Çay boğazınızda kaldı heralde :D ya da güzellik uykusunda mısınız :D
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 23 May 2012 #28,081 Çay boğazınızda kaldı heralde ya da güzellik uykusunda mısınız
ZxxxE 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 2,395 Tepkime puanı 40 23 May 2012 #28,082 genc grafiker brc' Alıntı: Çay boğazınızda kaldı heralde ya da güzellik uykusunda mısınız Genişletmek için tıkla ... Geldim özledin mi yoksa benim için endişelendin mi? ...
genc grafiker brc' Alıntı: Çay boğazınızda kaldı heralde ya da güzellik uykusunda mısınız Genişletmek için tıkla ... Geldim özledin mi yoksa benim için endişelendin mi? ...
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 23 May 2012 #28,083 ZxxxE' Alıntı: Geldim özledin mi yoksa benim için endişelendin mi? ... Genişletmek için tıkla ... tüh yaşıyor muydun sen bende sevindim o kadar helva yiycez diye :sadsmile::sadsmile::sadsmile:
ZxxxE' Alıntı: Geldim özledin mi yoksa benim için endişelendin mi? ... Genişletmek için tıkla ... tüh yaşıyor muydun sen bende sevindim o kadar helva yiycez diye :sadsmile::sadsmile::sadsmile:
ZxxxE 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 2,395 Tepkime puanı 40 23 May 2012 #28,084 Safsın heveslenirsin tabii, kötüye bir şey olmaz sözünü duymadın mı? Az kalsın çay eksikliğinden gidecektim ama o konuyu hallettim ...
Safsın heveslenirsin tabii, kötüye bir şey olmaz sözünü duymadın mı? Az kalsın çay eksikliğinden gidecektim ama o konuyu hallettim ...
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 23 May 2012 #28,085 ZxxxE' Alıntı: Safsın heveslenirsin tabii, kötüye bir şey olmaz sözünü duymadın mı? Az kalsın çay eksikliğinden gidecektim ama o konuyu hallettim ... Genişletmek için tıkla ... o zaman yap bir helvada ağzımız tatlansın
ZxxxE' Alıntı: Safsın heveslenirsin tabii, kötüye bir şey olmaz sözünü duymadın mı? Az kalsın çay eksikliğinden gidecektim ama o konuyu hallettim ... Genişletmek için tıkla ... o zaman yap bir helvada ağzımız tatlansın
ZxxxE 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 2,395 Tepkime puanı 40 23 May 2012 #28,086 emrin olur güzelim bizim oraların bademli helvası meşhur ondan mı yapalım yoksa klasik un helvası mı yapayım ne dersin ? ...
emrin olur güzelim bizim oraların bademli helvası meşhur ondan mı yapalım yoksa klasik un helvası mı yapayım ne dersin ? ...
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 23 May 2012 #28,087 un helvası olsun
ZxxxE 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 2,395 Tepkime puanı 40 23 May 2012 #28,088 İçimden bir ses ortalık şenlenecek diyor ...
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 23 May 2012 #28,089 çok sıkıcı yaa saat geçmiyor resmen bu günde :S
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 23 May 2012 #28,090 genc grafiker brc' Alıntı: Süpürgeden daha etkili değildir rüzgarı yeter süpürgenin Genişletmek için tıkla ... Demek o çalı süpürgeli çuval koyulup duvara vurulası kız sensin.
genc grafiker brc' Alıntı: Süpürgeden daha etkili değildir rüzgarı yeter süpürgenin Genişletmek için tıkla ... Demek o çalı süpürgeli çuval koyulup duvara vurulası kız sensin.
