Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne yazabiliyorum, ne anlayabiliyorum, ne anlatabiliyorum Allah beni kahretsin. Soru bile soramıyorum ben soruyu yazana kadar iki tane cevap yazmışlar bile on parmaktan fazlası mı var diye düşünmeden edemiyorum ...
Günlerin haftaların ayların bir anlamı yok onlara bu özelliği biz yüklüyoruz. Sırdan bir gün sıradan bir hafta siz de değişik olan ne bunu düşündünüz mü? ...
Günlerin haftaların ayların bir anlamı yok onlara bu özelliği biz yüklüyoruz. Sırdan bir gün sıradan bir hafta siz de değişik olan ne bunu düşündünüz mü? ...
bi haftamın sıkıcı olmaması benim bir anlam katamamdan mı kaynaklıyor dersin bu günlerin en anlamlı günün gelmesi için geçmesi gerekiyor sadece belki de ondan bitmek bilmiyor bilemiyorum
bi haftamın sıkıcı olmaması benim bir anlam katamamdan mı kaynaklıyor dersin bu günlerin en anlamlı günün gelmesi için geçmesi gerekiyor sadece belki de ondan bitmek bilmiyor bilemiyorum
Dün, bugün yarın bunlar küçük şeyler büyük resme bakmak gerekli ne bekliyordun ne oldu? Eğer yarınlara ulaşalamayacak çok büyük anlamlar yüklersen bunlar insanı hayal kırıklığına iter, bu sebeple günü yaşamak yani keyfini çıkarmak en iyisi ...