Heeey.. Merhaba![]()
İşte yakaladım, gel bakim buraya sıkayım yanaklarını azcık, ohh :kiss1::kiss1:
Nerdesin kaçak hesap ver çabuk :wink:
Hayallah gene yakalandım ama sorun şurda ki bundan çok memnunum :rofl: :kiss1::kiss1:
Ya bu finaller beni öldürdü :sweating: Bilgisayarın başında o kadar çok sabahladım ki sınavlar bitince bilgiyarn suratına bakasım gelmedi
Siz neler yapıyorsunuuuuzz? Hepinizi özledim :angel:
farkındayım şekerim :kiss1:
Aferin sana forumun yıldızı parlak öğrencisi seçtim seni :wink:
Tabi biraz mola vermekte fayda görüyorum seni suçlamıyorum kuzum
Aman ne olsun geleni gideni sorguluyoruz nerden geliyosun nereye gidiyosun çantanda ne var, çikolata yoksa geçirmiyoruz![]()
Sende ne var söle bakim![]()
Heheeey teşekkürler, beni sizler yarattınız. :rofl::rofl::kiss1:
Benim çantamda kocaman bir Nutella var.İçinde de kaşık var.Kaşık çalmak isteyen olur diye.![]()
Hahaha nutella partisi var desene fıstık
Çıkar kaşıkları önce yer sora çalarız artık
Keyif tavan
Bi çengimiz yok desene
Gönüllü biri çıksa şurdan ne ka hoş olurdu![]()
Valla parti Nutella partisi olduktan sonra çengiye gerek kalır mı bilmem ama illa olsun diyorsan aday adaylarını sıralayabiliriz şekerim
Buralarda ki düzeni sağlıyor musun şekerim var mı arıza çıkaran topuğuna sıkalım :rofl::rofl:
Orasıda doğru gerçi![]()
Hani çalmışken bikaç kişi de tepinip stres atsın babında şeettim
Herşey normal seyrinde şekerim, yeliz ve su kayboldu aramadayız halaOnun dışında foruma cila atıldı geçtiğimiz günlerde
gözünü almadı mı yoksa
![]()
Bizim Martin olaydı onu yapabilirdik ama hiç görünmüyor.
Valla Yelizciğimle Sucum sağolsunlar hep kayıplarda, bi türlü bağlayamadık onları şu foruma
Ayy almaz mı kız almaz mı.Baya uzun sürdü sanki yapım aşaması yada tam benim ihtiyacım olduğu bi zamana denk geldi o yüzden bana uzun geldi :rofl:
Şekerim martini kurtlar kapmış, son duyumlar bu yönde
Kurtulursa gelir belki
Elmalı kurabiye yapıp soğuması için cama bıraktım mı gelirler hemen merak etme şekerimO da olmadı türk kahvesi yaparım ha o da olmazsa artık anons yaptırıcim
İyi oldu böyle ya lazımdı :angel: katlanıcaz okadarına artık :smile:
Kız o elmalı kurabiyenin kokusuna Martin'den önce kurtlar doluşur.Gerçi Martin engin iradesini kullanırsa kokuyu duyunca kırıntı bile kalmaz kurtlara ama neyse :rofl::rofl:
Lazım lazım canım gülü seven dikenine katlanır tabii acık![]()
Kurtlar göründüğü an Lara Croft moduna geçeriz artık napalım
Yavrucum kurabiyeler kızlar için, ha çizmeli kedi gibi gözlerini kocaman yapıp bakarsa bize ööyle martinede verebiliriz azcık![]()
Orasıda doğru gerçi![]()
Hani çalmışken bikaç kişi de tepinip stres atsın babında şeettim
Herşey normal seyrinde şekerim, yeliz ve su kayboldu aramadayız halaOnun dışında foruma cila atıldı geçtiğimiz günlerde
gözünü almadı mı yoksa
![]()
Bizim Martin olaydı onu yapabilirdik ama hiç görünmüyor.
Valla Yelizciğimle Sucum sağolsunlar hep kayıplarda, bi türlü bağlayamadık onları şu foruma
Ayy almaz mı kız almaz mı.Baya uzun sürdü sanki yapım aşaması yada tam benim ihtiyacım olduğu bi zamana denk geldi o yüzden bana uzun geldi :rofl:
Haha, yakışır valla :rofl:
Bende Martini cezbetsin diye yapıyorsun sandım kurabiyeleriKızlar bütün duyularını kapatmışlar bence şekerim baksana elma kurabiye dedik, türk kahvesi dedik ıı-ıııhh tık yok
![]()