Efenim sunshineınız bol, faktörünüz 30 olsun.. Gelsin D vitaminleri.... ;)
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,622 Tepkime puanı 194 22 May 2012 #27,841 Efenim sunshineınız bol, faktörünüz 30 olsun.. Gelsin D vitaminleri....
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 22 May 2012 #27,842 genc grafiker brc' Alıntı: tünaydınn arkadaşlar Meaşallah gene takvim gibisin Genişletmek için tıkla ... Hahhaha sende sürekli bi önceki gün gibisin ne zaman yarın olarak geleceksin. Value' Alıntı: Efenim sunshineınız bol, faktörünüz 30 olsun.. Gelsin D vitaminleri.... Genişletmek için tıkla ... Bol güneşli günler olsun.
genc grafiker brc' Alıntı: tünaydınn arkadaşlar Meaşallah gene takvim gibisin Genişletmek için tıkla ... Hahhaha sende sürekli bi önceki gün gibisin ne zaman yarın olarak geleceksin. Value' Alıntı: Efenim sunshineınız bol, faktörünüz 30 olsun.. Gelsin D vitaminleri.... Genişletmek için tıkla ... Bol güneşli günler olsun.
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,622 Tepkime puanı 194 22 May 2012 #27,843 ma®tin' Alıntı: Hahhaha sende sürekli bi önceki gün gibisin ne zaman yarın olarak geleceksin. Bol güneşli günler olsun. Genişletmek için tıkla ... Böcük moduna girmeyelim sora :angel: Şemsiye şart şekerim :emo1: vardır sende ödünç versene :wink:
ma®tin' Alıntı: Hahhaha sende sürekli bi önceki gün gibisin ne zaman yarın olarak geleceksin. Bol güneşli günler olsun. Genişletmek için tıkla ... Böcük moduna girmeyelim sora :angel: Şemsiye şart şekerim :emo1: vardır sende ödünç versene :wink:
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 22 May 2012 #27,844 Value' Alıntı: Böcük moduna girmeyelim sora :angel: Şemsiye şart şekerim :emo1: vardır sende ödünç versene :wink: Genişletmek için tıkla ... Sürüngenden iyidir. Bitane var o da bana ait kurulu şu an ama bi bakayım depoya varsa vereyim.
Value' Alıntı: Böcük moduna girmeyelim sora :angel: Şemsiye şart şekerim :emo1: vardır sende ödünç versene :wink: Genişletmek için tıkla ... Sürüngenden iyidir. Bitane var o da bana ait kurulu şu an ama bi bakayım depoya varsa vereyim.
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,622 Tepkime puanı 194 22 May 2012 #27,845 ma®tin' Alıntı: Sürüngenden iyidir. Bitane var o da bana ait kurulu şu an ama bi bakayım depoya varsa vereyim. Genişletmek için tıkla ... Bukalemun gibi marifetli olanı zor bulunur şekerim öyle deme :wink: Heh o kurulu olanı istiyorum, sen depodakini şeet
ma®tin' Alıntı: Sürüngenden iyidir. Bitane var o da bana ait kurulu şu an ama bi bakayım depoya varsa vereyim. Genişletmek için tıkla ... Bukalemun gibi marifetli olanı zor bulunur şekerim öyle deme :wink: Heh o kurulu olanı istiyorum, sen depodakini şeet
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 22 May 2012 #27,846 Value' Alıntı: Bukalemun gibi marifetli olanı zor bulunur şekerim öyle deme :wink: Heh o kurulu olanı istiyorum, sen depodakini şeet Genişletmek için tıkla ... Bukaa marifeti nereden buluyor merak ediyorum. Hahhah tek kişiye gölgesi büyük gelir varsa başka güneş mağdurları topla.
Value' Alıntı: Bukalemun gibi marifetli olanı zor bulunur şekerim öyle deme :wink: Heh o kurulu olanı istiyorum, sen depodakini şeet Genişletmek için tıkla ... Bukaa marifeti nereden buluyor merak ediyorum. Hahhah tek kişiye gölgesi büyük gelir varsa başka güneş mağdurları topla.
