Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim ailem ihtimal veriyorlardı şimdiye kadar umursamadım insanın başına gelene kadar bilmiyo ne kadar önemli olduğunu insan dumur oluyo ne diyeceğini nne yapacağını bilemiyo bugün işe geldim kendimi soyutlamak istemiyorum ne yapılacağı konusunda da hiç bişi bilmiyorum
benim ailem ihtimal veriyorlardı şimdiye kadar umursamadım insanın başına gelene kadar bilmiyo ne kadar önemli olduğunu insan dumur oluyo ne diyeceğini nne yapacağını bilemiyo bugün işe geldim kendimi soyutlamak istemiyorum ne yapılacağı konusunda da hiç bişi bilmiyorum
Sadece şunu söyleyebilirim eşim babaannesi de karaciğer kanseriydi ve çok önceden bir doktor demiş eşime genelde ırsi olabiliyor (özellikle karaciğer kanseri oluyormuş) aileden başkaları da yakalanabilir o yüzden yılda 1 kez test yaptırıyor kontrole gidiyor yani aileden daha önce yakalananlar varsa bundan sonrakiler de özen göstermeli.