Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

biraz aceleye gelmişti ilk yaptığım afişti Her yaştan dans sevenlere

karayels

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşım burada genel olarak cevap yazanların eleştirileri senin Türkçe yi kullanmana yönelik dikkat ettin mi? Bu kadar Türkçe ye sahip çıkan insanı görmek beni mutlu etti. Sende insanların sana neyi anlatmaya çalıştığını umarım anlamışsındır. Sonuçta sen kendini karalama olarak algılamak yerine doğru söylediklerini kabul edip yazımlarında msn dili kullanmazsan bu bile senin için oldukça faydalı olacaktır. Bu arada bütün iyi çalışmalar illa ki corel den çıkacak diye bir kanun yok. Elinde bulunan imkanları en iyi şekilde kullanmaya çalışman, daha iyi çalışmalara imza atman ve güzel bir şekilde dilimizi kullanman adına yorumla tüm eleştirileri. Şunu unutma kimse seni tanımıyor burda o yüzden hiçbir eleştiri senin kişiliğine yönelik bir saldırı olamaz....

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşım ne demek istediğini pek anlamadım tabii türkçe biraz dikkat etseniz....bu afiş çalışmanız olmamamış maaselef şimdi yorum veriyorum olmamış derse neden sorusu anlamına almadın hemen üzülmen gerek yok olmamış diye aklına "farkkettim olmamıştı nedeni ne yapmalıyım şimdi daha güzel çalışalım" gelirsin diye eleştiri yapıyoruz bile nedenini iyi anlamalısın daha okuyorsun önemli değil çok çalışmasını önemli biraz daha çalışmalısın sana bi örnek veriyorum afiş hakkı bilgi ve ünlü tasarlandığı bütün afişler vs vs araştırmalısın ve göz atın hayal gücü gelişir daha güzel yapabilirsin dediğimi gibi işe yarar inanmalısın her türlü eleştirilerden asla üzülmeyin onlardan umrunda bile değil zaten herkese yapıyor eleştiriler İyi Çalışmalar...

Son düzenleme:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gerçekten aceleye geldiği kesin.Hepsi birbirinden kopuk olmuş daha farklı bir şeyler denemeni öneririm kolay gelsin.

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Haklısın Msn Türkçesi Beni Öldürücel:swear:

evet size sonuna kadar katılıyorum.
bunlar böyle giderse güzel TÜRKÇEmiz bitecek.

ben afişinizden cok sizin yazım tarzınıza yorum yapmak istiyorum..Siz hangi dilde yazıyorsunuz ? unw. nedir? ''corel flan yoqqen''

sanırım burada da ''beqlıyorum '' derken bekliyorum demek istiyorsunuz.. Bizde sizin daha düzgün en azından türkçe yazmanızı bekliyoruz.

Kolay gelsin.

Arkadaşım burada genel olarak cevap yazanların eleştirileri senin Türkçe yi kullanmana yönelik dikkat ettin mi? Bu kadar Türkçe ye sahip çıkan insanı görmek beni mutlu etti. Sende insanların sana neyi anlatmaya çalıştığını umarım anlamışsındır. Sonuçta sen kendini karalama olarak algılamak yerine doğru söylediklerini kabul edip yazımlarında msn dili kullanmazsan bu bile senin için oldukça faydalı olacaktır. Bu arada bütün iyi çalışmalar illa ki corel den çıkacak diye bir kanun yok. Elinde bulunan imkanları en iyi şekilde kullanmaya çalışman, daha iyi çalışmalara imza atman ve güzel bir şekilde dilimizi kullanman adına yorumla tüm eleştirileri. Şunu unutma kimse seni tanımıyor burda o yüzden hiçbir eleştiri senin kişiliğine yönelik bir saldırı olamaz....

tşkler dıkkatlı olcam her elıstırde kendımı duzeltırım bu dogru ama sunu dan ban abırı acıkalsın haklısınız dıyecme karısnızda zıt bırı var ve ılla boyle olacak dıyo orasını gectım ben yurt ortamında corel yuklu bı bılgısayarı nerden buluyum eger oyle bı fırsatım olsa bundan kat kat guzelı cıkardı ayrıca ben burayı dah ayenı keşfettım o zmanalr bulsaydım bu sıteyı burdna alırdım oyle vektorel cızımelr sımdı kendıem arsıv yapıyorum kı ılerde kolaylık olsun dıye ve ben hala okuyorum adam akıllı pprofesyonel sekılde calsımadım sadece staj yaptım ondada ayak ıslerıı falan yaptım genelde :sadsmile:daha 1 senem var calısmam ıcın sımdı kendı pc me programları yukelıdm we karıstırıp bıseyler ogrenmeye calsıyorum :sadsmile::sadsmile:kendı cabamal bısyeler yapmaya calsıyorum en azından calısmama ıyıde olsa kotude olsa buraya koydum kı elestırı yapılsın dıye ama genelde yazıma elestırı olmus :(:( nerden koyası oldum bu afısı dedırteceler yha :(:(:( ama ben pes etmıyecem her yaptıgım seyı koycam we ılerlıyecem o zman ılk zmanlardakı calısmamla son calsımam arasındakı farkı gorurusunuz umarım
(yorumalrın ıcın tşkelr karantina ''boyle uyarana can feda'' )

bu kadar insanın sizi uyarması hiçbir şey ifade etmemiş görüyorum ki..
bence boşuna uğraşmayın siz..
önce Türkçe konuşmasını öğrenin sonra tasarım yapmaya başlayın..
dilinizi düzeltmeniz gerektiği konusundaki uyarıları dikkate almayan kişi hiçbirşeyden ders almaz..
hatasına yapılan uyarıları dikkate almayan bir kişiye daha kırıcı olmadan bir uyarı yapamıyorum.....

okanazli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu çalışmayı yoruma açman bile hata bence... Türkçe konusunda da dilimizi savunan arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum.

Loody35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Afiş çok uyumsuz olmuş , yazı tipinide comic sans değilde başka bir yazı tipi kullansadın daha iyi olurdu afişe baştan çalışsan daha iyi olur. yinede emeğe saygı.. iyi çalışmalar

grafi90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben afişinizden cok sizin yazım tarzınıza yorum yapmak istiyorum..Siz hangi dilde yazıyorsunuz ? unw. nedir? ''corel flan yoqqen''

sanırım burada da ''beqlıyorum '' derken bekliyorum demek istiyorsunuz.. Bizde sizin daha düzgün en azından türkçe yazmanızı bekliyoruz.

Kolay gelsin.

arkadaşa katılıyorum lütfen türkçemize sahip çıkalım arkadaşlar ne bu 'yha jnm tarzı anlamsız şeyler dikkat edelim lütfen .

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmaları yeniden gözden geçirmeni tavsiye ederim