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,622 Tepkime puanı 194 22 May 2012 #27,847 ma®tin' Alıntı: Bukaa marifeti nereden buluyor merak ediyorum. Hahhah tek kişiye gölgesi büyük gelir varsa başka güneş mağdurları topla. Genişletmek için tıkla ... İçgüdüsel şekerim, Allah vergisi naparsın Off yayılmayı severim hem sınırlarımı yayılmadan çizerim adım atanın vay haline :wink: Hem unut artık hacmi geniş cisimleri, kriz var küçülmeye gidiyoruz
ma®tin' Alıntı: Bukaa marifeti nereden buluyor merak ediyorum. Hahhah tek kişiye gölgesi büyük gelir varsa başka güneş mağdurları topla. Genişletmek için tıkla ... İçgüdüsel şekerim, Allah vergisi naparsın Off yayılmayı severim hem sınırlarımı yayılmadan çizerim adım atanın vay haline :wink: Hem unut artık hacmi geniş cisimleri, kriz var küçülmeye gidiyoruz
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 22 May 2012 #27,848 Selamlar saygılar herkese.
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,622 Tepkime puanı 194 22 May 2012 #27,849 Hasan ÇELİK' Alıntı: Selamlar saygılar herkese. Genişletmek için tıkla ... Sana da selam olsun ey hasan kardeşim :wink:
Hasan ÇELİK' Alıntı: Selamlar saygılar herkese. Genişletmek için tıkla ... Sana da selam olsun ey hasan kardeşim :wink:
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 22 May 2012 #27,850 Value' Alıntı: Sana da selam olsun ey hasan kardeşim :wink: Genişletmek için tıkla ... ey teşekkür ederim :tongueout:
Value' Alıntı: Sana da selam olsun ey hasan kardeşim :wink: Genişletmek için tıkla ... ey teşekkür ederim :tongueout:
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 22 May 2012 #27,851 Value' Alıntı: İçgüdüsel şekerim, Allah vergisi naparsın Off yayılmayı severim hem sınırlarımı yayılmadan çizerim adım atanın vay haline :wink: Hem unut artık hacmi geniş cisimleri, kriz var küçülmeye gidiyoruz Genişletmek için tıkla ... Hahhaha çok geniş bir kişisin. Kriz büyük erimeye başladık bile. :%D Hasan ÇELİK' Alıntı: Selamlar saygılar herkese. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Hasan bitti mi para sayma işlemi?
Value' Alıntı: İçgüdüsel şekerim, Allah vergisi naparsın Off yayılmayı severim hem sınırlarımı yayılmadan çizerim adım atanın vay haline :wink: Hem unut artık hacmi geniş cisimleri, kriz var küçülmeye gidiyoruz Genişletmek için tıkla ... Hahhaha çok geniş bir kişisin. Kriz büyük erimeye başladık bile. :%D Hasan ÇELİK' Alıntı: Selamlar saygılar herkese. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Hasan bitti mi para sayma işlemi?
