Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir Vampirin Anıları

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
26993685.png

Kitap Kapagı Denem Çalışması

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
vampir çizimi sana ait değil galiba gene tipografik hatalar görüyorum ama bir önceki çalışmanda da söylemiştim biraz arıştırmayla iyi bilgilere sahip olabilirsin...

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
vampir çizimi sana ait değil galiba gene tipografik hatalar görüyorum ama bir önceki çalışmanda da söylemiştim biraz arıştırmayla iyi bilgilere sahip olabilirsin...

katılıyorum biraz daha üstünde çalışmalısın

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
yazar isminde kullandığın fontu başlık fontuna biraz daha uyumlu seçebilirsen ve diğer bir kitap kapağı tasarımında da söylediğim gibi arka kapaktaki yazıları bir çerçeve içerisine alıp havada kalmaktan kurtarırsan çok güzel olacaktır.

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
"ölülerin şatosu" na nazaran çok daha başarılı bence..itap isminde kullandığın fontu beğendim ben...olaya uygun gibi duruyor..emeğine sağlık...

insidethefire

🌟Usta Tasarımcı🌟
evt evt ben beğendim guzel olmuş, vampir resmi daha gothic bi hava verse daha soluk renkler falan guzel olur , emeğine sağlık : )

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
bende çok beğendim emeğine sağlık :)

hoş orjinal bir tasarım olmuş.

çok hoş çalışma meğine sağlık gerçekten başarılı bir çalışma olmuş

evt evt ben beğendim guzel olmuş, vampir resmi daha gothic bi hava verse daha soluk renkler falan guzel olur , emeğine sağlık : )

"ölülerin şatosu" na nazaran çok daha başarılı bence..itap isminde kullandığın fontu beğendim ben...olaya uygun gibi duruyor..emeğine sağlık...

yazar isminde kullandığın fontu başlık fontuna biraz daha uyumlu seçebilirsen ve diğer bir kitap kapağı tasarımında da söylediğim gibi arka kapaktaki yazıları bir çerçeve içerisine alıp havada kalmaktan kurtarırsan çok güzel olacaktır.

Benim çok sevdiğim bu çalışmaya bu kadar az yorum gelmiş olması kalbimi kırmıştı ama şimdi birden bire bu kadar iyi yorumu görünce acaip sevindim.. Herkese tek tek teşekkürler

ziya PAYZANOĞLU

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş fikir olarak iyi başlıkla yazar ismi konusundaki eleştirisi olan arkadaşa katılıyorum