Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Birikim süs bitkileri (kurumsal kimlik çalışması)

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
öncelikle yorumlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim arkadaslar. Gercekten hergecen gün birseyler ögrenip dogru adresde oldugumu gördükce mutlu oldugumu sizlerle paylaşmak isterim.
Gelelim genel duruma. evet tasarım esnasında fark etmedigim ancak hint keneviri olmadıgını bildiğim palmate (palmiye) yaprağından esinlerenek çalısmıstım.Bir benzeride Ai. formatında illustrator arsivinde mevcut. Ancak Akşam düşündüm ..
arkadaşlarıma hint kenevirinden bahsettikden sonra ilk bakışta artık hint keneviri görmeye basladılar :( :) bundan dolayı istemesemde palmate 'in başka bir ürününü tartışmaya yer acmamak icin değiştirdim.Birazdan son halinide sizlerle paylaşırım.
Herkese emeğinden ve yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar , saygılarımla,

Not: Pencereli diplomat Zarf olayı uygun bir fiyata 1000 adet basılıp daha sonra katlanıp yapıştırılacak. Patronlar Parayı sorun etmedikleri icin benim icinde sorun olmadı ;)

Logosu değiştirilmiş hali
turuncukx9.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
başarılı.. eline sağlık:) yeşil zaten beğenmemem imkansız:) (elimde olsa patentini alıcam yeşilin:))

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Değişiklik için Emeğine sağlık Bulut MANASTIR arkadasım.:iloveyou:

başarılı.. eline sağlık:) yeşil zaten beğenmemem imkansız:) (elimde olsa patentini alıcam yeşilin:))

:angel: teşekkür ederim freedesing evet haklısın yeşil bir harika =)

baykal

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel bir çalışma eline salık

gülsenn

🌱Yeni Üye🌱
güzel bi çalışma olmuş ellerine sağlık

Lucienne

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Marihuana :party:
Yukarıda da söylenmiş... O yaprağı kesinlikle değiştirmelisin...

asafbudak

🌱Yeni Üye🌱
fena değil çalışılırsa daha iyi olur eline sağlık diyorum yine de birde fikrine sağlık.