bu zekayla uzun yaşarsın vesselamBence o şarkının nakarat kısmı hani genelde tekrarlanır ya.
P Portoloz 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 20 Ağu 2008 Mesajlar 378 Tepkime puanı 3 26 Haz 2012 #30,141 bu zekayla uzun yaşarsın vesselam Bence o şarkının nakarat kısmı hani genelde tekrarlanır ya. Genişletmek için tıkla ...
bu zekayla uzun yaşarsın vesselam Bence o şarkının nakarat kısmı hani genelde tekrarlanır ya. Genişletmek için tıkla ...
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 26 Haz 2012 #30,142 Portoloz' Alıntı: bu zekayla uzun yaşarsın vesselam Genişletmek için tıkla ... Uzun ne demek adam kazık çakıcak Hiç der misin bu 50 yaşında diye
Portoloz' Alıntı: bu zekayla uzun yaşarsın vesselam Genişletmek için tıkla ... Uzun ne demek adam kazık çakıcak Hiç der misin bu 50 yaşında diye
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 26 Haz 2012 #30,143 genc grafiker brc' Alıntı: takıldı bir ara iki kere yollamış Genişletmek için tıkla ... Suç hep teknolojide di mi? Portoloz' Alıntı: bu zekayla uzun yaşarsın vesselam Genişletmek için tıkla ... Hahhaa eşek gölgede merak etme sen. genc grafiker brc' Alıntı: Uzun ne demek adam kazık çakıcak Hiç der misin bu 50 yaşında diye Genişletmek için tıkla ... Bana kart atarsın artık öbür taraftan, gerçi bana gelene kadar sanırım ateşte yanar ama ümitle bekliciim.
genc grafiker brc' Alıntı: takıldı bir ara iki kere yollamış Genişletmek için tıkla ... Suç hep teknolojide di mi? Portoloz' Alıntı: bu zekayla uzun yaşarsın vesselam Genişletmek için tıkla ... Hahhaa eşek gölgede merak etme sen. genc grafiker brc' Alıntı: Uzun ne demek adam kazık çakıcak Hiç der misin bu 50 yaşında diye Genişletmek için tıkla ... Bana kart atarsın artık öbür taraftan, gerçi bana gelene kadar sanırım ateşte yanar ama ümitle bekliciim.
P Portoloz 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 20 Ağu 2008 Mesajlar 378 Tepkime puanı 3 26 Haz 2012 #30,144 niye sırtına güneş yağı sürmek için mi bekliycen
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 26 Haz 2012 #30,145 Portoloz' Alıntı: niye sırtına güneş yağı sürmek için mi bekliycen Genişletmek için tıkla ... Len siz angaralılar alıntı yapmayı bilmezmisiniz ZxxxE de senin gibi ortaya yazıyor hadi neyse ben üstüme alınayım. Yok zeytinyağı sürücem hafif yanık olsun diye.
Portoloz' Alıntı: niye sırtına güneş yağı sürmek için mi bekliycen Genişletmek için tıkla ... Len siz angaralılar alıntı yapmayı bilmezmisiniz ZxxxE de senin gibi ortaya yazıyor hadi neyse ben üstüme alınayım. Yok zeytinyağı sürücem hafif yanık olsun diye.
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 26 Haz 2012 #30,146 ma®tin' Alıntı: Suç hep teknolojide di mi? Hahhaa eşek gölgede merak etme sen. Bana kart atarsın artık öbür taraftan, gerçi bana gelene kadar sanırım ateşte yanar ama ümitle bekliciim. Genişletmek için tıkla ... İnsan icadı değil mi hatalıdır kesin ben sana mail yollarım olmadı tweet atarım hiç olmadı faceden dürterim Bekle tabii ki Azraili yollicim sana
ma®tin' Alıntı: Suç hep teknolojide di mi? Hahhaa eşek gölgede merak etme sen. Bana kart atarsın artık öbür taraftan, gerçi bana gelene kadar sanırım ateşte yanar ama ümitle bekliciim. Genişletmek için tıkla ... İnsan icadı değil mi hatalıdır kesin ben sana mail yollarım olmadı tweet atarım hiç olmadı faceden dürterim Bekle tabii ki Azraili yollicim sana
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 26 Haz 2012 #30,147 ma®tin' Alıntı: Len siz angaralılar alıntı yapmayı bilmezmisiniz ZxxxE de senin gibi ortaya yazıyor hadi neyse ben üstüme alınayım. Yok zeytinyağı sürücem hafif yanık olsun diye. Genişletmek için tıkla ... hahaha Çİfte kavrulmuş iyidir
ma®tin' Alıntı: Len siz angaralılar alıntı yapmayı bilmezmisiniz ZxxxE de senin gibi ortaya yazıyor hadi neyse ben üstüme alınayım. Yok zeytinyağı sürücem hafif yanık olsun diye. Genişletmek için tıkla ... hahaha Çİfte kavrulmuş iyidir
P Portoloz 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 20 Ağu 2008 Mesajlar 378 Tepkime puanı 3 26 Haz 2012 #30,148 ilahi azrailcikler siz adamı öldürürsünüz
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 26 Haz 2012 #30,149 genc grafiker brc' Alıntı: İnsan icadı değil mi hatalıdır kesin ben sana mail yollarım olmadı tweet atarım hiç olmadı faceden dürterim Bekle tabii ki Azraili yollicim sana Genişletmek için tıkla ... Zaten sen maşallah kadir gecesinde doğmuşsun her tarafın nurlu. Hahhaha en ihtiyacın olacak şey itfaiyenin numarası sakın unutma 110. :rofl::rofl::rofl::rofl: genc grafiker brc' Alıntı: hahaha Çİfte kavrulmuş iyidir Genişletmek için tıkla ... Zamanımız çok nasılsa acelemiz yok yavaş yavaş... Portoloz' Alıntı: ilahi azrailcikler siz adamı öldürürsünüz Genişletmek için tıkla ... Evet ama biz iyi taraftanız gülmekten öldürüyoruz.
