Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yağmur her yağdığında aklına Neşe Karaböcek'in "Yağmur" şarkısı gelir... Zamanında çoook dinledim o şarkıyı, kafeye gittiğimde beni gösterip "bak yine Yağmuru çaldıracak diye konuşuyorlardı ...
Yağmur her yağdığında aklına Neşe Karaböcek'in "Yağmur" şarkısı gelir... Zamanında çoook dinledim o şarkıyı, kafeye gittiğimde beni gösterip "bak yine Yağmuru çaldıracak diye konuşuyorlardı ...
--asla değilim ben sizlerin mesleğinden zerre kadar anlamam kaldıki yapılan paylaşımlar ne kadar gerekli ne kadar gereksiz bilemem... bu siteye bir arkadaşım için vektörel indirmek için gelmiştim...zaman zaman dedikodu sayfalarına uğruyorum işte.... o işleri en iyi şekliyle yapanlar fazlasıyla var zaten ... :rofl:
Kulağına küpe olsun bu da Ah deliler siz yok musunuz her taşa bulurum birini diye ortaya sallayı veriyorsunuz taşları bu gün pek akıllı yok buralarda kuyunun etrafı boş alan müsait