Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hadi ya o zaman ben yalnış cv okumuşum senin değilmiş.
Hahha biz erkekler sizin gibi kaportaya (sadece görüntü) değil motora (aracın can damarı) önem veririz o yüzden çok şükür motor daha çoooook yolcu taşır.
Hadi ya o zaman ben yalnış cv okumuşum senin değilmiş.
Hahha biz erkekler sizin gibi kaportaya (sadece görüntü) değil motora (aracın can damarı) önem veririz o yüzden çok şükür motor daha çoooook yolcu taşır.
Bana bak egzozuna çer çöp tıkıştırırsam görürsün motoru kaportayı balataları sıyırttırma şimdi bana levye mi kaptığım gibi dalarım farına da camlarına da
Bana bak egzozuna çer çöp tıkıştırırsam görürsün motoru kaportayı balataları sıyırttırma şimdi bana levye mi kaptığım gibi dalarım farına da camlarına da
Hahhaa elektrikle çalışıyoruz anam biz elektriği (önemli olan o elektriği almak) alırsak durmak yok yola devam o yüzden egzozu çok arama bulamazsın. Dalarım malarım aman dikkat et kaporta çizilmesin tamiri zor olur bu yaştan sonra.
Hahha bu senin aklı bulana yarısını hediye edeceğim zaten, kim bilir nerede düşürdün.
Hahhaa elektrikle çalışıyoruz anam biz elektriği (önemli olan o elektriği almak) alırsak durmak yok yola devam o yüzden egzozu çok arama bulamazsın. Dalarım malarım aman dikkat et kaporta çizilmesin tamiri zor olur bu yaştan sonra.
Cenaze arabası getiriyorum ayağına sen Muğla dan gel diyorsun Neyin tribindesin anlamadım ki millet bu arabaya binmek için ölüyor kçaarsanda ezer geçerim haberin olsun
Hahhaa bu palavrayı da yutanlar var ya acırım o erkeklere, üç günlük bayat yemek koysalar önüne yer misin?
Kapatıcı denmez ona sıvası dökülmüş duvara beton yama yapsan ne kadar kapatırsa o kadar ama iz kalıyor benden söylemesi ben yutmam çizik arabayı sıfır diye kakalayamazlar bana, ama yutanlar var.
Cenaze arabası getiriyorum ayağına sen Muğla dan gel diyorsun Neyin tribindesin anlamadım ki millet bu arabaya binmek için ölüyor kçaarsanda ezer geçerim haberin olsun
Hahhaa sen içten içe yaşlanıyorsun ama dışa vurmuyorsun en fenası da bu, görüntü değil önemli olan için kurumasın hep zıpır kalsın ama bu gidişle ileride çocuğunu okula götürdüğünde babaannen mi derlerse hiç kızma.