genc grafiker brc' Alıntı: İnsan icadı değil mi hatalıdır kesin ben sana mail yollarım olmadı tweet atarım hiç olmadı faceden dürterim Bekle tabii ki Azraili yollicim sana Genişletmek için tıkla ... Zaten sen maşallah kadir gecesinde doğmuşsun her tarafın nurlu. Hahhaha en ihtiyacın olacak şey itfaiyenin numarası sakın unutma 110. :rofl::rofl::rofl::rofl: genc grafiker brc' Alıntı: hahaha Çİfte kavrulmuş iyidir Genişletmek için tıkla ... Zamanımız çok nasılsa acelemiz yok yavaş yavaş... Portoloz' Alıntı: ilahi azrailcikler siz adamı öldürürsünüz Genişletmek için tıkla ... Evet ama biz iyi taraftanız gülmekten öldürüyoruz.
P Portoloz 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 20 Ağu 2008 Mesajlar 378 Tepkime puanı 3 26 Haz 2012 #30,150 ikinizin amacıda aynı ölüm ölüm kan kan
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 26 Haz 2012 #30,151 ma®tin' Alıntı: Zaten sen maşallah kadir gecesinde doğmuşsun her tarafın nurlu. Hahhaha en ihtiyacın olacak şey itfaiyenin numarası sakın unutma 110. :rofl::rofl::rofl::rofl: Zamanımız çok nasılsa acelemiz yok yavaş yavaş... Evet ama biz iyi taraftanız gülmekten öldürüyoruz. Genişletmek için tıkla ... tabii ki de Hİndular bir bilseler ben Türkiyedeyim peşimden gelirler hahaha geç gelir o ben yangın tüpü alcam yanıma
ma®tin' Alıntı: Zaten sen maşallah kadir gecesinde doğmuşsun her tarafın nurlu. Hahhaha en ihtiyacın olacak şey itfaiyenin numarası sakın unutma 110. :rofl::rofl::rofl::rofl: Zamanımız çok nasılsa acelemiz yok yavaş yavaş... Evet ama biz iyi taraftanız gülmekten öldürüyoruz. Genişletmek için tıkla ... tabii ki de Hİndular bir bilseler ben Türkiyedeyim peşimden gelirler hahaha geç gelir o ben yangın tüpü alcam yanıma
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 26 Haz 2012 #30,152 Portoloz' Alıntı: ikinizin amacıda aynı ölüm ölüm kan kan Genişletmek için tıkla ... Hahha napalım birileri ölecek ki level atladıkça canımız çoğalsın. :rofl::rofl::rofl: genc grafiker brc' Alıntı: tabii ki de Hİndular bir bilseler ben Türkiyedeyim peşimden gelirler hahaha geç gelir o ben yangın tüpü alcam yanıma Genişletmek için tıkla ... Len hinduların kendine benzettin müslüman mı yaptın? Bence sen buzlu badem stoğunu yapmışsındır hiç dilinden düşmüyor.
Portoloz' Alıntı: ikinizin amacıda aynı ölüm ölüm kan kan Genişletmek için tıkla ... Hahha napalım birileri ölecek ki level atladıkça canımız çoğalsın. :rofl::rofl::rofl: genc grafiker brc' Alıntı: tabii ki de Hİndular bir bilseler ben Türkiyedeyim peşimden gelirler hahaha geç gelir o ben yangın tüpü alcam yanıma Genişletmek için tıkla ... Len hinduların kendine benzettin müslüman mı yaptın? Bence sen buzlu badem stoğunu yapmışsındır hiç dilinden düşmüyor.