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 22 May 2012 #27,852 ma®tin' Alıntı: Hahhaha çok geniş bir kişisin. Kriz büyük erimeye başladık bile. :%D Eyvallah Hasan bitti mi para sayma işlemi? Genişletmek için tıkla ... Para saymaktan uykusuz kaldım abi o derece
ma®tin' Alıntı: Hahhaha çok geniş bir kişisin. Kriz büyük erimeye başladık bile. :%D Eyvallah Hasan bitti mi para sayma işlemi? Genişletmek için tıkla ... Para saymaktan uykusuz kaldım abi o derece
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 22 May 2012 #27,853 Hasan ÇELİK' Alıntı: Para saymaktan uykusuz kaldım abi o derece Genişletmek için tıkla ... Bende de paralı yerken uykusuz kalıyorum sana bi film tevsiye ediyorum Kemal Sunal "Varyemez". :rofl::rofl::rofl::rofl:
Hasan ÇELİK' Alıntı: Para saymaktan uykusuz kaldım abi o derece Genişletmek için tıkla ... Bende de paralı yerken uykusuz kalıyorum sana bi film tevsiye ediyorum Kemal Sunal "Varyemez". :rofl::rofl::rofl::rofl:
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,622 Tepkime puanı 194 22 May 2012 #27,854 Hasan ÇELİK' Alıntı: ey teşekkür ederim :tongueout: Genişletmek için tıkla ... Ey gidi günler eyyy diye iç çekesim geldi hasan tüm sorumlusu sensin Çık bakalım işin içinden şimdi ma®tin' Alıntı: Hahhaha çok geniş bir kişisin. Kriz büyük erimeye başladık bile. :%D Eyvallah Hasan bitti mi para sayma işlemi? Genişletmek için tıkla ... GDO ya hayır ne münasebet, sağlıklı beslenmek prensibimdir Sadece çemberi genişletmeyi seviyorum okaaa :angel::angel: Wooow süpersin Ama çekmecelerinde kesin şeker çikolata stoklanmıştır.. Dünden
Hasan ÇELİK' Alıntı: ey teşekkür ederim :tongueout: Genişletmek için tıkla ... Ey gidi günler eyyy diye iç çekesim geldi hasan tüm sorumlusu sensin Çık bakalım işin içinden şimdi ma®tin' Alıntı: Hahhaha çok geniş bir kişisin. Kriz büyük erimeye başladık bile. :%D Eyvallah Hasan bitti mi para sayma işlemi? Genişletmek için tıkla ... GDO ya hayır ne münasebet, sağlıklı beslenmek prensibimdir Sadece çemberi genişletmeyi seviyorum okaaa :angel::angel: Wooow süpersin Ama çekmecelerinde kesin şeker çikolata stoklanmıştır.. Dünden
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 22 May 2012 #27,855 Value' Alıntı: Ey gidi günler eyyy diye iç çekesim geldi hasan tüm sorumlusu sensin Çık bakalım işin içinden şimdi Genişletmek için tıkla ... Eyletmen beni söyletmen beni Eyletme diyince ayletme geldi aklıma nedense Volkan Konak - Ayletme Beni ( Lifor 2012) - YouTube :emo1:
Value' Alıntı: Ey gidi günler eyyy diye iç çekesim geldi hasan tüm sorumlusu sensin Çık bakalım işin içinden şimdi Genişletmek için tıkla ... Eyletmen beni söyletmen beni Eyletme diyince ayletme geldi aklıma nedense Volkan Konak - Ayletme Beni ( Lifor 2012) - YouTube :emo1:
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,622 Tepkime puanı 194 22 May 2012 #27,856 Hasan ÇELİK' Alıntı: Eyletmen beni söyletmen beni Eyletme diyince ayletme geldi aklıma nedense Volkan Konak - Ayletme Beni ( Lifor 2012) - YouTube :emo1: Genişletmek için tıkla ... Waaay severim volkanı :emo1: Teşekkürler Hasan kardeşim :wink: E bu kaa ağırlıktan sonra hareketlilik şart oluyor tebi :angel: https://www.youtube.com/watch?v=oxqnFJ3lp5k&ob=av2e
Hasan ÇELİK' Alıntı: Eyletmen beni söyletmen beni Eyletme diyince ayletme geldi aklıma nedense Volkan Konak - Ayletme Beni ( Lifor 2012) - YouTube :emo1: Genişletmek için tıkla ... Waaay severim volkanı :emo1: Teşekkürler Hasan kardeşim :wink: E bu kaa ağırlıktan sonra hareketlilik şart oluyor tebi :angel: https://www.youtube.com/watch?v=oxqnFJ3lp5k&ob=av2e
grafikçe_ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 24 Ocak 2009 Mesajlar 1,091 Tepkime puanı 66 22 May 2012 #27,857 Selamlar grafikerler.net ailesinin eycileri, çalışanları, dinlenenleri, çay içenleri,para sayıcıları, iç çekenleri, uykusuzları, çember genişletmeyi sevenleri ..stop..
