Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Birkaç Kartvizit - El İlanı Çalışmam Umarım Bir Fikir Olur

merlodi

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar İyi Kötü Yorumlarınızı Bekliyorum
graphic1lj.jpg

akt351larpenkartvizit.jpg

starrx.jpg

sediral305351masona.jpg

Benzer konular

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
bunları müşteri beğenip de basıldıysa sorun yok ama bunlar nasıl desem istanbulda topkapı işi gibi tabirler kullanıyoruz. yani esnafa sokaktaki bi dükkana gider ama bu tasarımlarla büyük firmalara kurumsal şirketlere iş yapamazsınız. o yüzden genel olarak beğenmedim fakat bu tarz küçük esnaflar da bunları beğeniyor. yani denebilecek bişey yok. elinize emeğinize sağlık

merlodi

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlar İçin Teşekkürle Aslında Evet Çok Başarılı Çalışmalar Değil Ama Adana Gibi Biyer Bunları Kaldıra Biliyor :)

semaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
üzgünüm ama başarısız çalışmalar. amacına uygun olmamış. inceleme yapmanızda fayda var.

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
Yorumlar İçin Teşekkürle Aslında Evet Çok Başarılı Çalışmalar Değil Ama Adana Gibi Biyer Bunları Kaldıra Biliyor :)

sen bir grafiker olarak bu yorumu kendine yapabiliyorsan diyecek bir sözüm yok dostum :) haklısın dediğim gibi bunu kaldırıyorsa bunu istiyorlarsa yapacak birşey yok.

diğer arkadaşın yorumuna gelince amacına çok da uygun olmuş. nerden çıkardınız amacına uygun olmamış söznünü anlayamadım? evet biz de dedik güzel değiller ama müşteri bunu istiyor. örneğin kebapçı broşürü. benim gördüğüm bütün kebapçılarda bu var. adam kapağında adresini telefonunu vermiş neler varı göstermiş renklerle ve resimlerle müşterinin iştahını açmış ardından da ne ne kadar belirtmiş. daha ne olması lazım amacına uygun olması için? kuaför kartvizitide o renkli dalgalar saçı anımsattı bilemicem belki sana anımsatmamıştır. reklamcı içinse renkli renkli ne bileyim olmuş yani. haa şunu tekrardan belirtmek ister ben tasarım olarak vs olarak beğenmedim. orası ayrı.

ikerson

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmalar yaptığınız kesime göre değişiyor aslında, çok sade ve başarılı bir kartvizit sunduğunuzda cevap olarak bomboş olmuş kağıdı dolduralım renkli olsun gibi yanıtlarda gelmiyor değil bu noktada işi hangi sınıfa yaptığınız önemli.

cangok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mahallenin köşe başındaki dönerci kaldırabiliyordur adana'ya yorma bence bunu bende adana'da iş yapıyorum bu tasarımları kaldırabilecek müşterim hiç olmadı iyi çalışmalar...

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
başlığın sahibi gayet büyük bir mütevazilikle, çalışmalarını kendisininde beğenmediğini söylüyor zaten ve amacı şüphesizki fikir sunmak

değil adana, ülkenin bütün illerinde yapılan tasarıma nekadar değer vereceklerki,
ben kasılıp tasarım yapacağım... (Ülkede tasarıma verilen değer çok zayıf)

İyi bir tasarımcı grafiker olsaydım Adana... hatta İstanbulda bile, bana karşılığını vermedikleri sürece benden beğenebileceğim bir tasarım bekleyemezlerdi

Bu arada çalışmalar, yaydıkları fikirler adına gayet standartlarına uygun olmuş paylaşım için teşekkürler

cangok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kasılıp herzaman iyi işler çıkarmaya uğraştığın zaman hakettiğin yere hakettiğin paraya ulaşmaya yaklaşabilirsin..nası olsa hakettiğim mevkide değilim hakettiğim parayıda almıyorum diyip salla pati işler çıkarırsan yerinde sayarsın..dalgasız denize herkez kaptan..saygılarımla

semaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kasılıp herzaman iyi işler çıkarmaya uğraştığın zaman hakettiğin yere hakettiğin paraya ulaşmaya yaklaşabilirsin..nası olsa hakettiğim mevkide değilim hakettiğim parayıda almıyorum diyip salla pati işler çıkarırsan yerinde sayarsın..dalgasız denize herkez kaptan..saygılarımla

:alkis::alkis::alkis: