Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir konuda bana yardım edermisiniz..

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
dememkki buraya kadar boşuna yazmışım ben herşeyi. Bana yorum yazanlar dediklerimin hiçbirini yapmamış hiç bir uğraş göstermemiş. Sadece yazmışlar.

tugba34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben yapabilsem zaten oturup yapacağım :/
Sen yapmışsın resime bakılırsa ama nesneyemi yoksa resimemi onu göremiyoruz haliyle oy üzden psd paylaşırsanız bakalım..

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
BlueX Konu bir yana sabrından dolayı seni tebrik etmek istedim ...

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aslında elinde psd dosyası var bunu senin denemen lazım. ama yinede atıyorum :)
BCEVq.jpg

Bluex'in dediği olay şudur. Eğer ki nesneyi hareket ettirmek istiyorsan zinciri çöz istediğin yere taşı nereye taşırsan orası blurlaşacaktır.

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben yapabilsem zaten oturup yapacağım :/
Sen yapmışsın resime bakılırsa ama nesneyemi yoksa resimemi onu göremiyoruz haliyle oy üzden psd paylaşırsanız bakalım..

evet resime yapmış fakat bu resmi maskelemiş ve sen maskenin zincirini çözersen nesneyi nereye hareket ettirirsen ettir orası istediğin sonucu verecektir sanırım zinciri çözmüyorsun hareket ettirdiğin zman resim hareket ediyor. aslında olayın mantığı şu tabi bluex'in linkini verdiği psd dosyası smart object'e çevrilmiş bu yüzden bunu görmen için smart object'e çift tıklamalı veya sağ tıklayıp edit contents demelisin. daha sonra da maskelenmiş fotoğrafı göreceksin
umarım doğru anlamışım ve anlatabilmişimdir
teşekkürler..

tugba34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emre_ozturk

ben dediğini aynen yaptım zinciride kaldırdım değişen bir şey olmadı :)

34343h.jpg

BlueX verdiği blurluk nesneye değil ki resime.

tugba34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Buda resme verilmiş emre bey :)
Ben ne istediğimi anlatamadım size neyse..

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
hımm anladım sizin dediğinizi siz nesneye blur efekti vemek istiyorsunuz ve bunu java da kullanmak istiyorsunuz. Yani önerdiğim şeyler sizin için uygun değil bi bakayım uğraşıcam onunlada :)
uğraşmak benim işim..

vulturemess

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gurkanweb.com
Hala uğraşıyonuz mu :s

@tugba34 En baştada yazmıştım sana, senn js slider kullanıcaksın, neden kolay yolu varken imkansız birşeyi yapmaya çalışıyorsun ki ? Zaten bunu Css veya js dışında yapman "İMKANSIZ" . Senin o Slider'da gördüğün Blur Efektinin Js'sinde inanılmaz bi algoritma var. Tabi dolayısıyla ücretli sürüm bu. O algoritmayı satın almadan senin bu işi yapman çok zor. He türk işi birşey olsun istersen, koycağın her resmin, Caption kısmını ayrı resim olarak blur'lu kaydedersin. Onun dışında bunu yapman İmkansız. Tek Çözüm Css veya Js'dir ;)

tugba34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vulturemess ;

İmkanı olup olmadığını ve sizler kadar photoshop bilmediğim için buraya konusunu açmış olabilirmiyim ?
Tek Çözüm Css veya Js olduğunu biliyorum ki adam yukarıda zaten yapmış ve bedava bir çok yerde var ama bana bu effect nesneye uyarlanmış şekilde lazım yani senin söylediklerini ben zaten biliyorum.
Ben sadece mümkünmü diye burada ki arkadaşlara danıştım hepsi bu.

Allah razı olsun bir çoğu yapmayada çalıştı ama olmadı demekki imkan yokmuş bunu öğrendik.