Selamlar grafikerler.net ailesinin eycileri, çalışanları, dinlenenleri, çay içenleri,para sayıcıları, iç çekenleri, uykusuzları, çember genişletmeyi sevenleri ..stop..
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,622 Tepkime puanı 194 22 May 2012 #27,858 grafikçe_' Alıntı: Selamlar grafikerler.net ailesinin eycileri, çalışanları, dinlenenleri, çay içenleri,para sayıcıları, iç çekenleri, uykusuzları, çember genişletmeyi sevenleri ..stop.. Genişletmek için tıkla ... Way kuzulardan biri düşmüş kapana Yalnız eli boş gelenleri almıyoruz şekerim :angel::angel: Ne var çıkında de bakim
grafikçe_' Alıntı: Selamlar grafikerler.net ailesinin eycileri, çalışanları, dinlenenleri, çay içenleri,para sayıcıları, iç çekenleri, uykusuzları, çember genişletmeyi sevenleri ..stop.. Genişletmek için tıkla ... Way kuzulardan biri düşmüş kapana Yalnız eli boş gelenleri almıyoruz şekerim :angel::angel: Ne var çıkında de bakim
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 22 May 2012 #27,859 Value' Alıntı: Waaay severim volkanı :emo1: Teşekkürler Hasan kardeşim :wink: E bu kaa ağırlıktan sonra hareketlilik şart oluyor tebi :angel: Train - Drive By - YouTube Genişletmek için tıkla ... Parça güzelmiş araba çok daha güzelmiş Teşekkürler grafikçe_' Alıntı: Selamlar grafikerler.net ailesinin eycileri, çalışanları, dinlenenleri, çay içenleri,para sayıcıları, iç çekenleri, uykusuzları, çember genişletmeyi sevenleri ..stop.. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin grafikçe_
Value' Alıntı: Waaay severim volkanı :emo1: Teşekkürler Hasan kardeşim :wink: E bu kaa ağırlıktan sonra hareketlilik şart oluyor tebi :angel: Train - Drive By - YouTube Genişletmek için tıkla ... Parça güzelmiş araba çok daha güzelmiş Teşekkürler grafikçe_' Alıntı: Selamlar grafikerler.net ailesinin eycileri, çalışanları, dinlenenleri, çay içenleri,para sayıcıları, iç çekenleri, uykusuzları, çember genişletmeyi sevenleri ..stop.. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin grafikçe_
grafikçe_ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 24 Ocak 2009 Mesajlar 1,091 Tepkime puanı 66 22 May 2012 #27,860 Value' Alıntı: Way kuzulardan biri düşmüş kapana Yalnız eli boş gelenleri almıyoruz şekerim :angel::angel: Ne var çıkında de bakim Genişletmek için tıkla ... Benim bildiğim kapana fare düşer, kuzu biraz büyük kalmaz mı? Selamımızla geldik hıh, bu eli dolu sayılmaz mı:emo1: Neyse sevdiğim ve takıldığım şarkıyla geleyim Kapı nerdeydi?Başka bir yere gitmeyeyim şimdi? Kül Hece (Mabel Matiz) - YouTube Hasan ÇELİK' Alıntı: Hoşgeldin grafikçe_ Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Hasan tşk ettim
Value' Alıntı: Way kuzulardan biri düşmüş kapana Yalnız eli boş gelenleri almıyoruz şekerim :angel::angel: Ne var çıkında de bakim Genişletmek için tıkla ... Benim bildiğim kapana fare düşer, kuzu biraz büyük kalmaz mı? Selamımızla geldik hıh, bu eli dolu sayılmaz mı:emo1: Neyse sevdiğim ve takıldığım şarkıyla geleyim Kapı nerdeydi?Başka bir yere gitmeyeyim şimdi? Kül Hece (Mabel Matiz) - YouTube Hasan ÇELİK' Alıntı: Hoşgeldin grafikçe_ Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Hasan tşk ettim