Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir Kadın İlüstrasyon çizimim daha..

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
resm6l.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
biraz daha detaylara inerek ve ışık gölgesine dikkat ederek çalışsanız daha iyi olur iyi çalışmalar.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Yapılan çalışmaların forumda paylaşılma amacı bize yapılan yorumlar içinde, kendimizi geliştirmek doğruyu yanlışı bulmak, kötü olmuşsa neden olmuş,başarılı olmuşsada hangi bakımından hangi kısımları, bunları belirtmek arkadaşlara daha çok yardımcı olucaktır.

Çalışma leke tarzında çalışılmış o yüzden pek ayrıntı aranmıyor,ama baş vucuda göre daha büyük olmuş ,yüz güzelliğinden veya çirkinliğinden bahsetmiyorum çünkü karekter çalışması istenildiği şekilde olabilir,vucudu biraz daha özenli olabilirdi sol ayakkabısının duruşu ve topugunda problem var birde eller kaybolmuş görünseydi daha iyi olurdu emeğinize sağlık kolay gelsin...

Miraç ÖZTÜRK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
burnunu beğenmedim :) onun dışında güzel görünüyor elinize sağlık :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Buraya bir çalışma konuyor, öneri ve eleştiri bekleniyorsa; ve amaç kendini geliştirmek ve yapılan hataları yenilememek için ise...kötü veya iyi demeniz ona birşey kazandırmaz. Kötü ise eğer; neler olmamış, nasıl olmalıydı? şeklinde düzeltmeniz daha mantıklıdır. Neyse konumuz bu değil.

Hayal gücünü yansıtan bir karekter; o yüzden güzel çirkin-düzgün yamuk- iyi kötü diye değerlendiremeyiz. O çalışmayı yapan kişinin hayalidir. Sadece ayakkabının sağ topugun da sorun var, onu da düzeltirseniz daha iyi olacak.

Ellerinize sağlık.
Kolay gelsin...

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
kötü bir çalışma olmuş, iyi çalışmalar

Kötü olmasının sebebini öğrenebilirmiyim arkadaşım.Bu konuda yeniyim ve eleştirilere açığım ama yaptığınız yorumu dahada acıklayıcı yazarsanız sevınırım..Yinede teşekkür ederim:)

biraz daha detaylara inerek ve ışık gölgesine dikkat ederek çalışsanız daha iyi olur iyi çalışmalar.

Yorumnuz için teşekkür ederim.

Yapılan çalışmaların forumda paylaşılma amacı bize yapılan yorumlar içinde, kendimizi geliştirmek doğruyu yanlışı bulmak, kötü olmuşsa neden olmuş,başarılı olmuşsada hangi bakımından hangi kısımları, bunları belirtmek arkadaşlara daha çok yardımcı olucaktır.

Çalışma leke tarzında çalışılmış o yüzden pek ayrıntı aranmıyor,ama baş vucuda göre daha büyük olmuş ,yüz güzelliğinden veya çirkinliğinden bahsetmiyorum çünkü karekter çalışması istenildiği şekilde olabilir,vucudu biraz daha özenli olabilirdi sol ayakkabısının duruşu ve topugunda problem var birde eller kaybolmuş görünseydi daha iyi olurdu emeğinize sağlık kolay gelsin...

Teşekkür ederim.Çizdiğim çalışmalarda genelde baş kısmını büyük yapıyorum nedeni belirsiz hoşuma gittiğinden sanırsam.Bu sayede yanlışlarımı görüyorum.
Açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim.

burnunu beğenmedim :) onun dışında güzel görünüyor elinize sağlık :)

Teşekkür ederim:)

Buraya bir çalışma konuyor, öneri ve eleştiri bekleniyorsa; ve amaç kendini geliştirmek ve yapılan hataları yenilememek için ise...kötü veya iyi demeniz ona birşey kazandırmaz. Kötü ise eğer; neler olmamış, nasıl olmalıydı? şeklinde düzeltmeniz daha mantıklıdır. Neyse konumuz bu değil.

Hayal gücünü yansıtan bir karekter; o yüzden güzel çirkin-düzgün yamuk- iyi kötü diye değerlendiremeyiz. O çalışmayı yapan kişinin hayalidir. Sadece ayakkabının sağ topugun da sorun var, onu da düzeltirseniz daha iyi olacak.

Ellerinize sağlık.
Kolay gelsin...

Önerileriniz için teşekkür ederim.

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟
baş çok büyük,sol ayakkabının topugu havada duruyor sanki.,boyun başa göre orantısız,dişler olmamış + ellerde olmamış varmı yokmu bell idegil, iyi çalışmalar

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
baş çok büyük,sol ayakkabının topugu havada duruyor sanki.,boyun başa göre orantısız,dişler olmamış + ellerde olmamış varmı yokmu bell idegil, iyi çalışmalar

Buda benim hayalimdeki çizimdi..Yorumunuz için teşekkürler..

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
eleştirilerin yanında birde mantıklı sekilde öneri sunsanız daha basarılı olurdu beyfendi neyse gecelim çalışmaya canım ayapkabının bir tanesinin topugunda sorun var onun egimini ayarlarsan düzelir :) bu senin hayal gücün farklı olmus emegine sağlık :kiss1:

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
resminizde dikkatimi çeken bir nokta ayakların baktığı yön ve başla birlikte vücudun baktığı yön. o pozisyonda duran bir bayanın baş ve vücut kısmı tam karşıya bakması zor olur sanırım. çalışmalarınızda başarılar diler paylaşımlarınızın devamını bekleriz. size faydalı yapıcı ve eleştirel yorumları dikkate alınız.
gerisine kulak tıkayınız. :rofl::rofl::tongueout:

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟
emegınıze saglık

Son düzenleme:

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
eleştirilerin yanında birde mantıklı sekilde öneri sunsanız daha basarılı olurdu beyfendi neyse gecelim çalışmaya canım ayapkabının bir tanesinin topugunda sorun var onun egimini ayarlarsan düzelir :) bu senin hayal gücün farklı olmus emegine sağlık :kiss1:

Teşekkür ederim canım:)Evet ayakkabıda sorun var cünkü ayakkabıya o kadar ugras vermedım:)

resminizde dikkatimi çeken bir nokta ayakların baktığı yön ve başla birlikte vücudun baktığı yön. o pozisyonda duran bir bayanın baş ve vücut kısmı tam karşıya bakması zor olur sanırım. çalışmalarınızda başarılar diler paylaşımlarınızın devamını bekleriz. size faydalı yapıcı ve eleştirel yorumları dikkate alınız.
gerisine kulak tıkayınız. :rofl::rofl::tongueout:

Çizerken onu düşünmemiştim hiç.Sağol parantez :D

emegınıze saglık

tşkrler..

Levoero

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence gayet iyi bi çalışma. Çizilen tip çirkin olabilir ama gayet iyi bi çalışma.

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Emeğinize sağlık. Daha iyisini yapacaksınızdır. :) Çirkin bir kadın yapmışsınız. Amacınız buysa başarılı bir çalışma denebilir. :)

Tebrikleer.

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