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 26 Haz 2012 #30,153 ma®tin' Alıntı: Hahha napalım birileri ölecek ki level atladıkça canımız çoğalsın. :rofl::rofl::rofl: Len hinduların kendine benzettin müslüman mı yaptın? Bence sen buzlu badem stoğunu yapmışsındır hiç dilinden düşmüyor. Genişletmek için tıkla ... hahaha Melek gibi kızım kimse benzemez bana eşim var benzerim yok onuda bir ara yaparım (arsızlaştım iyice hep senin yüzünden) Hiç tanımamışsın beni ben bencil değil sencil bir insanım stoğun hepsi senin için benden çok ihtiyacın olcak
ma®tin' Alıntı: Hahha napalım birileri ölecek ki level atladıkça canımız çoğalsın. :rofl::rofl::rofl: Len hinduların kendine benzettin müslüman mı yaptın? Bence sen buzlu badem stoğunu yapmışsındır hiç dilinden düşmüyor. Genişletmek için tıkla ... hahaha Melek gibi kızım kimse benzemez bana eşim var benzerim yok onuda bir ara yaparım (arsızlaştım iyice hep senin yüzünden) Hiç tanımamışsın beni ben bencil değil sencil bir insanım stoğun hepsi senin için benden çok ihtiyacın olcak
P Portoloz 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 20 Ağu 2008 Mesajlar 378 Tepkime puanı 3 26 Haz 2012 #30,154 şimdi hava sıcak mıcak ama bi lahmacun olsada yesek ne canım çekti he bu saatlerde deli gibi acıkıyorum
şimdi hava sıcak mıcak ama bi lahmacun olsada yesek ne canım çekti he bu saatlerde deli gibi acıkıyorum
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 26 Haz 2012 #30,155 genc grafiker brc' Alıntı: hahaha Melek gibi kızım kimse benzemez bana eşim var benzerim yok onuda bir ara yaparım (arsızlaştım iyice hep senin yüzünden) Hiç tanımamışsın beni ben bencil değil sencil bir insanım stoğun hepsi senin için benden çok ihtiyacın olcak Genişletmek için tıkla ... Hahha yapılmışı var ben biliyorum ama söylemem Heeee yalanı da gördük sonunda istemezükçünün önde gidenisin bir de paylaşımcıyım diyorsun. Portoloz' Alıntı: şimdi hava sıcak mıcak ama bi lahmacun olsada yesek ne canım çekti he bu saatlerde deli gibi acıkıyorum Genişletmek için tıkla ... İlahi Portoloz istediğin lahmacun olsun daha dün yaptık bol bol, bizim karakaçan sağolsun bayağı güzelmiş eti, attırıveririz sana da şimdi 3-4 tane.
genc grafiker brc' Alıntı: hahaha Melek gibi kızım kimse benzemez bana eşim var benzerim yok onuda bir ara yaparım (arsızlaştım iyice hep senin yüzünden) Hiç tanımamışsın beni ben bencil değil sencil bir insanım stoğun hepsi senin için benden çok ihtiyacın olcak Genişletmek için tıkla ... Hahha yapılmışı var ben biliyorum ama söylemem Heeee yalanı da gördük sonunda istemezükçünün önde gidenisin bir de paylaşımcıyım diyorsun. Portoloz' Alıntı: şimdi hava sıcak mıcak ama bi lahmacun olsada yesek ne canım çekti he bu saatlerde deli gibi acıkıyorum Genişletmek için tıkla ... İlahi Portoloz istediğin lahmacun olsun daha dün yaptık bol bol, bizim karakaçan sağolsun bayağı güzelmiş eti, attırıveririz sana da şimdi 3-4 tane.
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 26 Haz 2012 #30,156 Portoloz' Alıntı: şimdi hava sıcak mıcak ama bi lahmacun olsada yesek ne canım çekti he bu saatlerde deli gibi acıkıyorum Genişletmek için tıkla ... yapmayın abi bunu canımız çekiyor sonra almıyorsunuz burdan yetkililere sesleniyorum ağızda kaybolmayan sakız istiyorum
Portoloz' Alıntı: şimdi hava sıcak mıcak ama bi lahmacun olsada yesek ne canım çekti he bu saatlerde deli gibi acıkıyorum Genişletmek için tıkla ... yapmayın abi bunu canımız çekiyor sonra almıyorsunuz burdan yetkililere sesleniyorum ağızda kaybolmayan sakız istiyorum
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 26 Haz 2012 #30,157 ma®tin' Alıntı: Hahha yapılmışı var ben biliyorum ama söylemem Heeee yalanı da gördük sonunda istemezükçünün önde gidenisin bir de paylaşımcıyım diyorsun. Genişletmek için tıkla ... hahaha yanlışın var ben daha yapmadım benzerimi olması imkansız İstemezükçü sensin bikerem hep gelinim sana söylüyüm kızım sen anla diyon tamam da yeter artık sen buzlu badem istedin de biz vermedik mi?
