Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cİlde iyi gelir yolda giderken dikkat et arabalara çarpma asfalta yapişmadan yarın yine burda hazır ol tırnak kontrolü var traş olmayı da unutma he bir de çoraplarını değiştir yav ne zaman sen gelsen bla blanın havası değişiyor hadin sağlıcakla
Bak diyorum sana götürme cipi oralara nihayetinde fakir insanlar bir gün çizerler diye unutma Aç insan herşeyi yapar taksiyle gitseydin İyim bea sen nassın? :rofl::rofl::rofl:
Bak diyorum sana götürme cipi oralara nihayetinde fakir insanlar bir gün çizerler diye unutma Aç insan herşeyi yapar taksiyle gitseydin İyim bea sen nassın? :rofl::rofl::rofl:
Hahhaha ne bileyim ya şoföre dedim iki sokak ötede indir daha yırtık kıyafetlerini giyeceğim ama unutmuş herkesi kendim gibi tok sanıyorum ne biliim ya yoksa sende onlardanmısın
Nossun bea...
Eeee daa da nabıyon? :rofl::rofl::rofl:
Yalnız Portoloz almış eline patlamış mısır torbasını kolayı da açmış oturmuş bizi izliyor lafı attı çekildi kenara.
Hahhaha ne bileyim ya şoföre dedim iki sokak ötede indir daha yırtık kıyafetlerini giyeceğim ama unutmuş herkesi kendim gibi tok sanıyorum ne biliim ya yoksa sende onlardanmısın
Nossun bea...
Eeee daa da nabıyon? :rofl::rofl::rofl:
Yalnız Portoloz almış eline patlamış mısır torbasını kolayı da açmış oturmuş bizi izliyor lafı attı çekildi kenara.