Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Unutmayalım ki, uçmak da Hezarfan Ahmet Çelebi için hayaldi ama sonra çabaladı ve uçtu. Buna mütekip adamı sürgün ettiler ama olsun hayalini gerçekleştirmişti
Unutmayalım ki, uçmak da Hezarfan Ahmet Çelebi için hayaldi ama sonra çabaladı ve uçtu. Buna mütekip adamı sürgün ettiler ama olsun hayalini gerçekleştirmişti
İşte orada minik bir sorun var :emo1: Süpermen'in kostümünde tayt var ve taytın üstüne de slip giyiyor. Bu benim tarzım değil Kendimi kötü hissederim kostümlüyken. :sweating:
İşte orada minik bir sorun var :emo1: Süpermen'in kostümünde tayt var ve taytın üstüne de slip giyiyor. Bu benim tarzım değil Kendimi kötü hissederim kostümlüyken. :sweating:
tatlı yiyelim tatlı konuşalım mesajı alıyorum... hayır demem mümkün değil... içinde sürpriz parçacıklar olsun lütfen... İçecek olarak da limonata olabilir buuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzz gibi :emo1: