herkeze tünaydın iyi bi gün dilerim hepinize :D Teşekkürler sana da :)
gnrglr ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 30 Nis 2009 Mesajlar 126 Tepkime puanı 9 Web sitesi www.twitter.com 20 Tem 2011 #20,941 ahmetbroke' Alıntı: herkeze tünaydın iyi bi gün dilerim hepinize Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler sana da
ahmetbroke' Alıntı: herkeze tünaydın iyi bi gün dilerim hepinize Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler sana da
ahmetbroke 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Haz 2011 Mesajlar 89 Tepkime puanı 4 Yaş 31 20 Tem 2011 #20,942 denizcem' Alıntı: sağol ahmet sanada Genişletmek için tıkla ... ya geldimde klavyeyi temizledim patronun kinide temizledim anam bi kıl cıktı inanaman
denizcem' Alıntı: sağol ahmet sanada Genişletmek için tıkla ... ya geldimde klavyeyi temizledim patronun kinide temizledim anam bi kıl cıktı inanaman
D denizcem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 May 2011 Mesajlar 722 Tepkime puanı 19 20 Tem 2011 #20,943 ahmetbroke' Alıntı: ya geldimde klavyeyi temizledim patronun kinide temizledim anam bi kıl cıktı inanaman Genişletmek için tıkla ... senin patron çok kıl bi herif o zaman ve kel de sanırım. :rofl:
ahmetbroke' Alıntı: ya geldimde klavyeyi temizledim patronun kinide temizledim anam bi kıl cıktı inanaman Genişletmek için tıkla ... senin patron çok kıl bi herif o zaman ve kel de sanırım. :rofl:
ahmetbroke 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Haz 2011 Mesajlar 89 Tepkime puanı 4 Yaş 31 20 Tem 2011 #20,944 denizcem' Alıntı: senin patron çok kıl bi herif o zaman ve kel de sanırım. :rofl: Genişletmek için tıkla ... hehehe ya klavye canlansa hic sasmazdım ya susammı ararsın kus boku bile vardı ya
denizcem' Alıntı: senin patron çok kıl bi herif o zaman ve kel de sanırım. :rofl: Genişletmek için tıkla ... hehehe ya klavye canlansa hic sasmazdım ya susammı ararsın kus boku bile vardı ya
D denizcem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 May 2011 Mesajlar 722 Tepkime puanı 19 20 Tem 2011 #20,945 ahmetbroke' Alıntı: hehehe ya klavye canlansa hic sasmazdım ya susammı ararsın kus boku bile vardı ya Genişletmek için tıkla ... ofiste kuş var ise, tersinin de olması çok doğal. Eğer yok ise bu ciddi bir problem
ahmetbroke' Alıntı: hehehe ya klavye canlansa hic sasmazdım ya susammı ararsın kus boku bile vardı ya Genişletmek için tıkla ... ofiste kuş var ise, tersinin de olması çok doğal. Eğer yok ise bu ciddi bir problem
ahmetbroke 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Haz 2011 Mesajlar 89 Tepkime puanı 4 Yaş 31 20 Tem 2011 #20,946 denizcem' Alıntı: ofiste kuş var ise, tersinin de olması çok doğal. Eğer yok ise bu ciddi bir problem Genişletmek için tıkla ... sorunda o hem kus yok hep klavyenin tuslarına deyil direk icine .. yapmıs
denizcem' Alıntı: ofiste kuş var ise, tersinin de olması çok doğal. Eğer yok ise bu ciddi bir problem Genişletmek için tıkla ... sorunda o hem kus yok hep klavyenin tuslarına deyil direk icine .. yapmıs
D denizcem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 May 2011 Mesajlar 722 Tepkime puanı 19 20 Tem 2011 #20,947 ahmetbroke' Alıntı: sorunda o hem kus yok hep klavyenin tuslarına deyil direk icine .. yapmıs Genişletmek için tıkla ... kuş olmaz tabii, hem klavyeye edecek hem de yaşayacak senin patron haddini bildirmiş demek ki Patronun ağzına bi bak bakayım kuş tüyü var mı? çiğ çiğ yemiş de olabilir
