Çok dayanıklı çıktı buda bizden mi ne
benzetmeye bak allah senin canınıfenalık ve ben ve geçirmek ve ebem
soralım ebeme doğurturken beni kim geçirmiş
![]()
Ne kaa şanslısın ebeni tanıyorsun
![]()
Ne kaa şanslısın ebeni tanıyorsunhenüz beni yorumlaycak bir test bulunmadı rahat ol sen
ama dikkat et bu havalar yormasın seni.
![]()
![]()
çok mu çok havalı oluyoruz![]()
Biz açık açık niyetimizi mi söylesek olmayacak böyle![]()
Biz açık açık niyetimizi mi söylesek olmayacak böyle![]()
Hahhaha ayaklar yere basarsa iyi olur sonra atmosferde zayi olmayın, üzülürüm.![]()
Öncelik hakkını sana devir etmek istiyorum bu şeref sana ait
Amannn basıp gince birşey olduğu yok bir müddette böyle takılayım varsın zayi olsun![]()
Öncelik hakkını sana devir etmek istiyorum bu şeref sana ait
Amannn basıp gince birşey olduğu yok bir müddette böyle takılayım varsın zayi olsun![]()
Martin![]()
biz birini sinir etmek için çaba gösterdik ama sen çok sabırlı davrandın olmadı yani![]()
öfff sıkıldım çok örselendim parçalandım falan feşmekan öyle birşeyler işte sizde beni hiç eğlendirmiyonuz ne biçim bi şekilsiniz ya
Buarada şu büyük ev ablukada yı ilk kez dinledim süpermiş leynn
Hahaha bakanı memnun edemedik ama istersen senin için bi takla atalım ya da sen çal biz oynayalım.
Hastasıyız bu ablukanın (bir sürü şarkısını paylaştık ama o kadar takip ediyorsun forumu), dikkat et seni de ablukaya almasınlar.![]()
off onlarıda istemem atma takla matla sıkıldım işte :emo1: eğlendiremiyosun beni çok yeteneksizsin
Yoo gördüm paylaştığınızı da kaileye alıp dinlememiştim![]()
Hahahha o zaman sirke gideceksin burada aradığını bulamaman normal.
Belli ki kalan son parça hint kumaşını sende kullanmışlar (malum artık bulunmuyor) ama yıkarken çamaşır suyu fazla gelmiş yırtılması an meselesi benden söylemesi.![]()
öyle şekerim bulunmam heryerde :emo1: yalnız benim gibi eşi benzeri olmayan çamaşır suyla yıkanmaz kuru temizleme paklar beni =)))
Hahhaha ama çık artık saklandığın yerden herkes seni arıyor ben buldum diim bari de rahatlasınlaro da çok kuru be aşınmasın sonra.
Bu arada senin ortağı en son arkasına bakmadan ayakları vura vura kaçarken gördüm sanırım köprüyü bulamadı.![]()
Valla kimsenin beni aradığı yok :sadsmile: arayan bulur zaten burdayım ben sen ses etme de zorunda hissetmesinler kendilerini amma küçük emraha bağladım olayı he
Gelir gelir benim orti işi vardır tepesindedir birileri![]()
Çok arabesk gördüm seni arkaya bi fon müziği koyduk mu tamam harika bir sahne olur.
Hahhaha desene hala tepesi atmamış bence gelmez artıkhayal kırıklığına uğradı.
![]()
Çok kolay mod değiştirebilirim valla =) koy anam müzikte koy onsuz olmaz nasılsa.
Şimdi gelir vahi inmiştir ona![]()