Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dikkat çekiyor mu evet çekiyor ama bir o kadar da tepki çekeceği kesin adamın gideceği varsa da gitmeyebilir kebapcıya bir de yemek olayına böyle bir slogan riskli bence
afişte dikkat çekmek önemli tamamda bu afişte dikkat çekeyim derken biraz fazla saçmalanmış. akılda kalan bir tek sloganı var firma adı falan göze çarpmıyor ya da ne yaptıklarıda...
Mükemmel ya görmeyeli uzun zaman olmuştu bunu Böyle bir zekanın ve cesaretin önünde eğilmek lazım Kim tasarladı acaba ? Çok mantıklı insan önünde kahkahalar atar bu afişin ve çokda güzel akılda kalır Paylaşım için tşkler...
Ya iyi yada kötü niyet ama sonuç mükemmel ... Yani sanmıyorum adamın normal bir manada düşünerek tasarladığını. amacı bu imiş zaten ... Ve akılda kalıcıda olmuş neticede...
Ya iyi yada kötü niyet ama sonuç mükemmel ... Yani sanmıyorum adamın normal bir manada düşünerek tasarladığını. amacı bu imiş zaten ... Ve akılda kalıcıda olmuş neticede...
Bu reklamı argo bulan arkadaşlar bence yabancı basındaki reklamlara bir göz atsınlar :wink: Yada hiç yabancıya gerek yok; 80 lerin 90 ların Türk reklamlarını bir incelesinler... Ben böyle bir dehanın karşısında ancak eğilirim :alkis: Teşekkürler paylaşım için