ahmetbroke' Alıntı: sorunda o hem kus yok hep klavyenin tuslarına deyil direk icine .. yapmıs Genişletmek için tıkla ... kuş olmaz tabii, hem klavyeye edecek hem de yaşayacak senin patron haddini bildirmiş demek ki Patronun ağzına bi bak bakayım kuş tüyü var mı? çiğ çiğ yemiş de olabilir
ahmetbroke 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Haz 2011 Mesajlar 89 Tepkime puanı 4 Yaş 31 20 Tem 2011 #20,948 denizcem' Alıntı: kuş olmaz tabii, hem klavyeye edecek hem de yaşayacak senin patron haddini bildirmiş demek ki Patronun ağzına bi bak bakayım kuş tüyü var mı? çiğ çiğ yemiş de olabilir Genişletmek için tıkla ... belki
denizcem' Alıntı: kuş olmaz tabii, hem klavyeye edecek hem de yaşayacak senin patron haddini bildirmiş demek ki Patronun ağzına bi bak bakayım kuş tüyü var mı? çiğ çiğ yemiş de olabilir Genişletmek için tıkla ... belki
D denizcem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 May 2011 Mesajlar 722 Tepkime puanı 19 21 Tem 2011 #20,949 merhaba arkadaşlar, günaydın. hayırlı günler olsun
ahmetbroke 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Haz 2011 Mesajlar 89 Tepkime puanı 4 Yaş 31 21 Tem 2011 #20,950 saol süpercem bütün grafik-er lere veya ögrencilere günaydın
lisiaa 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 12 Ocak 2011 Mesajlar 391 Tepkime puanı 22 21 Tem 2011 #20,951 eeee toplanilmamis bakiyorumda
D denizcem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 May 2011 Mesajlar 722 Tepkime puanı 19 21 Tem 2011 #20,952 lisiaa' Alıntı: eeee toplanilmamis bakiyorumda Genişletmek için tıkla ... genemi göze batıyorum çapak mıyım ki ben sen olunca toplanıyoruz, sen olmayınca dağınık bir vaziyetteyiz
lisiaa' Alıntı: eeee toplanilmamis bakiyorumda Genişletmek için tıkla ... genemi göze batıyorum çapak mıyım ki ben sen olunca toplanıyoruz, sen olmayınca dağınık bir vaziyetteyiz
lisiaa 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 12 Ocak 2011 Mesajlar 391 Tepkime puanı 22 21 Tem 2011 #20,953 denizcem' Alıntı: genemi göze batıyorum çapak mıyım ki ben sen olunca toplanıyoruz, sen olmayınca dağınık bir vaziyetteyiz Genişletmek için tıkla ... ozaman dağılın gençler kendimi reis hissetim
denizcem' Alıntı: genemi göze batıyorum çapak mıyım ki ben sen olunca toplanıyoruz, sen olmayınca dağınık bir vaziyetteyiz Genişletmek için tıkla ... ozaman dağılın gençler kendimi reis hissetim
D denizcem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 May 2011 Mesajlar 722 Tepkime puanı 19 21 Tem 2011 #20,954 lisiaa' Alıntı: ozaman dağılın gençler kendimi reis hissetim Genişletmek için tıkla ... "tayfa" mı oluyorum bende.. lem tayfa da güzel durdu. balık avına çıkalım hemen. :rofl: reiiiiiisssssssss
lisiaa' Alıntı: ozaman dağılın gençler kendimi reis hissetim Genişletmek için tıkla ... "tayfa" mı oluyorum bende.. lem tayfa da güzel durdu. balık avına çıkalım hemen. :rofl: reiiiiiisssssssss
lisiaa 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 12 Ocak 2011 Mesajlar 391 Tepkime puanı 22 21 Tem 2011 #20,955 denizcem' Alıntı: "tayfa" mı oluyorum bende.. lem tayfa da güzel durdu. balık avına çıkalım hemen. :rofl: reiiiiiisssssssss Genişletmek için tıkla ... palamut tutmayan gelmesin karşıma
