Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bir inşaat firması için yapmış olduğum logo (çelik inşaat)

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
heralde logoya başlamak için yaptığın bir alıştırma değilmi bu
yoksa başka bir açıklaması olamaz bence

menderes akalp

🌱Yeni Üye🌱
sade bir yazı koyup i harflerini biraz daha geliştirisen bence olur ama baştaki ve sondakileri kaldır tabiki

arttekno

🌱Yeni Üye🌱
fazla resimsel özellik taşıyan simge kullanma logo yapıyorsun adı üstünde 1 adetten fazla dikkat çekici bir şeyin kullanılması bazen sıkıntıya neden olabilir ilk çalışman olması nedeniyle başarılı.

GraFFiker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence ilk çalışma için güzel :) Başarılarr

cgdsarslan

🌱Yeni Üye🌱
vicdanlı olamıyorum malesef :) ama ilk işinden dolayı saygı duyuyorum, bizde anamızın karnında öğrenmedik sonuçta.

Öneri!!! Arama motorununa logos yaz ve ilk sayfadaki tüm web sitelerini incele ve sektörle ilgili 1000 yakın logoyu gözden geçir eminim kafanda tasarım oturmaya başlayacaktır.

Öneri!!! Bir iş yapacakken direk tasarım yapmaya başlama emin ol güzel tasarımın %70 i ARGE den geçer.

Son düzenleme:

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
fikir güzel ama sanki tatil köyü gibi olmuş

ahmedgunduz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
size tavsiyem sadece herhangi bi çalışma yapmadan önce birazdaha inceleme yapmanız. bunun sonucunda çokdaha farklı ve başarılı çalışmalar çıkacağını düşünüyorum gayretinize sağlık olsun.

---- Hiçbir emek boşa gidecek kadar değersiz değildir------

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟

Esra aslında logoyu yapmışta sağ taraftaki palmiye ağaçlarıyla bizle kafa buluyor.Yorum yapan arkadaşlar dikkat:smile:

akirmizigul

🌱Yeni Üye🌱
kendini grafiker sanan bazı kendini beğenmiş kişilerin yorumlarını ciddiye almayın, çalışmanız gayet güzel Ellerinize sağlık, Bana göre çok değişik ve güzel bir çalışma... Başarılar dilerim.

gurella

🌱Yeni Üye🌱
bence tamamen değiştir. ağaoğlu logosunu baz alabilirsin...

worm32

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sana logo yapmada 4 ana krıterı yazıyorum. Bu yazılanlara gore sende bı deneme daha yap.. Bır işi anlatmak ıcın o işe yonelık tum ozellıklerı logoda yansıtacaksın dıye bır kaide yok. Bunu hıc bır zaman unutma ne kadar minimalist yaklaşırsan o kadar etkileyici olursun.
1. Akılda kalıcı olmalı
2. Konuyu açıklayıcı olmalı
3. Renkleri olmadan da etkileyici olmalı
4. Boyutlandırılabilir olmalı ( 1 inch büyüklüğünde bile etkileyici görünebilmeli )

Logonla ılgılıde soyleyeceklerım.
1- O bastakı evı kaldır.
2- İnşaatı ıkı parcaymıs gıbı yazma.
3- Yazı fontunu daha dik ve görünüşte daha asil duracagına ınandıgın karakter kullan.(cunku bu fırma ev ınşaa edecek ve guven vermesı lazım seklınde dusunebılırsın)
4- ağaçlarla bir işimiz yok onlarıda yok et...
5- I lerdeki gokdelen espirisini kullanabilirsin ama daha farklı ve etkıleyıcı kullanmaya calıs.

Adamsın. Sana saygı duyuyorum . Yazılan yorumlarda bu sitenin hakkını veren, sitenin amacını yansıtan tek kişisin. Teşekkürler