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 23 May 2012 #28,091 ma®tin' Alıntı: Demek o çalı süpürgeli çuval koyulup duvara vurulası kız sensin. Genişletmek için tıkla ... Bilmiyor mydun seni çarmağa gerdiklerinde en önde zevkle seni izliyodum
ma®tin' Alıntı: Demek o çalı süpürgeli çuval koyulup duvara vurulası kız sensin. Genişletmek için tıkla ... Bilmiyor mydun seni çarmağa gerdiklerinde en önde zevkle seni izliyodum
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 23 May 2012 #28,092 genc grafiker brc' Alıntı: Bilmiyor mydun seni çarmağa gerdiklerinde en önde zevkle seni izliyodum Genişletmek için tıkla ... Zevkle izlediğine şüphe yok. Yani beni görsen hemen tanırsın?
genc grafiker brc' Alıntı: Bilmiyor mydun seni çarmağa gerdiklerinde en önde zevkle seni izliyodum Genişletmek için tıkla ... Zevkle izlediğine şüphe yok. Yani beni görsen hemen tanırsın?
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 23 May 2012 #28,093 ma®tin' Alıntı: Zevkle izlediğine şüphe yok. Yani beni görsen hemen tanırsın? Genişletmek için tıkla ... sen tanımayan var mı köyün sümüklü delisi dedin miydi herkes Martin der
ma®tin' Alıntı: Zevkle izlediğine şüphe yok. Yani beni görsen hemen tanırsın? Genişletmek için tıkla ... sen tanımayan var mı köyün sümüklü delisi dedin miydi herkes Martin der
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 23 May 2012 #28,094 genc grafiker brc' Alıntı: sen tanımayan var mı köyün sümüklü delisi dedin miydi herkes Martin der Genişletmek için tıkla ... Hahhaha bunları karşı köyün pasaklı Naciyesinden duymak güzel.
genc grafiker brc' Alıntı: sen tanımayan var mı köyün sümüklü delisi dedin miydi herkes Martin der Genişletmek için tıkla ... Hahhaha bunları karşı köyün pasaklı Naciyesinden duymak güzel.
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 23 May 2012 #28,095 ma®tin' Alıntı: Hahhaha bunları karşı köyün pasaklı Naciyesinden duymak güzel. Genişletmek için tıkla ... Bak Naciye'ye sen! geçen senden bahsettimde tanımam ben onu dediydi demek tanıyormuş seni
ma®tin' Alıntı: Hahhaha bunları karşı köyün pasaklı Naciyesinden duymak güzel. Genişletmek için tıkla ... Bak Naciye'ye sen! geçen senden bahsettimde tanımam ben onu dediydi demek tanıyormuş seni
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 23 May 2012 #28,096 genc grafiker brc' Alıntı: Bak Naciye'ye sen! geçen senden bahsettimde tanımam ben onu dediydi demek tanıyormuş seni Genişletmek için tıkla ... Heleee bana geçen seni aşağıyemişliler köyünden sütlü Nuriye sordu ama ben tanımam diye kestirip attım dediydi. :rofl::rofl::rofl:
genc grafiker brc' Alıntı: Bak Naciye'ye sen! geçen senden bahsettimde tanımam ben onu dediydi demek tanıyormuş seni Genişletmek için tıkla ... Heleee bana geçen seni aşağıyemişliler köyünden sütlü Nuriye sordu ama ben tanımam diye kestirip attım dediydi. :rofl::rofl::rofl:
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 23 May 2012 #28,097 ma®tin' Alıntı: Heleee bana geçen seni aşağıyemişliler köyünden sütlü Nuriye sordu ama ben tanımam diye kestirip attım dediydi. :rofl::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... Oğlum bak git
ma®tin' Alıntı: Heleee bana geçen seni aşağıyemişliler köyünden sütlü Nuriye sordu ama ben tanımam diye kestirip attım dediydi. :rofl::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... Oğlum bak git
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 24 May 2012 #28,098 Uyuyormusunuz huniciklerim. De hadi uyanın artık
ZxxxE 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 2,395 Tepkime puanı 40 24 May 2012 #28,099 Sana da günaydın! Az laf çok iş bugün sloganımız bu ...
grafikçe_ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 24 Ocak 2009 Mesajlar 1,091 Tepkime puanı 66 25 May 2012 #28,100 Hayırlı kandiller grafikerler.net ailesi