Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir Kitap Lütfen...

ZiyanKaR

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar konu zaten resimden belli oluyor...Duyarlı her bireyin anlayacağını umuyorum.

matri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
oldukca basarili bir calisma olmus.. cocuk resmi calismaya farkli yorumlar katabilir... kitap yardimini ima eden baska bir resim konulabilir belki..

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Please!

Daha fazla yaratıcılık ;)

Ya Arkadaslar Moderatörler Arkadasların Koydukları Resimlerin Boyutlarını Ya Güzel Küçük bir Boyuta Getirin Yada Bir Şart Koyun Yüklenirken Çok Beklıyoruz Tek sıkıntısı Olan Ben Değilimdir Sanırım.. şimdiden teşekkurler:crying::sweating:​

ZiyanKaR

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlarınız için teşekkür ederim... resim boyutu konusuna gelince bende bi sıkıntı çıkmadı o yüzden boyutuyla oynama gereği duymadım.

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Fontlar dışında her şey iyi daha iyi fontlar kullanılabirdi. Sanki fontlar afişten ayrı durmuş gibi.

ZiyanKaR

🌱Yeni Üye🌱
evet o konuyu bende çok düşündüm ama konu gibi sade bişeyler kullanmayı kararladım...

serhangenc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence pek başarılı bir çalışma olmamış..fontlar neden değişik değişik ve kimisi italik kimisi düz?
sadece yazılar değil resim de zeminden ayrı gibi durmuş.resmin kenarları yumuşatılabilirdi..
ya da kenarlara doğru artan siyah olabilirdi..yazılar ise artalan ve resme yakın renkler olmalıydı vs.
emeğine sağlık..

ZiyanKaR

🌱Yeni Üye🌱
bence pek başarılı bir çalışma olmamış..fontlar neden değişik değişik ve kimisi italik kimisi düz?
sadece yazılar değil resim de zeminden ayrı gibi durmuş.resmin kenarları yumuşatılabilirdi..
ya da kenarlara doğru artan siyah olabilirdi..yazılar ise artalan ve resme yakın renkler olmalıydı vs.
emeğine sağlık..

Eleştirileriniz için teşekkür ederim iğneliyici amaçlı demiyorum sayenizde açıklarımı gördüm...:wink: