Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Birlik olmalı

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tüm Şehitlerimizin Anısına...
Bu Ülkeyi Kurduk ve Emanet aldık Dedelerimizden.
30 Kupona almadık, kanla aldık...
Uyuyan vatandaşlarımıza duyurulur!

BIRLIK_OLMALI_by_palax.jpg

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Hocam çok anlam yüklü ve bir okadar da görseli güzelliğe dayanan süper bir çalışma olmuş. Gözlerimiz sayenizde bayram etti. Saygılar.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Hem slogan hemde çalışma çok güzel olmuş. Birlik olup kenetlenmeyi güzel ifade etmişsiniz.

Yalnız çalışmada sloganın kenarlara çok yakın olması biraz rahatsız edici.

Birde "Ya birlik olacağız. Ya da yok olacağız!" daha şiirsel ve daha akılda kalıcı slogan gibi olmazmıydı?

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hem slogan hemde çalışma çok güzel olmuş. Birlik olup kenetlenmeyi güzel ifade etmişsiniz.

Yalnız çalışmada sloganın kenarlara çok yakın olması biraz rahatsız edici.

Birde "Ya birlik olacağız. Ya da yok olacağız!" daha şiirsel ve daha akılda kalıcı slogan gibi olmazmıydı?

Sloganda dikkat edersen birlik olmaya çağrı var. Birlik olmazsak yine birlikte
yok olacağız manasında. Senin söylediğin şekilde anlam zayıflamakta.

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
bu tarz çalışmalarda genelde askeri elbiseli erkek resimleri görmeye alıştığımız için biraz apsurt olduğunu düşünüyorum.sanki daha çok vücut şekli ile playboy erkekleri andırıyor.dostum.slogan,fon, bayrak çok güzel.ellerine sağlık

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
hocam eline yüreğine sağlık düşüncede çalışmada çok iyi artık milli şuuru kazanmalıyız her geçen gün her yeni nesil daha kötüye gtmekte ecdadımızı utandırmamalıyız asla

ahmet-i-nur

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şehitlerle resimdeki insan arasında bağdaştırma yapamadım sanki bir filmin sunusu gibi geldi bana maksadına uygun değil.Ayrıca ben yokulma tabirini kabul etmiyorum

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
şehitlerle resimdeki insan arasında bağdaştırma yapamadım sanki bir filmin sunusu gibi geldi bana maksadına uygun değil.Ayrıca ben yokulma tabirini kabul etmiyorum

:) Öyleyse birlik olmalıyız tabirini kabul ediyorsunuz -ki olması gereken zaten budur. Berk arkadaşımız yok olalım dememiş zaten. Birlik olmazsak yok olacağız demiş.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Doğru söze Ne denebilir ki..
Görseline kusur yada ekleme yapamam ama duygularımı kabarttığın için teşekkür ederim..
''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!'' sadece anlıyana..
Kolay gelsin dostum..Kudretin damarlarında akması dileklerimle....

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Bu tür çalışmaları eleştirmekten genelde kaçıyor insan. Türküz ya damarlarımız kabarıyor Türklüğümüz övüldükçe.
Anlam yüklü bir çalışma fakat; görsel bana fazla seksi geldi :) Yani büyük ihtimal bir katalog çekiminden. tulumdan bozma pantalon çok avrupayi ve bıyık çok eğreti duruyor, başındaki gözlük ne gözlüğü kaynak mı yapıyor anlamadım? Elindeki paslı boruya da sonradan takınlan bayrak tam oturmamış renk olarak.
Grafiksel olarak; slogan kenarlara çok yaklaşmış onun dışında güzel, fakat görsel çok itici geldi bana.
ellerine sağlık.

by_kanarya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışman başarılı ve bu konuyu böyle bi çalışmayla duyurduğun için teşekürler

mavi gül

🌟Usta Tasarımcı🌟
hocam eline sağlık gerçekten çok güzel...