok güzel olmuş ama yapanın eline sağlık editleyenin değil...En azından kötü bir çalışma olsa neresinin kötü oldugu söylenir ona göre değiştirilip güzle birşeyler çıkabilir ve kişi bu BENİM ÇALIŞMAM diyebilir.

Anlamak zor gerçekten madem grafiker-grafik tasarımcı-ya da en basitiyle bakalım tasarımcı diyebiliyor sa insan kendine bunu en azından kanıtlamalı...nasıl mı?...yaptıgı işlerle...

Bu konuya neden değindim; aradan büyük bir zaman geçmiş bu onun yaptıgı çalışmaya yarar sağlamayacaktır fakat en azından bu çalışmaları örnek alan bu işe yeni başlayan kişiler için örnek olsun diye.

Çalışmaya dönelim editlenmiş bir çalışmadan daha fazla bir sonuç beklemeyin derim ben; elbette bir emek vardır ama emek sadece yorulmak değil düşünüp yeni birşeyler yaratmakta ister.

Emeğinize sağlık.
Saygılarımla.

suskun j

🌱Yeni Üye🌱
gayet şık bi çalışma olmuş ellerrinize sağlık....

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
bence amacına uymuş....hoş bi çalışma

byatalay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu yapılan logo televizyon logosuyla aynıdır eğer doğruysa birebir kopyasıdır üzerine dikiş atılmış yada başka bir işlem yapılmış farketmez. Herşey görünüyor açık şekilde. Tebrikleri kabul etmeyi bir kenara bırak bunu insanlara kendi yaptığın iş gibi göstermen çok ayıp. Seni kııyorum... Ve yönetimden gereğinin yapılmasını talep ediyorum..