Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir kitap çeşidi yardım

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba arkadaşlar

benim ufak bir sorum olacak bazı kitaplar var hareketli orogami gibi kitapkar bunlara ne deniyor çocuk kitaplarında çoğunlukla çocuk kitaplarında kullanılan bir teknik sanırsam kitapların üzerindeki objeler nesneleri hareket ettirebiliyorsun o kitaplara ne ad veriliyor bilen varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Hareketli Kitaplar çocukların boyut algılarını, el göz koordinasyonlarını ve çevreyle bağlantı kurma yeteneklerini geliştiriyor, genelde 2 ve 5 yaş arası kullanıyor diye duymuştum, zaten kitabın genel bir adı yok, diğerlerinden farkı hareketli olması, adı hareketli kitap, zaten bir adı varsa bence bu ad çok öenmli değil, hareketli kitap beyazıtda, sultanahmetde görmüştüm

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
benim amacım o kitapların adı varsaki öğrenip incelemek nasıl yapılıyor diye yapımı zor ise yapan birilerini bulmak teşekkürler yorumun için

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
yanlış hatırlamıyorsam, geçen seferde birisi , 3 şişeyi sormuştu , senmiydin soran tam emin değilim, :) kolay gelsin

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
:D 3 şişe derken 3 elemeti simgesi demiş tin onu diyorsan evet :) neden ki onu hallettim kendimiz yaptırdık promosyoncularda bulamadım ölçülerinden her şeyini hallettim :)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Peki bunun graficafe bölümünde işi nedir sorabilir miyim?

Kitaplar ile ilgili kategori mi bulamadınız da bu kategoriye konunuzu açtınız?

Arkadaşlar! Bizler sizlere sürekli kuralları hatırlatmak zorunda mı kalacağız? Neden kurallara uymuyorsunuz. Kurallar toplum içinde uyumlu ve bir birini rahatsız etmeden yaşayabilmenin tek yoludur! Neden ısrarla hep aynı hataları tekrar tekrar bize söylettiriyorsunuz?

Aynı sorun ya da soru ile bir başkası gelse ve kitap bölümüne baksa sizin burada açtığınız konudan bir haber arayıp dursa da bulamayacak!

Lütfen foruma üye olurken kuralları okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi üyeliğiniz ile onayladığınızı unutmayınız. Zira forumla ilgili her hangi birinize bir ceza verildiğinde suçu yönetimde değil yaptığınız kural ihlallerinde arayınız.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
:) volkan bey bana göre en uygun bölümdü tartışmaa açabileceğim tam anlamı ile soracağım soruya uygun bir bölüm bulamadım bende buraya açmayı tercih ettim ne var ki bunda bu kadar celallenmeye degermi :)

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bİr türlü yapan bilen bulamadım hiç türk tasarımcı yokmu bu kitaplardan yapan ilginç :S

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
ama 3 boyutlu hikaye kitapları olarak bakarsanız birşeyler çıkabilir.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
3d pop-up book yazdınmı vidyolar filan var ama yapımı hakkında bi konu bulamadım aradığım gibi görünüşe göre türk grafikerlerden de yapan hiç olmamış