Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, dün gerçekleştirdiğim küçük bir gezi esnasında bir kaç kare fotoğraf çektim (200 NEF kare :smile: ) bir kısmını sizinle paylaşıyorum, iyi seyirler dilerim.
Ben yaklaşık 2 ay önce nikon D60 aldım lens im 18-55 bu biraz sıkıntı yaratıyo bende ama olsn Ben senden şöyle bi yardım isticem, fotoğraf çekmeyi çok seviyorum bi kaç yazı indirdim internetten fakat fazla bi yararı olmadı çekimle ilgili bi kaç detay verebilirmisin diye sorucaktım.
Ben yaklaşık 2 ay önce nikon D60 aldım lens im 18-55 bu biraz sıkıntı yaratıyo bende ama olsn Ben senden şöyle bi yardım isticem, fotoğraf çekmeyi çok seviyorum bi kaç yazı indirdim internetten fakat fazla bi yararı olmadı çekimle ilgili bi kaç detay verebilirmisin diye sorucaktım.
Burcuya konuyla ilgili bildiğim detayları özel mesaj ile açıklıyorum, yardım etmiyorum cevap vermedim zannedilmesin Sadece burası onu tartışacak doğru yer değil onun için buradan devam etmiyorum.
Merhabalar, keşke hiç dokunmadan fotoğraflar bu şekilde çıkabilse ama illaki müdehale gerektirecek çekimler olabiliyor. Tabi işimiz gereği dijital ortamada hakimiz kareyi şöyle PS filitrelerinde iyice bi süzüyoruz Arının olduğu karede hiçbir müdehale yok birebir görüntüdür. (contrast, renk oynaması bile) etrafı beyaz atı highkey olarak düşündüm ve atın dışındaki tüm alanı mümkün olduğunca açtım aslında dahada açmalıydım. Bulut konusuda manzara karelerinde en önemli olay. Bulutsuz bir hava karenin atmosferini tam olarak yansıtmıyor ve bence illaki bulut olmalı. Beğenmene sevindim yeni karelerde görüşmek dileğiyle.