denizcem' Alıntı: "tayfa" mı oluyorum bende.. lem tayfa da güzel durdu. balık avına çıkalım hemen. :rofl: reiiiiiisssssssss Genişletmek için tıkla ... palamut tutmayan gelmesin karşıma
D denizcem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 May 2011 Mesajlar 722 Tepkime puanı 19 21 Tem 2011 #20,956 lisiaa' Alıntı: palamut tutmayan gelmesin karşıma Genişletmek için tıkla ... Benim içimden levrek geçmişti, dur atayım denize o zaman reis. Palamut bulalım, vardır demi palamut buralarda
lisiaa' Alıntı: palamut tutmayan gelmesin karşıma Genişletmek için tıkla ... Benim içimden levrek geçmişti, dur atayım denize o zaman reis. Palamut bulalım, vardır demi palamut buralarda
lisiaa 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 12 Ocak 2011 Mesajlar 391 Tepkime puanı 22 21 Tem 2011 #20,957 denizcem' Alıntı: Benim içimden levrek geçmişti, dur atayım denize o zaman reis. Palamut bulalım, vardır demi palamut buralarda Genişletmek için tıkla ... vardır herhalde olmazsa bıle ben ıstedım olucak
denizcem' Alıntı: Benim içimden levrek geçmişti, dur atayım denize o zaman reis. Palamut bulalım, vardır demi palamut buralarda Genişletmek için tıkla ... vardır herhalde olmazsa bıle ben ıstedım olucak
D denizcem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 May 2011 Mesajlar 722 Tepkime puanı 19 21 Tem 2011 #20,958 lisiaa' Alıntı: vardır herhalde olmazsa bıle ben ıstedım olucak Genişletmek için tıkla ... Oltanın ucuna not yazdım, "Palamut bu yemi yiyemez". O da inattan yer birazdan alırız kendilerini reiiiiiisssss. o da olmazsa kefal tutar, "ben palamut'um" diye konuştururuz
lisiaa' Alıntı: vardır herhalde olmazsa bıle ben ıstedım olucak Genişletmek için tıkla ... Oltanın ucuna not yazdım, "Palamut bu yemi yiyemez". O da inattan yer birazdan alırız kendilerini reiiiiiisssss. o da olmazsa kefal tutar, "ben palamut'um" diye konuştururuz
lisiaa 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 12 Ocak 2011 Mesajlar 391 Tepkime puanı 22 21 Tem 2011 #20,959 denizcem' Alıntı: Oltanın ucuna not yazdım, "Palamut bu yemi yiyemez". O da inattan yer birazdan alırız kendilerini reiiiiiisssss. o da olmazsa kefal tutar, "ben palamut'um" diye konuştururuz Genişletmek için tıkla ... ozamn kolaylaştıralım işinizi sazanları yakalayın her şeyi atlarlar zaten
denizcem' Alıntı: Oltanın ucuna not yazdım, "Palamut bu yemi yiyemez". O da inattan yer birazdan alırız kendilerini reiiiiiisssss. o da olmazsa kefal tutar, "ben palamut'um" diye konuştururuz Genişletmek için tıkla ... ozamn kolaylaştıralım işinizi sazanları yakalayın her şeyi atlarlar zaten
D denizcem 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 May 2011 Mesajlar 722 Tepkime puanı 19 21 Tem 2011 #20,960 lisiaa' Alıntı: ozamn kolaylaştıralım işinizi sazanları yakalayın her şeyi atlarlar zaten Genişletmek için tıkla ... öyle oldu zaten, bak tayfalar yakaladıklarını getirmişler. Beni arama ben fotoyu çekenim
lisiaa' Alıntı: ozamn kolaylaştıralım işinizi sazanları yakalayın her şeyi atlarlar zaten Genişletmek için tıkla ... öyle oldu zaten, bak tayfalar yakaladıklarını getirmişler. Beni arama ben fotoyu çekenim