Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bir günün getirdikleri (arasyas)

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhabalar, dün gerçekleştirdiğim küçük bir gezi esnasında bir kaç kare fotoğraf çektim (200 NEF kare :smile: ) bir kısmını sizinle paylaşıyorum, iyi seyirler dilerim.

44737583.jpg

12715934.jpg

93760006.jpg

43998931.jpg

35129495.jpg

34630501.jpg

61856442.jpg

81871080.jpg

13079768.jpg

55958163.jpg

99895062.jpg

14913020.jpg

51386974.jpg

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok güzel kareler bunlar emeğine sağlık. Hangi makine ile çektin bunları.

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Senden yardım isteyebilirmiyim :) Bu arada objektif i de öğrenebilirmiyim?? :angel:

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
:D Ben yaklaşık 2 ay önce nikon D60 aldım lens im 18-55 bu biraz sıkıntı yaratıyo bende ama olsn:) Ben senden şöyle bi yardım isticem, fotoğraf çekmeyi çok seviyorum bi kaç yazı indirdim internetten fakat fazla bi yararı olmadı çekimle ilgili bi kaç detay verebilirmisin diye sorucaktım. :)

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
:D Ben yaklaşık 2 ay önce nikon D60 aldım lens im 18-55 bu biraz sıkıntı yaratıyo bende ama olsn:) Ben senden şöyle bi yardım isticem, fotoğraf çekmeyi çok seviyorum bi kaç yazı indirdim internetten fakat fazla bi yararı olmadı çekimle ilgili bi kaç detay verebilirmisin diye sorucaktım. :)

Burcuya konuyla ilgili bildiğim detayları özel mesaj ile açıklıyorum, yardım etmiyorum cevap vermedim zannedilmesin :) Sadece burası onu tartışacak doğru yer değil onun için buradan devam etmiyorum.

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Bir günün getirdikleri bu kadar güzel olur :)
Çok güzel çekimleriniz,emeğinize sağlık...
Devamını görmek dileğiyle;

Başarılar diliyorum arasyas.=)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzel kareler emeğine sağlık

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Tozu dumana katan sürü çok hoşuma gitti, sadece sürüyü daha yakınen çekmiş olmanı dilerdim :D
Kutlarım :D

greenblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gerçekten çok güzel, paylaşım için teşekkürler. bu arada nereden bu kareler?

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tozu dumana katan sürü çok hoşuma gitti, sadece sürüyü daha yakınen çekmiş olmanı dilerdim :D
Kutlarım :D
Sürü çok uzaktı bende çok üşendim yanına gitmeye :) uzaktan atış yapabildim mecburen.

gerçekten çok güzel, paylaşım için teşekkürler. bu arada nereden bu kareler?
Teşekkür ederim, Ankara - Haymana yolu üzerinde bir gezi. Beğenmene sevindim.

Son düzenleme:

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Makinen çok mu harika bana mı öle geliyo yaw.Tabi netlikten bahsediyorum işin asıl yönü sanatçı ruhun.Çok güzel kareler gerçekten eline sağlık

nosradamus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu kareler tamamıyla orjinal kareler mi, yoksa üzerinde hafif oynanmış kareler mi?

Özellikle etrafı beyaz olan at ve arı karelerini çok beğendim. Birde, şansına o gün bulutlarda oldukça harikaymış :):)

Emeğine sağlık, süper kareler...

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Makinen çok mu harika bana mı öle geliyo yaw.Tabi netlikten bahsediyorum işin asıl yönü sanatçı ruhun.Çok güzel kareler gerçekten eline sağlık

Teşekkür ederim vasili. Makina çokta harika değil ama sınırlarını zorluyorum :) Yeni karelerde görüşmek dileğiyle.

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Başarılı çekimler.Emeğinize sağlık..

arasyas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu kareler tamamıyla orjinal kareler mi, yoksa üzerinde hafif oynanmış kareler mi?

Özellikle etrafı beyaz olan at ve arı karelerini çok beğendim. Birde, şansına o gün bulutlarda oldukça harikaymış :):)

Emeğine sağlık, süper kareler...

Merhabalar, keşke hiç dokunmadan fotoğraflar bu şekilde çıkabilse ama illaki müdehale gerektirecek çekimler olabiliyor. Tabi işimiz gereği dijital ortamada hakimiz kareyi şöyle PS filitrelerinde iyice bi süzüyoruz :) Arının olduğu karede hiçbir müdehale yok birebir görüntüdür. (contrast, renk oynaması bile) etrafı beyaz atı highkey olarak düşündüm ve atın dışındaki tüm alanı mümkün olduğunca açtım aslında dahada açmalıydım. Bulut konusuda manzara karelerinde en önemli olay. Bulutsuz bir hava karenin atmosferini tam olarak yansıtmıyor ve bence illaki bulut olmalı. Beğenmene sevindim yeni karelerde görüşmek dileğiyle.

Başarılı çekimler.Emeğinize sağlık..
Teşekkür ederim.

bykam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yüreğine sağlık arkadaşım