ma®tin' Alıntı: Hahha yapılmışı var ben biliyorum ama söylemem Heeee yalanı da gördük sonunda istemezükçünün önde gidenisin bir de paylaşımcıyım diyorsun. Genişletmek için tıkla ... hahaha yanlışın var ben daha yapmadım benzerimi olması imkansız İstemezükçü sensin bikerem hep gelinim sana söylüyüm kızım sen anla diyon tamam da yeter artık sen buzlu badem istedin de biz vermedik mi?
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 26 Haz 2012 #30,158 genc grafiker brc' Alıntı: hahaha yanlışın var ben daha yapmadım benzerimi olması imkansız İstemezükçü sensin bikerem hep gelinim sana söylüyüm kızım sen anla diyon tamam da yeter artık sen buzlu badem istedin de biz vermedik mi? Genişletmek için tıkla ... Çirliler yapmış beğenilirse seri üretime geçecekler. Tabi tabi len ben zaten o badem memleketinde yaşıyorum sıkıntı olmaz bizde, sürekli diline dolayan sensin belli ki merak ediyorsun. :rofl::rofl::rofl:
genc grafiker brc' Alıntı: hahaha yanlışın var ben daha yapmadım benzerimi olması imkansız İstemezükçü sensin bikerem hep gelinim sana söylüyüm kızım sen anla diyon tamam da yeter artık sen buzlu badem istedin de biz vermedik mi? Genişletmek için tıkla ... Çirliler yapmış beğenilirse seri üretime geçecekler. Tabi tabi len ben zaten o badem memleketinde yaşıyorum sıkıntı olmaz bizde, sürekli diline dolayan sensin belli ki merak ediyorsun. :rofl::rofl::rofl:
genc grafiker brc ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 171 Tepkime puanı 4 26 Haz 2012 #30,159 ma®tin' Alıntı: Çirliler yapmış beğenilirse seri üretime geçecekler. Tabi tabi len ben zaten o badem memleketinde yaşıyorum sıkıntı olmaz bizde, sürekli diline dolayan sensin belli ki merak ediyorsun. :rofl::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... Hahaha işletim sistemi dandiktir onun kamerası çalışmıyordur video kaydı yoktur Siri özelliğide yoktur dediğinden birşey anlamaz Hahaha aman müptelası olma yok abim ya maksat yurdumun insanı da nasiplensin benim memlektimin sadece kuzuları değil bademleri bile bir başka
ma®tin' Alıntı: Çirliler yapmış beğenilirse seri üretime geçecekler. Tabi tabi len ben zaten o badem memleketinde yaşıyorum sıkıntı olmaz bizde, sürekli diline dolayan sensin belli ki merak ediyorsun. :rofl::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... Hahaha işletim sistemi dandiktir onun kamerası çalışmıyordur video kaydı yoktur Siri özelliğide yoktur dediğinden birşey anlamaz Hahaha aman müptelası olma yok abim ya maksat yurdumun insanı da nasiplensin benim memlektimin sadece kuzuları değil bademleri bile bir başka
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 26 Haz 2012 #30,160 genc grafiker brc' Alıntı: Hahaha işletim sistemi dandiktir onun kamerası çalışmıyordur video kaydı yoktur Siri özelliğide yoktur dediğinden birşey anlamaz Hahaha aman müptelası olma yok abim ya maksat yurdumun insanı da nasiplensin benim memlektimin sadece kuzuları değil bademleri bile bir başka Genişletmek için tıkla ... 4x4 dediler bir tek "güzelim, özelim" komutu çalışmıyormuş daha mütevaziymiş. Hahhaha yok gelenler oluyor müptelası yurdumun insanları henüz hazır değil bu değişime.
genc grafiker brc' Alıntı: Hahaha işletim sistemi dandiktir onun kamerası çalışmıyordur video kaydı yoktur Siri özelliğide yoktur dediğinden birşey anlamaz Hahaha aman müptelası olma yok abim ya maksat yurdumun insanı da nasiplensin benim memlektimin sadece kuzuları değil bademleri bile bir başka Genişletmek için tıkla ... 4x4 dediler bir tek "güzelim, özelim" komutu çalışmıyormuş daha mütevaziymiş. Hahhaha yok gelenler oluyor müptelası yurdumun insanları henüz hazır değil bu değişime.